- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
kızlarrr çeyiz için uyku seti ve bu 6lı gecelik takımı gereklimi kullanılıyormu? gereksiz şeyler almak istemiyorum birkaç arkdaşm gereksiz olduğunu söyledi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence uyku seti gereksiz 6 lı takımda zaten bohçaya konmuyor mu;?kızlarrr çeyiz için uyku seti ve bu 6lı gecelik takımı gereklimi kullanılıyormu? gereksiz şeyler almak istemiyorum birkaç arkdaşm gereksiz olduğunu söyledi..
kızlarrr çeyiz için uyku seti ve bu 6lı gecelik takımı gereklimi kullanılıyormu? gereksiz şeyler almak istemiyorum birkaç arkdaşm gereksiz olduğunu söyledi..
bence uyku seti gereksiz 6 lı takımda zaten bohçaya konmuyor mu;?
konmuyorsa eğer farklı renklerde bi kaç gecelik yeterli![]()
evet bohçada oluyor o yüzden onun yerine kullanabileceiğim gecelikler aldırmayı düşünüyorumbence uyku seti gereksiz 6 lı takımda zaten bohçaya konmuyor mu;?
konmuyorsa eğer farklı renklerde bi kaç gecelik yeterli![]()
uyku seti yerine kllnşlı bir pike takımı almayı düşünüyorm bkalmuyku seti çok kullanışsız birşey bence onun yerine başka birşey alınabilir. Ama 6 li set her çeyizde olmalı mutlaka.
bende öyle yapmayı düşünüyorm canım 6lı yerine farklı gecelikler aldrmyı düşünüyorm kullanabileceğimKesinlikle gereksiz artık uyku seti kullanılmıyor onun yerine nevresim alırsınız daha kullanışlı6 lı gecelikler de bana göre gereksiz hepsinin kullanıldığını sanmıyorum ve aynı renk ve desenler ben çabuk sıkılırım şahsen bayağı ücreti de var onun yerine bir kaç farklı gecelik babydol pijama takımı şortlu takımlardan alınabilir
Bohçaya alınıyor ama almak isterlerse de almayın derim ben almayacağım onun yerine farklı gecelikler takımlar alacağım sonuçta kullanacağın şeyi almak önemli
![]()
işte nişan alşverişnde 6lı fiatına bşka gecelkler aldrmayı düşünüyrm benm ablam yni doğm yptı hiç o halde giyileck pijma değil bnce onlr ...uyku seti içinde tek yorgan alsak dahA kllnşlı olmazmı6lı seti sana zaten nişan alışverişinde alıcaklar ekstra senin almana gerek yok.. gecelik istediğin kadar bulabilirsin uygun fiyata al at kenara 6lı setler hem pahalı hem öyle çok kullanılcak bişey değil bi belki ilk gün kullanılır bide pijaması doğum yaptığında kullanılıyormuş ama ondanda ben pek umutlu değilim yeni doğum yapmış lohusa haliyle insan saten bi pijamayla ne kadar rahat eder acaba.. ben uyku setini seviyorum ya yorganı çok rahat geliyo onun bana o yüzden aldım şuan kendi evimdede uyku setinin yorganını kullanıyorum şahsen.. kullanmayacağın hiç bişeyi alma gereksiz yer kaplamasın hiç. çeyiz denilen zımbırtılar zaten yeterince döküntü oluşturuyor sora neyi nereye atıcağını şaşırır insan heralde.. muhtemelen bende öyle olcamda bakalım..
işte nişan alşverişnde 6lı fiatına bşka gecelkler aldrmayı düşünüyrm benm ablam yni doğm yptı hiç o halde giyileck pijma değil bnce onlr ...uyku seti içinde tek yorgan alsak dahA kllnşlı olmazmı
ikimiz çıkacağız canım sadece demek istediğim gündelik şık pijama takımları :) diğerlerini kendim alırım sonra:) yinede fikir almak güzel oluyor senin düşünemediğin birşeyi başkası düşünüyor .... sağol yardmların için:)hımm şimdik eğer alışverişe yalnız iki kişi gitcekseniz mümkünde öle ailecek gitcekseniz biraz utanç verici olmazmı yaa..sonuçta öyle gecelikler baya baya seksi oluyo kayınvalideyle falan ben alamazdım açıkçası ki o 6lı set bile ayrı bi travma oldu bende..
bi şekilde ayar çekersin ya açıklarsın kayınvalidene ben bunu kullanmam yerine başka şeyler bakıcam müsadenizle diye sıkıntı olcağını sanmıyorum..
yani şart değil uyku seti aynı yumuş yumuşlukta bi yorgansa neden olmasın bana görekullanacak olan sensin canım nasıl rahat geliyosa neyi gerçekten kullanışlı buluyorsan onu al.. mesela ben o süslü püslü gelin örtülerinden almadım çok çirkin bence at gibi bişey sonra nereye konur o bilemiyorum aldım sadecik bi yatak örtüsü yeter.. böyle şeyler için kimseden fikir alma çünkü herkes ayrı şey söyler sen kendine ne daha uygun geliyosa onu al çünkü illa çıkıcaktır sana aaa olurmu çeyizde mutlaka bu olmalı şu olmamalı diyenler zaten her kafada ayrı bi ses kapa kulaklarını gönlünce yap çeyiz alışverişini..
ikimiz çıkacağız canım sadece demek istediğim gündelik şık pijama takımlarıdiğerlerini kendim alırım sonra
yinede fikir almak güzel oluyor senin düşünemediğin birşeyi başkası düşünüyor .... sağol yardmların için
![]()
Aynen öyle yapın o 6 lı set yerine hem şirin hem seksi bir sürü ciciler alınır hepsi aynı parça hiç güzel gelmiyor nedense gözümebende öyle yapmayı düşünüyorm canım 6lı yerine farklı gecelikler aldrmyı düşünüyorm kullanabileceğim
uyku seti yerine kllnşlı bir pike takımı almayı düşünüyorm bkalm