Çeyiz hazırlıklarım... :)

Yine yeniden Chakra :)
635260765680751435.jpg

635261029463840737.jpg

635261029458580436.jpg

635261029459470487.jpg

635261029274219891.jpg

635260764735857390.jpg

canım,
özellikle dikiş kutusuna bayıldım

allah güle güle güzel günlerde kullanmak nasip etsin

ama nevresi yatak örtsü havlu bunlar? :49::49::49:

ben en çok bu kısımda zorlanmıştım. şimdi ise çok pratik onlineshop iste gelisin beğenmedin gitsin :1:

irya evtekstili konusunda özellikle wedding konusunda oldukça yeterli şık

cookplus züccaciye konusunda oldukça yeterli ki sen bu işi çözmüşsün zaten :6:

cemile şık ev dekor ürünleri biblolar konusunda iyi gibi

bu seçenekler çoğaltılabilir ama benim favorilerim....

http://www.iryawedding.com/

http://www.cemile.com.tr/anasayfa.aspx

http://www.cookplus.com/marka/karaca-home

Teşekkür ederim tatlım, vallahi ben herşeyimi internetten aldım, çeyizimde bitti sayılır, bahsettiğin markaların hepsinden alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. İyi ki imternet var :16:

Hicran Merhaba, :3:

Çeyizini uzun zamandır bayıla bayıla takip ediyorum :69:
Bir çok şeyi de keşfetmemi sağladın teşekkürler, mesela geçen gün gidip joseph joseph alışverişi yaptım :1:

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :16:

Hicran Merhaba, :3:

Çeyizini uzun zamandır bayıla bayıla takip ediyorum :69:
Bir çok şeyi de keşfetmemi sağladın teşekkürler, mesela geçen gün gidip joseph joseph alışverişi yaptım :1:

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :16:

Merhaba tatlım,

Çok teşekkür ediyorum :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana gerçekten :16:
Bu arada joseph joseph markasından neler aldın, merak ettim :)

Merhaba kızlar, sonunda su takımımı almış bulunuyorum. Makinede yıkanabilen çok parçalı olmayan, sade ama şık su takımı arayışım son buldu. Bu vesile ile misafir takımlarım tamamlanmış oldu. :16:

Misafir yemek takımım,
0ddbc5f080379734af2d2bedbbd32e11.jpg

Misafir çatal-kaşık-bıçak takımım,
9100-18276.jpg

Misafir cam sofra takımım,
locus-camsofratakimi-b.jpg

Merhaba kızlar, sonunda su takımımı almış bulunuyorum. Makinede yıkanabilen çok parçalı olmayan, sade ama şık su takımı arayışım son buldu. Bu vesile ile misafir takımlarım tamamlanmış oldu. :16:

Misafir yemek takımım,
0ddbc5f080379734af2d2bedbbd32e11.jpg

Misafir çatal-kaşık-bıçak takımım,
9100-18276.jpg

Misafir cam sofra takımım,
locus-camsofratakimi-b.jpg

Çok şıkmış canım iyi günlerde kullan :) Markası kaç parça olduğu ve fiyatını öğrenebilir miyim?

Çok şıkmış canım iyi günlerde kullan :) Markası kaç parça olduğu ve fiyatını öğrenebilir miyim?

Teşekkür ederim canım çok sağol.
Markası Pierre Cardin, modeli Locus.
6 kişilik 19 Parça ( 2 Takım aldım, 12 kişilik oldu )
6 su bardağı, 6 Meşrubat, 6 Kadeh ve 1 Sürahi var 19 parçalık setin içinde, ben 2 adet sürahim olmasın diye aldığım yere rica ettim 1 sürahiyi karafla değiştirdiler :) Toplamda 395,00 tl . bence fiyatı çok çok ii çünkü su takımları 600 tl civarlarında canım

Canım gelip gidip çeyizlerine bakıyorum Maşallah cok cok cok güzeller. :nazar:
Eksiklerimi kontrol etmiş oluyorum böylece :)
Bişey danısmak istiyorum.Joseph joseph ürünlerini esse mağazasından aldım demişin. Orada bulmak mümkün mü?
Takipteyim:16:

Canım gelip gidip çeyizlerine bakıyorum Maşallah cok cok cok güzeller. :nazar:
Eksiklerimi kontrol etmiş oluyorum böylece :)
Bişey danısmak istiyorum.Joseph joseph ürünlerini esse mağazasından aldım demişin. Orada bulmak mümkün mü?
Takipteyim:16:

Aaaa çok mutlu oldum tatlım :) bak bak, detaydan gebericem yakında sakın sen bana bakma ama yoksa işin içinden çıkamazsın benden söylemesi :) esse malesef bu markayı artık satmıyor belki mağazaların elinde bir kaç parça birşey kalmıştır ki çok zor bi ihtimal bu, esse den çok ucuza aldım ben ürünleri, malum esse nin aptal fiyatlandırma politikaları var :)

Canım epey sayfana baktım ve acayip panik oldum, düğünüme 2 ay gibi bi zaman var ve benim hiç bişeyim yokk:18: Ben para biriktirmeyi tercih etmiştim, vakit yaklaşınca alırım diye düşünmüştüm, bundan sonra alırım inşallah, senin aldıkların da çok hoşuma gitti, ne kadar da ince düşünmüşsün, düğün ne zaman çok merak ettim, inşallah bütün aldıklarını mutlulukla kullanırsın, eşinle sevgi, aşk dolu bi evliliğiniz olsun, en önemlisi o :16:

Teşekkür ederim canım çok sağol.
Markası Pierre Cardin, modeli Locus.
6 kişilik 19 Parça ( 2 Takım aldım, 12 kişilik oldu )
6 su bardağı, 6 Meşrubat, 6 Kadeh ve 1 Sürahi var 19 parçalık setin içinde, ben 2 adet sürahim olmasın diye aldığım yere rica ettim 1 sürahiyi karafla değiştirdiler :) Toplamda 395,00 tl . bence fiyatı çok çok ii çünkü su takımları 600 tl civarlarında canım

canım aldıklarına yine bayıldım güle güle kullan :)
mağzadan mı yoksa bi siteden mi aldın:44:
eğer magzadan aldıysan ve istanbuldaysan mutlaka ögrenmek isterim:12:

Back
X