• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz konusu hala gündemde acil iş bulmam lazım

Meslek öğrenmenizi tavsiye ederim!! Kuaför misali olabilirsiniz ??

bilgisayarla klavyeyle aran iyiysee bence masa başı bi iş bulabilirsinn.. Böylesine ihtiyaç cok oluyor benim cevremde.. hatta atanırsam hayırlısıyla , şuan çalıştıgım yer bayan arayacak meselaa

Merhaba hayırlı geceler bundan önceki konumu okuyanlar işe ne kadar ihtiyacım olduğunu bilirler.Bugün yaşadığım olay bardağı taşıran son damla oldu ve artık nolursa olsun çalışmam gerektiğine kesin karar verdim..
Ama malesef günlerdir aramama rağmen iş bulamadım gerçi ne iş yapicamida bilmiyorum ama illa ki benimde yapabileceğim bi iş vardır. Belki bana yardımcı olabilirsiniz diye buraya yazdım Ankara da yaşıyorum lise mezunuyum 24 yaşındayım bana neler yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı geceler..
Çağrı merkezi ilanlarına başvurun, çabuk dönüş oluyor. Bir de iş kur kaydınızı tamamlayın, onların iş başı eğitim programları var, hem iş öğretiyorlar hem de asgari ücretten az maaş veriyolar.

Yani sessiz sakin biriyim öyle aşırı konuşkan biri değilim
O zaman sekreterlik daha uygun. Ben de sessiz sakin olduğum için satış işi hiç bana göre değil.
Bir ara denedim, aslında kötü değildi satışlarım ama iş olarak bana uygun değil.
Sekreterlikte h.sonu da evde olursan bu arada ders çalışıp iki sene sonra da Kpss'ye girip memurluk için uğraşırsın ;)
E daha ne olsun

Sekreterlik masabaşı iş cok zor.
Sadece telefonlara bakmaya bile öyle şeyler istiyorlar ki.
Bence ufaktan başla organizasyon şirketlerine kayit ol.
Düğün salonlarinda sandalye bağlama,
Atiyorum merkette tattirim yaptirma.
Küçük şehirde bile günlüğü en az 60 falan Ankara da daha fazladır.
Bu işlerden başlarsan sessiz sakinlik utangaçlık huyunu da atarsin üzerinden.

Siz bu kocanizi hala seviyor musunuz?

Para pul çeyiz esya mevzusu yapıp başıma kakan, bu kadar kuculen biriyle aynı yataga giremeyi midem almazdi heralde benim.

• Beğen
Reactions: anu
ist da muhasebe canım ben. Sanayide çalışıyorum. Ve sanayi gibi ortamlarda bayana ihtiyac oluyor..Çoğu bayan gelmek istemıyor tabi erkek ortamı vs diye ama endişe edilecek bi durumla karşılaşmıyosun..
Ben kendime güvendikten sonra endişe edicek bi durum yok dediğin gibi canım ama eşim ve ailesi yobaz insanlar olduğu için erkek ortamında ne işin var diye kavga ederler bide

bim vs. kasiyer olarak başvurun (biraz az para verirler ama hemen ssk falan başlar)

bu aile-eş sürekli kafana takana kadar idare et çocuk olmadan başla bir işe
(yanlış anlama sakın) dış görünüşe önem veriyorsanız (kasiyerlik deneyiminiz varsa) büyük mağazaların mango vs. kasiyerliğine ya da satış danışmanlığına başvurun sodexho falan ssk yine aynı gün daha çok para kazanırsınız ama satış danışmanlığı çetrefilliği isterseniz kasiyer deneyiminz varsa görsellik önemli ama büyük AVM içindeki mağazaların kasiyerliğine başvurun büyük mağazalarda ki çalışanlar görselliğine makyajına önem veriyor ama diğerlerine göre de daha iyi ücret alırsınız

iş öğreninceye kadar çocuk olur daha çok hassaslaşırsınız
yakınınızda ki markete kasiyerlik başvusu yapın bence

Marketlerde kasiyer, reyon görevlisi olarak çalışabilirsiniz. a101 bim migros vs vs.. ya da semtinizde küçük bir market.. en kısa sürede bulabileceğiniz bunlar olur sanırım.

Ve bunlara ek dışarıdan üniversite bitirmeye çalışın. şuan bölüm icin karar veremiyorum ama onun icin ayrı konu açabilirsiniz belki.

Yahut bir kursa yazılın dikiş, yemek, yabancı dil, bilgisayar, kuaforluk, makyözlük... halk egitimin kurslari oluyor.

Merhaba hayırlı geceler bundan önceki konumu okuyanlar işe ne kadar ihtiyacım olduğunu bilirler.Bugün yaşadığım olay bardağı taşıran son damla oldu ve artık nolursa olsun çalışmam gerektiğine kesin karar verdim..
Ama malesef günlerdir aramama rağmen iş bulamadım gerçi ne iş yapicamida bilmiyorum ama illa ki benimde yapabileceğim bi iş vardır. Belki bana yardımcı olabilirsiniz diye buraya yazdım Ankara da yaşıyorum lise mezunuyum 24 yaşındayım bana neler yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı geceler..

sen bu borcu bir şekil ödersin de böyle haysiyetsiz bi adamla daha ne kadar evli kalmayı düşünüyorsun..

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/ankara#&ct=c6&pst=177
Canım merhaba bence 24 yaşındasın lise mezunusun sana en uygun iş sekreterlik başlangıç olarak.Linkte Ankara'daki tüm sekreterlik ilanlarını görebilirsin.Buna benzer başka sitelerde var,bakabilirsin.Çok çabuk da geri dönüş yapıyorlar..
Sekreterliğin yanında başka işler de verebilirler ama anladığım kadarıyla tecrübesizsin ve ne kadar iş öğrenirsen bu senin faydana.Bir arkadaşım sekreterlikte satınalma öğrendi ve şuan daha iyi bir yerde çalışıyor.
Market,reyon satış çok yorucu eğer çok aciliyetin varsa dene ama hedefin büyük olsun lütfen, azla yetinme.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/ankara#&ct=c6&pst=177
Canım merhaba bence 24 yaşındasın lise mezunusun sana en uygun iş sekreterlik başlangıç olarak.Linkte Ankara'daki tüm sekreterlik ilanlarını görebilirsin.Buna benzer başka sitelerde var,bakabilirsin.Çok çabuk da geri dönüş yapıyorlar..
Sekreterliğin yanında başka işler de verebilirler ama anladığım kadarıyla tecrübesizsin ve ne kadar iş öğrenirsen bu senin faydana.Bir arkadaşım sekreterlikte satınalma öğrendi ve şuan daha iyi bir yerde çalışıyor.
Market,reyon satış çok yorucu eğer çok aciliyetin varsa dene ama hedefin büyük olsun lütfen, azla yetinme.
Haklısınız teşekkür ederim

avm lerde satış danısmanı olarak calısabılırsınız
yasınıza ve öğrenımınıze uygun gbi

Çalış ama çeyiz için değil .......

• Beğen
Reactions: anu
Canim ise basla, ceyiz parasi verme (bir ise yaramaz edepsizler, baska yerden vururlar), biraz gida alisverisi yap, biraz fatura ode ama asla tamamini odeme, esine veya ailesine hicbir sebeple para verme. Biriktirdigin parayla annenin ustune bir araba alsan sahane olur bence. Cok karaktersizlermis...

Merhaba nerede oturuyorsunuz acaba Aydın veya izmirse yardımcı olayım istanbulda olabilir . Eşinizin yaptığı çok yanlış Allah size kolaylık versin .

Back
X