- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
- Konu Sahibi misssimsek
-
bakraç mı??? inanamıyorum böyle bi eksiklik ve 16 yıl sonra farkedilmesi... akıl alır gibi değilBenimki ve görümce 16 yıl sonra ceyizimde eksik bulup başıma kalktilar şok oldum, saçma bir cevabı tetsleyerek söyledim ama içimde kaldi. Vallahi aklıma bile gelmedi yokluğunu hiçmi hiç hissetmedim ve hissetmeyecegimde amma gelin görünki nasıl olurda benim ceyizimde bakrac olmaz aklım almıyor
kadında nasıl derin bir iz bırakmışssa artık:))evet gerçekten devam ediyor bu muhabbet hatta yarım saat önce yine muhabbeti oldu. mefruşat kursuna gidiyo bana nevresim dikecek dantelli olsun mu dedi bende kullanıştı olmaz anne sade olsun yıpranır danteli kullandıkça dedim niye yıpransınmış zaten çeyizimde yokmuş annem hiç bişey yapmamışmış falan falan...
ya zaten sabaha kadar savaş alanına dönüyor yatak dantelli nevresim kaç gün dayanır yazık değil mikadında nasıl derin bir iz bırakmışssa artık:))
üff valla çekilmez.
Kv de hala eski kafada. Kac kisi dantel kullaniyor sanki evde yaa. Der der susar sen aldırış etme kullanmiyorum de gec.merhaba kızlar. sorun takibi kv. 2 bucuk sene oldu evleneli ama hala bitmedi kadının çeyiz muhabbeti.
azıcık konuyu anlatıyım ben tek çocuğum ve 18 yıllık bi bekleyişin ardından doğmuşum. heralde kv bunu bildiği için çok fazla çeyizi danteli yastığı yorganı falan vardır diye düşünüyordu ama ben dantel falan sevmediğim için nevresim takımı falan yaptırmadım dantelden. bir tane var sadece onuda kullanmıyorum zaten. patikmiş havluymuş çembermiş bi sürü var. yastığım yorganımda var nevresimlerimde var ama tek sorun dantelli carşaf dantelli yatak örtüsü...
her konusu açılınca sanki başıma kakar gibi ne yapmış annen bu kadar sene doğru düzgün çeyizin yok bilmem ne diyip sinirlerimi zıplatıyo. anne ben sevmiyorum ben yaptırmadım hem kullanışlı değil diyorum bilmem kim kızına şöyle yapmış böyle yapmış niye kullanışlı değilmiş diye on tane laf sayıyo.
ne yapıyım ben ne diyim de artık sussun bi akıl verin bana
bir tk edin bari.ya zaten sabaha kadar savaş alanına dönüyor yatak dantelli nevresim kaç gün dayanır yazık değil mi
artik kaynanalarda yapiyor ogluna ceyiz cok istiyorsa yapsaymis benim annem tum cocuklarina yaptimerhaba kızlar. sorun takibi kv. 2 bucuk sene oldu evleneli ama hala bitmedi kadının çeyiz muhabbeti.
azıcık konuyu anlatıyım ben tek çocuğum ve 18 yıllık bi bekleyişin ardından doğmuşum. heralde kv bunu bildiği için çok fazla çeyizi danteli yastığı yorganı falan vardır diye düşünüyordu ama ben dantel falan sevmediğim için nevresim takımı falan yaptırmadım dantelden. bir tane var sadece onuda kullanmıyorum zaten. patikmiş havluymuş çembermiş bi sürü var. yastığım yorganımda var nevresimlerimde var ama tek sorun dantelli carşaf dantelli yatak örtüsü...
her konusu açılınca sanki başıma kakar gibi ne yapmış annen bu kadar sene doğru düzgün çeyizin yok bilmem ne diyip sinirlerimi zıplatıyo. anne ben sevmiyorum ben yaptırmadım hem kullanışlı değil diyorum bilmem kim kızına şöyle yapmış böyle yapmış niye kullanışlı değilmiş diye on tane laf sayıyo.
ne yapıyım ben ne diyim de artık sussun bi akıl verin bana
2 hazır nevresim 2 yorgan 2 yastık bide söz bohçasında işte havlu yemeni corap patik falan. kendinin yaptığıda bişey yok ama işte bi kız çeyizi lafı gidiyokayınvalideniz ne verdi oğluna çeyiz olarak ?
hayır zaten var 1 tane dantelli takımım ama onu beğenmiyo işte ipe sapa yarar bişey değilmişbir tk edin bari.
annemin hediyesi de.
başka türlü kurtulamayacaksın anlaşılan.
2.5 senede unutmadıysa hiiç unutmayacak belli ki:))
ahahaaa süper tepkiKonuşunca sizde çişim geldi diyip tuvalete kalkın
Belki anlar
ya allah var şimdi ev eşyalarımızı falan kendileri aldılar biz hiç düğünde eşya alırken falan harcama yapmadık eşimle. 100 gramda bilezik yaptılar çeyiz falan pek yapmamış erkek diye heralde ama artık katlanamıyorum 2 senedir aynı muhabbetekendi oğluna tam çeyiz mi yaptı peki
varsa bir eksiği sende ordan gir mesela bilmem kim oğlunu evlendirirken ev almış hediye etmişler millette ne aileler var ,
bak bakalım sesi çıkıyor
Ayni muhabbet bizde de vardi. ben siyirdim cok da mutluyum:)2,5 senedir bu muahbbet devam ediyor mu cidden? sakince cevap vermek yerine balatayı sıyırın bi gün.
Benim kv ve görümce 16 yıl sonra ceyizimde eksik bulup başıma kalktilar şok oldum, saçma bir cevabı tetsleyerek söyledim ama içimde kaldi. Vallahi aklıma bile gelmedi yokluğunu hiçmi hiç hissetmedim ve hissetmeyecegimde amma gelin görünki nasıl olurda benim ceyizimde bakrac olmaz aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?