Çeyiz konusu hala gündemde acil iş bulmam lazım

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhaba hayırlı geceler bundan önceki konumu okuyanlar işe ne kadar ihtiyacım olduğunu bilirler.Bugün yaşadığım olay bardağı taşıran son damla oldu ve artık nolursa olsun çalışmam gerektiğine kesin karar verdim..
Ama malesef günlerdir aramama rağmen iş bulamadım gerçi ne iş yapicamida bilmiyorum ama illa ki benimde yapabileceğim bi iş vardır. Belki bana yardımcı olabilirsiniz diye buraya yazdım Ankara da yaşıyorum lise mezunuyum 24 yaşındayım bana neler yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı geceler..

Su devirde iş bulmak çok zor. Üni. mezunlari bulamiyor lise mezunu için daha zor.
Ama kismet bu. Kariyer sitelerinden basvuru yapın umarim gönlünüze göre bulursunuz.

Marketlerde çalışabilirsiniz

el ilanları dağıtanlar var, küçük bürolarda telefonlara bakan sekreter vs olabilir. avmlerde satış görevlisi olabili rbelki.

Sekreterlik kasiyer magaza satis elemanı olabilir.. yeteneklerinizi en iyi kendiniz bilirsiniz.. daha ice kapanık biriysrniz büro ortamlarina disa dönükseniz satış pazarlama sektörune yoğunlasabilirsiniz

Dükkanlarda temizlik,çay işi yapabilirsin.
Markette calisabilirsin.
Iş sıkıntısı olan bi yerde bile olsan bu iki iş için hep elemana ihtiyaç duyuluyor gibi.

Şu dönemde iş bulabilmek cidden çok zor.Temizlik işi en hızlı bulabileceğin iş büro sekreterlik falan şu an da çok mümkün değil bence.El becerin varsa çeyiz icin bi şeyler satan yerlerle çalışabilirsin belki

Esinizin ailesi evlenirken ev, araba aldi mi size? Kac bilezik takti da size boyle eziyet edebiliyolar?

konu sahibi bir cinnet geçirmenin zamanı gelmiş geçiyor bile
seni sessiz bulmuşlar yumuşak karnını da bulmuşlar vurup duruyorlar
evlenmeden önce çeyizin hiç önemli değil diyorken ne oldu da çeyiz önemli oldu ş........... derdim ben olsam
konu sahibi ezik durmayın kimseyi kandırmamışsınız kimseye yalan söylememişsiniz önceden durumunuzu söylemişsiniz
kabul ettiyse o zaman şimdi çenesini kapıyacak kocanız

yoksa bir gün çıkın gidin git çeyizlik tabaklarla yanyana yatın deyin kocanıza

konu sahibi bir cinnet geçirmenin zamanı gelmiş geçiyor bile
seni sessiz bulmuşlar yumuşak karnını da bulmuşlar vurup duruyorlar
evlenmeden önce çeyizin hiç önemli değil diyorken ne oldu da çeyiz önemli oldu ş........... derdim ben olsam
konu sahibi ezik durmayın kimseyi kandırmamışsınız kimseye yalan söylememişsiniz önceden durumunuzu söylemişsiniz
kabul ettiyse o zaman şimdi çenesini kapıyacak kocanız

yoksa bir gün çıkın gidin git çeyizlik tabaklarla yanyana yatın deyin kocanıza
Konu sahibi çalışsada ben bu mevzunun kapanacağına inanmam.Adam sümsük

Esinizin ailesi evlenirken ev, araba aldi mi size? Kac bilezik takti da size boyle eziyet edebiliyolar?
ha bir de işin o kısmı var kendisi ne yaptı acaba kuru mobilyayı ev eşyalarını tabağı çanağı herkes yapıyor ev mi almış arabamı almış kendi bunları söylerken sizi kirada oturtmuyor olması lazım mesela
eğer kira da oturuyorsanız el alemin kocası karısını hazır eve oturtuyor ne kredi ne kira ödüyorlar benimki kiraya getirdiği yetmiyor gibi aldığı iki tabağın hesabını yapıyor derdim

Şimdi de araba alıyor arabayı annesinin üzerine yapıcak neden kendi üstüne yapmıyosun diyorum 30 yaşında olduğum için sigorta ücreti çok olur diyo. Annemin yaşı büyük olduğu için daha az öderiz diyo. Ne kadar doğru bu ?

ha bir de işin o kısmı var kendisi ne yaptı acaba kuru mobilyayı ev eşyalarını tabağı çanağı herkes yapıyor ev mi almış arabamı almış kendi bunları söylerken sizi kirada oturtmuyor olması lazım mesela
eğer kira da oturuyorsanız el alemin kocası karısını hazır eve oturtuyor ne kredi ne kira ödüyorlar benimki kiraya getirdiği yetmiyor gibi aldığı iki tabağın hesabını yapıyor derdim
Yok ev kira değil ama annesinin üstüne

Merhaba hayırlı geceler bundan önceki konumu okuyanlar işe ne kadar ihtiyacım olduğunu bilirler.Bugün yaşadığım olay bardağı taşıran son damla oldu ve artık nolursa olsun çalışmam gerektiğine kesin karar verdim..
Ama malesef günlerdir aramama rağmen iş bulamadım gerçi ne iş yapicamida bilmiyorum ama illa ki benimde yapabileceğim bi iş vardır. Belki bana yardımcı olabilirsiniz diye buraya yazdım Ankara da yaşıyorum lise mezunuyum 24 yaşındayım bana neler yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı geceler..
Ajanslar var günlük ücret üzerinden marketlerde falan promosyon tanıtımı yapıyorlar oralara başvur

Konu sahibi çalışsada ben bu mevzunun kapanacağına inanmam.Adam sümsük
kesinlikle hiç güven verici bir insan değil konu sahibi çok haklı iş bulmalı ama çeyiz tamamlamak için değil bu adam onda bir bile güven vermediği için asla çocuk yapmamalı ve iş bulmalı kendine

magazalara basvur ancak kurumsal olanlara lcw batik mango h&m koton bunlarin hem saatleri yasal hem sartlari iyi yemek prim sigorta maas avukatlik burolarinda sekreterlik olabilir is kura kayit yap netten sana uygun is oldugunda mesaj atarlar

ohh ohh niyeyse her şey annenin üstüne kocan ve annesi içten pazarlıklı tipler olabilir mi
Evet birde komik olan ne biliyo musunuz düğün salonunda takı merasimi yapılırken herkesin içinde dendi ki oğluna babasından dayalı döşeli ev :) O kadar utandım ki insanların içinde..

Back
X