- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
- Konu Sahibi sonkafautucu
Meslek öğrenmenizi tavsiye ederim!! Kuaför misali olabilirsiniz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağrı merkezi ilanlarına başvurun, çabuk dönüş oluyor. Bir de iş kur kaydınızı tamamlayın, onların iş başı eğitim programları var, hem iş öğretiyorlar hem de asgari ücretten az maaş veriyolar.Merhaba hayırlı geceler bundan önceki konumu okuyanlar işe ne kadar ihtiyacım olduğunu bilirler.Bugün yaşadığım olay bardağı taşıran son damla oldu ve artık nolursa olsun çalışmam gerektiğine kesin karar verdim..
Ama malesef günlerdir aramama rağmen iş bulamadım gerçi ne iş yapicamida bilmiyorum ama illa ki benimde yapabileceğim bi iş vardır. Belki bana yardımcı olabilirsiniz diye buraya yazdım Ankara da yaşıyorum lise mezunuyum 24 yaşındayım bana neler yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı geceler..
O zaman sekreterlik daha uygun. Ben de sessiz sakin olduğum için satış işi hiç bana göre değil.Yani sessiz sakin biriyim öyle aşırı konuşkan biri değilim
Siz nerde çalışıyosunuzbilgisayarla klavyeyle aran iyiysee bence masa başı bi iş bulabilirsinn.. Böylesine ihtiyaç cok oluyor benim cevremde.. hatta atanırsam hayırlısıyla , şuan çalıştıgım yer bayan arayacak meselaa
Siz nerde çalışıyosunuz
Ben kendime güvendikten sonra endişe edicek bi durum yok dediğin gibi canım ama eşim ve ailesi yobaz insanlar olduğu için erkek ortamında ne işin var diye kavga ederler bideist da muhasebe canım ben. Sanayide çalışıyorum. Ve sanayi gibi ortamlarda bayana ihtiyac oluyor..Çoğu bayan gelmek istemıyor tabi erkek ortamı vs diye ama endişe edilecek bi durumla karşılaşmıyosun..
Merhaba hayırlı geceler bundan önceki konumu okuyanlar işe ne kadar ihtiyacım olduğunu bilirler.Bugün yaşadığım olay bardağı taşıran son damla oldu ve artık nolursa olsun çalışmam gerektiğine kesin karar verdim..
Ama malesef günlerdir aramama rağmen iş bulamadım gerçi ne iş yapicamida bilmiyorum ama illa ki benimde yapabileceğim bi iş vardır. Belki bana yardımcı olabilirsiniz diye buraya yazdım Ankara da yaşıyorum lise mezunuyum 24 yaşındayım bana neler yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı geceler..
Haklısınız teşekkür ederimhttp://www.kariyer.net/is-ilanlari/ankara#&ct=c6&pst=177
Canım merhaba bence 24 yaşındasın lise mezunusun sana en uygun iş sekreterlik başlangıç olarak.Linkte Ankara'daki tüm sekreterlik ilanlarını görebilirsin.Buna benzer başka sitelerde var,bakabilirsin.Çok çabuk da geri dönüş yapıyorlar..
Sekreterliğin yanında başka işler de verebilirler ama anladığım kadarıyla tecrübesizsin ve ne kadar iş öğrenirsen bu senin faydana.Bir arkadaşım sekreterlikte satınalma öğrendi ve şuan daha iyi bir yerde çalışıyor.
Market,reyon satış çok yorucu eğer çok aciliyetin varsa dene ama hedefin büyük olsun lütfen, azla yetinme.
avm lerde satış danısmanı olarak calısabılırsınızMerhaba hayırlı geceler bundan önceki konumu okuyanlar işe ne kadar ihtiyacım olduğunu bilirler.Bugün yaşadığım olay bardağı taşıran son damla oldu ve artık nolursa olsun çalışmam gerektiğine kesin karar verdim..
Merhaba hayırlı geceler bundan önceki konumu okuyanlar işe ne kadar ihtiyacım olduğunu bilirler.Bugün yaşadığım olay bardağı taşıran son damla oldu ve artık nolursa olsun çalışmam gerektiğine kesin karar verdim..
Merhaba nerede oturuyorsunuz acaba Aydın veya izmirse yardımcı olayım istanbulda olabilir . Eşinizin yaptığı çok yanlış Allah size kolaylık versin .Merhaba hayırlı geceler bundan önceki konumu okuyanlar işe ne kadar ihtiyacım olduğunu bilirler.Bugün yaşadığım olay bardağı taşıran son damla oldu ve artık nolursa olsun çalışmam gerektiğine kesin karar verdim..
Ankara da oturuyorum. Yinede teşekkür ederim sağolun.Merhaba nerede oturuyorsunuz acaba Aydın veya izmirse yardımcı olayım istanbulda olabilir . Eşinizin yaptığı çok yanlış Allah size kolaylık versin .