D december90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2007 Mesajlar 16.974 Emoji Skoru 248 Puanlar 88 23 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi december90 #21 gong .!.: ben de liste yapmayı planlıyordum çok işime yarayacak ellerine sağlık canım. Ağız tadıyla kullan inşallah. Genişletmek için tıkla... aretık burdan bakar elinde ne eksiğin var alırsın ona göre canımm.. Rabbim yar yardımcın olsun burayada koy canım aldıklarını görelim. Inşallah cümlemizin canım.
gong .!.: ben de liste yapmayı planlıyordum çok işime yarayacak ellerine sağlık canım. Ağız tadıyla kullan inşallah. Genişletmek için tıkla... aretık burdan bakar elinde ne eksiğin var alırsın ona göre canımm.. Rabbim yar yardımcın olsun burayada koy canım aldıklarını görelim. Inşallah cümlemizin canım.
handish Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Eylül 2008 Mesajlar 261 Emoji Skoru 5 Puanlar 118 24 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi december90 #22 kızlaaar bunların hepisinide biz alırsak bizim koca adayı ne alıcak yahu ??
D december90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2007 Mesajlar 16.974 Emoji Skoru 248 Puanlar 88 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi december90 #23 handish .!.: kızlaaar bunların hepisinide biz alırsak bizim koca adayı ne alıcak yahu ?? Genişletmek için tıkla... mutfak eşyalarının hepsini biz alıyoruz canım... onlar beyaz eşya ve koltuk takımı alıyorlar..
handish .!.: kızlaaar bunların hepisinide biz alırsak bizim koca adayı ne alıcak yahu ?? Genişletmek için tıkla... mutfak eşyalarının hepsini biz alıyoruz canım... onlar beyaz eşya ve koltuk takımı alıyorlar..
handish Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Eylül 2008 Mesajlar 261 Emoji Skoru 5 Puanlar 118 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi december90 #24 tatlikis .!.: mutfak eşyalarının hepsini biz alıyoruz canım... onlar beyaz eşya ve koltuk takımı alıyorlar.. Genişletmek için tıkla... aydınlattığın için merci de arkadaş komple ewi yazmış ''çeyiz listesi'' die bende ona istinaden dediydim neyse..
tatlikis .!.: mutfak eşyalarının hepsini biz alıyoruz canım... onlar beyaz eşya ve koltuk takımı alıyorlar.. Genişletmek için tıkla... aydınlattığın için merci de arkadaş komple ewi yazmış ''çeyiz listesi'' die bende ona istinaden dediydim neyse..
D december90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2007 Mesajlar 16.974 Emoji Skoru 248 Puanlar 88 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi december90 #25 handish .!.: aydınlattığın için merci de arkadaş komple ewi yazmış ''çeyiz listesi'' die bende ona istinaden dediydim neyse.. Genişletmek için tıkla... o listeyi ben yazmıştım ama gerçekten normal evde kullanılan şeyler,böle uzun olduğu için göz korkutuyr..
handish .!.: aydınlattığın için merci de arkadaş komple ewi yazmış ''çeyiz listesi'' die bende ona istinaden dediydim neyse.. Genişletmek için tıkla... o listeyi ben yazmıştım ama gerçekten normal evde kullanılan şeyler,böle uzun olduğu için göz korkutuyr..