Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

Çok sevindim gerçekten. Umarım herşey yolunda gider canım.
Benim düğünüm de 06/06/2010.
Şu an evimiz tadilata girdi. Benim çok eksiğim var. Hep yedik içtik gezdik...
Birgün evleneceğimizi unuttuk. Hiç kenara köşeye birşey atmadık.
Şimdi de çok sıkıştık. Kısa bir zaman kaldı. Bakalım herşeyi yetiştirmeye çalışıyoruz.
Umarım Allah yardımcı olurda senin gibi kolay sıyrılırız bu işin içinden:)

ya ben bu noble life'ın ürünlerinin kalitesini hiç bilmiyorum nasıllar?
fiyatlar genele göre baya uygun çünkü

canım, bence model çok şık ve modern, çok da güzel görünüyor, neden hevesin kırıldı ki ?

canım ayrıca fiyat olarakta çok uyguna almışsın
internetteki fiyatı 2300 falan bende bulabilirim inşallah böyle indirimli:Saruboceq::Saruboceq:

öyle mi hakkaten ya ?
çok mutlu oldum o zaman, çok para verdim diye hayıflanıyodum miller tümmutfak eşyalarını bu fiyata alıyo salakmıyım neyim diye
ama kalitesinden çok eminim

ya ben bu noble life'ın ürünlerinin kalitesini hiç bilmiyorum nasıllar?
fiyatlar genele göre baya uygun çünkü

Annem 1.5 yıldır kullanıyor.
Defalarca makinede yıkandı,hiçbirşey olmadı.
kahvaltı seti ama sık sık kullanıyoruz,birkaç kez düştü ama kırılmadı.
kenarları kırılmasından kaygılıydık sağlam çıktı.
ben tavsiye ediyorum şahsen.

Eviniz varsa gerisi önemli değil.
Ev o kadar mühim ki,kiraya gidiyor bütün para.
çok şanslısınız bence.
evlendikten sonra da lınır acil olmayan şeyler hiç üzmeyin kendinizi.
çalışır herşeyin en güzelini yaparsınız canım
az kalmış düğüne,inan su gibi akıyor zaman.
bir de AllAH evlenene yardım ediyor,bunun gerçekliğini anladım bu süreçtek aydirigubbakcemile5

Doğru söylüyorsun. Çok şükür evimiz var. Gerisi bir şekilde gelir. Allah olmayanlara da nasip eder inşallah.
İnan herşey o kadar çabuk geçiyor ki günler uzasa keşke diyorum :sinifsinif:
Yeni bir hayat kurmak, ailenden ayrı, seni nelerin beklediğini bilmemek...
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur herşeyin.
Büyük umutlarla başladığımız serüven sonuna kadar aynı hevesle devam eder...

duygusal, kahvaltı takımı almak istiyorum demiştin.
kk da bir arkadaşımız karacanın charming serisinden bir kahvaltı takımı almış
(yeni sezon) sanırım.
daha nette yokmuş resmi.
karacanın mağazasından bakabilirsin benim çok hoşuma gitmişti.200 liraya peşin almış.
hem yemek takımında karacaymış. bunuda karaca alabilirsin bi aklında bulunsunopuyorumnanaktan

bende noblenin kahvaltı takımlarına bayıldımm...karar veremiyorum açıkçası....çiçekli böcekliii renkli olsun istiyorumm :)

Canım model bu sanırım..

canım gayet güzel sen beğendiysen sorun yok tabi bazen aldıkların çok beğenilince dahada çok seviyosun ama boşver kullanıcak olan sensinhihoyyyt

Hemen bakıyorum. Çok teşekkürler:)

Kızlar bu saklama kapları bu kadar iyise bende alayım.Nerelerde satılıyor?

ya ben bitane kütahya porselenin kahvaltı takımını beğendim.
151 tl yasemin 37 parça...
güzel mi sizce??

gayettt güzel canım hiç bozma moralini sen beğenmişsin boşver gerisini önemli olan senin fikrin :1hug: kıskanmıştır belki :roflol: :roflol:

Bu arada Tekirdağ muratlı da taçın fabrika mağazası varmış. Herşey çok ucuzmuş. Önümüzdeki hafta gitmek istiyorum işim çıkmazsa. Hiç duyan yada giden var mı?

evet fiyatları gerçekten uygun bende bütün takımlarımı ordan aldım hatta hepsini parça parça alıp takım yaptım daha ucuza geldi .:teytey:
gidebildin mi acabaa:uhm:

güzelevim.com sitesinden alışveriş yapan var mı aranızda.ütü ve çatal kaşık takımımı oradan almayı düşünüyorum ama site güvenilir mi bilmiyorum

Duygusal gidip baktıysan haber verirmisin bizede
Maalesef canım. Hava şartları dolayısıyla gidemedim. Malum İstanbulda havalar kötüydü. Yeni yeni düzeliyor. Bakalım en uygun zamanı bulduğumda gideceğim. Merak etmeyin sizi habersiz bırakmam:)
güzelevim.com sitesinden alışveriş yapan var mı aranızda.ütü ve çatal kaşık takımımı oradan almayı düşünüyorum ama site güvenilir mi bilmiyorum

Siteye şimdi baktım. Ama daha önce hiç alışveriş yapmadım. Güvenilir olup olmadığını bilemem ama tıklanma oranı yüksek bir site. Fiyatları da makul gözüküyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…