Çeyiz listesi 2012

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
2012 Çeyiz Listesi...

Büyütmek için resme tıklayın :ssz: çıktı almayı unutmayın :))

$564693_472790436073644_1171074583_n.webp

Son düzenleme:
:))) bu ne yahu al al bitmez ne kadar eksiğim varmış :53: bunların hepsi tam olsa bile kim kullanacak bu kadar eşyayı birde öyle bir sorun var :51:

Çeyiz listesi süper olmuş. ben bide genel liste yapmıştım ama eksik şeylerim var fazlasıyla... aklıma gelmeyen,ihtiyacım olmaz dediklerim ama sonradan eksikliğini hissedeceklerim :) bide iğneden ipliğe bi liste oluştursak süper olmaz mı

bence de çok faydalı olmus...eksilerim ne diye düsünürken ilaç gibi geldi...hazırlayanın emegine saglık:34:

bu liste insanın moralini bozar:) bu ne yaa yaz yaz bitmez bu.bence bu listeye bakmadan alıswerıs yapılmalı:)

Kesinlikle çok güzel bi liste olmuş.. başka neyim eksik acaba diye düşünmek zorunda kalmadan aldıkça üstü çizilecek bi liste :)) benim daha çooook eksiğim varmış :50::50:

Çok eksiğim çok eksiğim var diyordum ama maşallah herşeyimi fazlası ile almış ailem :)

Bir kaç eksikiğim var onlara da henüz karar veremedim yatak örtüsü ve baharatlık takımı :) Diğerlerinin hepsi var :)

evvet işte aradığım liste diğerleri neydi öyle ya saol arkadaşım çıktısını aldım almış olduğum çeyizleri fosforlu kalemle işaretledim nede çok eksiğim varmış:31:neyse allah herkese kolaylık versin:16:

bir türlü başlayamadım şu çeyiz olayını aylardır :1:

bu iyi oldu :ssz:
teşekkürler

Çok eksiğim çok eksiğim var diyordum ama maşallah herşeyimi fazlası ile almış ailem :)

Bir kaç eksikiğim var onlara da henüz karar veremedim yatak örtüsü ve baharatlık takımı :) Diğerlerinin hepsi var :)

Şimdi bunu yazacaktım, yatak örtüsü ve baharatlık olayında takıldım kaldım ve bir türlü karar veremedim hiç :)

Şimdi bunu yazacaktım, yatak örtüsü ve baharatlık olayında takıldım kaldım ve bir türlü karar veremedim hiç :)

Bende hatta bir tane yatak örtüsü aldım sonra vazgeçip geri iade ettim parasını alamadığım içinde yerine ikizime ve kendime nevresim takımı aldım pamuk satenlerden :) 11 yada 12 nevresim takımım var :)

ve benim daha hiiiiç bişeyim yokkk:30:

Back
X