çeyiz muhabbeti..

bakraç mı??? inanamıyorum böyle bi eksiklik ve 16 yıl sonra farkedilmesi... akıl alır gibi değil

kadında nasıl derin bir iz bırakmışssa artık:))
üff valla çekilmez.

Kv de hala eski kafada. Kac kisi dantel kullaniyor sanki evde yaa. Der der susar sen aldırış etme kullanmiyorum de gec.

artik kaynanalarda yapiyor ogluna ceyiz cok istiyorsa yapsaymis benim annem tum cocuklarina yapti

kendi oğluna tam çeyiz mi yaptı peki

varsa bir eksiği sende ordan gir mesela bilmem kim oğlunu evlendirirken ev almış hediye etmişler millette ne aileler var ,

bak bakalım sesi çıkıyor

kendi oğluna tam çeyiz mi yaptı peki

varsa bir eksiği sende ordan gir mesela bilmem kim oğlunu evlendirirken ev almış hediye etmişler millette ne aileler var ,

bak bakalım sesi çıkıyor
ya allah var şimdi ev eşyalarımızı falan kendileri aldılar biz hiç düğünde eşya alırken falan harcama yapmadık eşimle. 100 gramda bilezik yaptılar çeyiz falan pek yapmamış erkek diye heralde ama artık katlanamıyorum 2 senedir aynı muhabbete

Amannn üzüldüğün şeye bak .He de geç. 2 buçuk yıl olmuş evleneli. Artık çeyiz alan salla gitsin. Niye kafana takıyorsun ki.

En baştan hiçç açıklama yapmaya girişmeseydiniz keşke, ay ben hiç sevmem, köy işi, bu devirde dantel mi kaldı?, birde olsa onları koyacak yer arardım ben eşyalarımı zor sığdırıyorum vs.gibi çeyizi danteli küçümseyen bi edayla yorum yapın bence. Her söylediğinde, sizde aynı şeyleri söyleyin. Eminim tekrar etmeyecektir :)

Bu arada kimse yankış anlamason, ben kişilik olarak dantel severimde, kullanırımda, konu sahibinin kaynanası gıcık olsun diye sadece bu tavsiyeler. Yoksa şahsen küçümsediğimden değil

Kendisi oğluna ev araba almış mı
Sana 15 20 bilezik takmış mı
Hasır setler dizmiş mi?

Böyle insanlara bunları sormak lazım.anca bu dilden anlarlar

Biri anneme laf söylese kaplan gibi atlarım üstüme

Herkes haddini bilecek

bakraçın ne olduğunu şimdi gördüm ve evet inanmıyorum bu olmadan 16 sene nasıl evlilik yürttünüz... ben şokkkkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…