- 9 Haziran 2014
- 91
- 46
- 28
- Konu Sahibi hicranaksoy
- #1.001
Neden hiç kare yemek takımın yok cnm merak ettim, benm de misafir takımım yuvarlak günlükleri kare mi alsam diyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo hepsi çok güzeller gülegüle kullan..
Neden hiç kare yemek takımın yok cnm merak ettim, benm de misafir takımım yuvarlak günlükleri kare mi alsam diyorum..
Hicrancım chakra da indirim var ama alınacak kadar normal mi fiyatları kararsız kaldım, sen tecrübelisin benim için bakarsan sevinirm![]()
Merhaba,öncelikle aldıklarınızın hepsi çok güzel.. güle güle kullanın..
Günlük kadehlerlerinizin markası nedir? nereden aldınız.. puding, dondurma vs için o tip kadehler arıyorum.. Teşekkürler
Herkese merhaba, ben de çeyiz hazırlıklarımı sizlerle paylaşmayı ve fikirlerinizi almayı çok istiyorum
Her şey çok güzel olmuş :) Hayırlısıyla kullanın. Daha önce sorulmuş mu bakamadım ama ben de bu zeytin tabağını nereden aldığınızı merak ettim?
Eki Görüntüle 1180486
Çok teşekkür ederim tatlım
Evim.net den almıştım canım markası ise cemile![]()
herşeyin çok güsel kaliiteli canm Allah huzurla kullanmayı nasip etsin ne zamn forma girsem gözüm senn başlığı arıyor yeni neler aldın die seçimlerin çok güsel ağız tadıyla kullanırısn inşallah![]()