Ceyiz için yardım

44elif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
5
2
1
32
Yatak odası tekstili ve kucuk elektronik ev eşyaları için tavsiyenize ihtiyacım var özellikle nevresimlerde çok kararsizim

Yatak odası tekstili ve kucuk elektronik ev eşyaları için tavsiyenize ihtiyacım var özellikle nevresimlerde çok kararsizim

Nevresim olarak Sarev ve Taç başta olmak üzere diğerlerinde de Karacahome, Englishome öneririm

Elektroniklerde Ütü - Philips
Elektrik süpürgesi - Dyson allergy
Kettle - Bosch
Tost makinesi - Korkmaz tost kolik
Ekmek kızartma - Tefal
Saç kurutma - Philips
Saç düzleştirici - Braun
Blender - mikser - Braun

Benim tercihlerim bu yönde oldu hepsinden memnunum sizin içinde hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ☺

Merhaba canım :)
Nevresimde Taç, Dantela vita öneririm, Karacahome kullanmadım ancak genellikle iyi yorumlar okuyorum
Elektrik süpürgemi henüz almadım ama seçtim :) Miele alacağım çoğunluktan farklı olarak
Ütü philips ya da braun
Kettle bütçene göre değişir, Wmf , Breville çok güzel ve kaliteli modelleri var ama ben su ısıtıcısına 300-400 TL vermem Kenwood öneririm :)
Mikser blender için Stand mikseri alacaksan kesinlikle kenwood, el mikseri alacaksanda Philips diyorum
Saç maşası Braun İyon tech ben memnunum öneririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…