Çeyiz hazırlıklarım... :)

Neden hiç kare yemek takımın yok cnm merak ettim, benm de misafir takımım yuvarlak günlükleri kare mi alsam diyorum..

Neden hiç kare yemek takımın yok cnm merak ettim, benm de misafir takımım yuvarlak günlükleri kare mi alsam diyorum..

Canım kare takımların kullanışsız olduğunu duymuştum, makinede falan kenarlarının kırılma riski yüksekmiş. Hem de hiç çok beğendiğim bir kare takımına denk gelmedim bunları beğendim :16:
Eğer beğendiğin bir kare yemek takımı varsa farklılık olması adına alabilirsin canım :16:

Hicrancım chakra da indirim var ama alınacak kadar normal mi fiyatları kararsız kaldım, sen tecrübelisin benim için bakarsan sevinirm :16:

Hicrancım chakra da indirim var ama alınacak kadar normal mi fiyatları kararsız kaldım, sen tecrübelisin benim için bakarsan sevinirm :16:

Ben de dün mağazasındaydım ama şuan için hala pahalı tatlım, geçen aylarda tüm ürünlerinde %40 indirim vardı 1 gün geçerliydi, chakradan havlu alacaksan ya yeni sezonun gelmesini bekle ya da bültenine üye ol kısa dönemli güzel kampanyalardan haberin olsun , başka türlü alınacak gibi değil çünkü.

Merhaba,öncelikle aldıklarınızın hepsi çok güzel.. güle güle kullanın..
Günlük kadehlerlerinizin markası nedir? nereden aldınız.. puding, dondurma vs için o tip kadehler arıyorum.. Teşekkürler

herşeyin çok güsel kaliiteli canm Allah huzurla kullanmayı nasip etsin ne zamn forma girsem gözüm senn başlığı arıyor yeni neler aldın die seçimlerin çok güsel ağız tadıyla kullanırısn inşallah:nazar:

Herkese merhaba, ben de çeyiz hazırlıklarımı sizlerle paylaşmayı ve fikirlerinizi almayı çok istiyorum:16:

Her şey çok güzel olmuş :) Hayırlısıyla kullanın. Daha önce sorulmuş mu bakamadım ama ben de bu zeytin tabağını nereden aldığınızı merak ettim?
$zeytin.webp

herşeyin çok güsel kaliiteli canm Allah huzurla kullanmayı nasip etsin ne zamn forma girsem gözüm senn başlığı arıyor yeni neler aldın die seçimlerin çok güsel ağız tadıyla kullanırısn inşallah:nazar:

Çok çok teşekkür ederim canım, AMİN, hepimiz inşallah :16:
Beğenmene çok sevindim gerçekten :16:

Günlük mavi yemek takımlara uyumlu olsun diye kadeh ve meşrubat bardağı alıverdim,
pictures.ashx

pasabahce_diamond_mavi_mesrubat_bardak_3.lu.jpg

Klasik günlük çay bardaklarım olmazsa olmaz:16:
pasabahce-alt%C4%B1ili-galata-cay-bardagi2.jpg

33010022_large.jpg

Aynı anda 4 adet pankek yapabileyim diye 2 adet daha silikon kalıp aldım,
.jpg

Küçük boy 2' li karıştırma kabım, (Çorba gibi yemeklerde bu tarz karıştırma kablarına ihtiyaç duyuyorum, sos ve terbiyeler için)
.jpg

Misafir için aldığım kahvaltı takımının Bernardo' da servis kaseleri ve kayık tabakları yok yok. Dün Markafoni de satılan ACR markasına ait bu salata kasesinin kalitesini görmek için aldım eğer Bernardonun takımları gibi kaliteli ve güzelse kayık tabaklarını ve diğer servis parçalarını da almayı planlıyorum.
8699089135073_0.jpg

5259RoseGarden1.jpg

Back
X