- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
- Konu Sahibi misssimsek
-
aynen öyle.. ya zaten 1 tane var gerek olduğunda o kullanılır yoksa o danteller hergün kullansan mahfolur.Hey Allahım ya yıl olmuş 2016
Hala çeyiz muhabbeti ediliyor mu? Bekarım o tarz çeyiz bende hazırlatmayacağım
diyorum ben kullanmam sevmiyorum ben yaptırmadım diye ama beyni almıyo kadının . bi daha konusunu açarsa öyle diyim sen yaptır çok istiyosan diyeKısaca zevkler tartışılmaz diyerek konuyu kapatabilirsiniz.
Ben istemedim, tercih etmedim, sonuçta ben kullanacağım demeniz yeterli.
Bu devirde ayrıca çeyiz mi kaldı Allah aşkına?
Hangi kız günümüzde evinde oturup dantel örüyor??
Herkes bir koşturmaca peşinde, sanırım zamanın akışının farkında değil kayınvalideniz.
Ben olsam derdim, eğer çok istiyorsan sen bir tane yaptırt senin güzel hatrın için sererim özel zamanlarda derdim.
evet gerçekten devam ediyor bu muhabbet hatta yarım saat önce yine muhabbeti oldu. mefruşat kursuna gidiyo bana nevresim dikecek dantelli olsun mu dedi bende kullanıştı olmaz anne sade olsun yıpranır danteli kullandıkça dedim niye yıpransınmış zaten çeyizimde yokmuş annem hiç bişey yapmamışmış falan falan...2,5 senedir bu muahbbet devam ediyor mu cidden? sakince cevap vermek yerine balatayı sıyırın bi gün.
iyi fikirSessiz kal o anlatırken kafanı başka yere çevir işe yarıyo :)
diyorum ben kullanmam sevmiyorum ben yaptırmadım diye ama beyni almıyo kadının . bi daha konusunu açarsa öyle diyim sen yaptır çok istiyosan diye
2,5 senedir bu muahbbet devam ediyor mu cidden? sakince cevap vermek yerine balatayı sıyırın bi gün.
Çok beğeniyorum senin yorumlarını gerçekten.
Bu konuda da katılıyorum... Bazen balatayı sıyırmakta fayda var.
bak işte bu çok mantıklıymış =))Annecim erkek çeyizi var artk,bir takım annemden bir takımda sizden gelir diye düşündüm. Fazlasını istemedim sizden de gelmeyince tek kaldı olsun canınız sağolsun deyiverin.Sizin canınız sıkılacağına onun canı sıkılsın.
Benim kv ve görümce 16 yıl sonra ceyizimde eksik bulup başıma kalktilar şok oldum, saçma bir cevabı tetsleyerek söyledim ama içimde kaldi. Vallahi aklıma bile gelmedi yokluğunu hiçmi hiç hissetmedim ve hissetmeyecegimde amma gelin görünki nasıl olurda benim ceyizimde bakrac olmaz aklım almıyor2,5 senedir bu muahbbet devam ediyor mu cidden? sakince cevap vermek yerine balatayı sıyırın bi gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?