söylersin canım benim Allahın izniyle, bir kere başladın mı arkası çorap söküğü gibi geliyor zaten evet çok meşakatli bir iş ama çok keyifli zamanla hepsi oluyor♥bende bigün bunları söyler miyim ya
nasip olursa şubatta sözüm var erken değil değilmibi ucundan baslasan anca biter ..
uzun yorucu ve en güzel zamanlar ..
ay biran önce gelse o günler okulumu bitirsem işime başlasam düğün yapsak alışveriş falan ankarada oturuyor olsam dönüp arkama bu günlere gülsemsöylersin canım benim Allahın izniyle, bir kere başladın mı arkası çorap söküğü gibi geliyor zaten evet çok meşakatli bir iş ama çok keyifli zamanla hepsi oluyor♥
nasip olursa şubatta sözüm var erken değil değilmi
işte bunların hepsi için kocaman bir SABIR hepsi yoluna girer ne tatlı telaşlardı dediğin günler de gelir merak etme bu arada başka arkadaşa sormuşsun ama hiçte erken değil canım bence :)ay biran önce gelse o günler okulumu bitirsem işime başlasam düğün yapsak alışveriş falan ankarada oturuyor olsam dönüp arkama bu günlere gülsem
amin ya inşallahsözle nişan , nişanla düğün arası önemli ..
hepsi yetişir cnm .. güzel telaşeler inşallah herşey gönlünce olsun ..
tencere takımı yada porselen için erken degılmıişte bunların hepsi için kocaman bir SABIR hepsi yoluna girer ne tatlı telaşlardı dediğin günler de gelir merak etme bu arada başka arkadaşa sormuşsun ama hiçte erken değil canım bence :)
bence değil canım ama sen bilirsin tabi..tencere takımı yada porselen için erken degılmı
onların garantisi doluyor ama . en son alınması gereken şeyler elektronik aletlerütü ve süpürgeyi alarak başladım
önce en temel ve pahalı ürünleri alma düşüncesindeyim
tmm cnm saol bakarımMutfaktan başladım ama ufak tefeklerden değil yemek takımı,çkb,tencere seti olarak devam etti arada bir iki nevresim, havlu falan sıkıştırdımElektrikli aletlerle devam ediyorum konuma bakabilirsiniz bilgi amaçlı
kızlar bide bişey dicem ben buzdolabı ve çamaşır makinesini samsungtan fırın ve bulaşık makinesini sıemensten almayı düünüodum ama erkek arkadaşım hepsi tek bi yerden olsun hepssını sıemens alalım dedı napmalıyım sizce sıemens kullanan varmı
ya bugün bosch a gittik annemle cok begendım sıemensle arasınsa 500 tl oynuo sadece ama çamaşır makınesını kesınlıkle samsung alcam bız evdede kullanıyoruz cok memnunuzSiemens düşünüyoruz biz genelde siemensi öneren çok var samsungdan ise siemens öneririm
ya bugün bosch a gittik annemle cok begendım sıemensle arasınsa 500 tl oynuo sadece ama çamaşır makınesını kesınlıkle samsung alcam bız evdede kullanıyoruz cok memnunuz
aslında haklısınBeyaz eşya işte şans meselesi o yüzden içinize hangisi siniyorsa onu alın derim çok farkları da yok fiyat olarak zaten
Merhaba canımnehirnilimmmm meraba tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?