çeyiz muhabbeti..

Ne dantel heveslisiymiş bunlar!!
Bir daha böyle şeyler derse " anne ben kullanmıyorum ama çok istiyorsan sana yaptıralım bir takım " diyebilirsin ayrıca bu dantellerden çeyiz yapma devri çoookkk gerilerde kaldı kv baya nostaljik sanırım

Ay ne boş kafalar hala ya. Durumunuz varsa bi dantelli yatak örtüsü yaptırıp hediye edin kvye sussun artık.

hiç cevap vermeyın
o konu acılınca ordan uzaklasın
ben bi su içeyim deyın mutfaga kacın
tv kumandasını alın kanal gezın
elınıze telefonunuzu alın bırıyle mesajlasın vs vs
ama sratınızdan kızdıgınızı asla bellı etmeyın

bu sekılde onu amcına ulastırmamıs olursunuz
konussun dursun kendı kendıne
ona ne ise çeyizinizden ?

Terbiyesizlik...2,5 yıl olmuş evleneli bu mevzuyu mu dile getirmeye utanmıyor mu?
İnşallah kızı vardır.
Kendisi oğluna ne yaptı?Gelini olarak size ne yaptı?
Cvp verip seviyesine düşmeyin..O mevzu açılınca da dinlemeyin ve farazi konuştuğunu belli edin.

amaaan oo tamam olsa baska bıseye takarlar emın ol.. O yüzden hıc yorum yapmayın bence..

Aynen ya bende nefret eidyrm dantelden kanaviceden falan.annem beni 16 yasinda dogurmus ben universite yuksek lisans derken 26 da evlendim.birsuru ceyizim vardi ama dantelli olanlarin hic birini istemedim hatta birini oyle bi hazirlatip kaynanamin bohcasina koydum.hala gorenler bayiliyor.ama kendime istemedim istesem onu alirdim kaynanama yapmak zorunda deildim.ama ona ramen arada konus gceince en son dayanamayip bana cok demode cok avam geliyor ben evime sokmam dedim 1 2 kere.ondan sonra bsiey diyemiyor

Kaynanana beni örnek göster. Benim banyo lifim bile olmadi. Annem de ben de çeyiz di danteldi sevmediğimiz için hiç bişey yaptirmadik. Bunun bir eksiklik olarak gorulebilecegine de ilk kez sahit oluyorum.hangi devirde yaşıyoruz.

Hatta şunu soyliyim kv m esim için 2 yorgan yaptırmış yani kocamin ceyizi vardi benim yoktukaynanana de ki devir degisti artık erkek tarafı çeyiz hazirliyor

Sıkılmadın mı anne 2,5 senedir çeyiz sormaktan de ..

12 yıl oldu evleneli ..ki konu gelince hep yazarım burda da gayet çeyize , örfe adete önem veren bir aile idi eşimin ailesi .

Çeyizim falan yoktu . Ne eksik varsa eşimle çıkıp aldık , nişanlıyken .

Bir kez konusu oldu .... arkadaşıma verdim dedim . Gerçekten de öyleydi . Annem bir şeyler heves eder yaptırır , ben anneme anneee boşuna yaptırma ben sevmiyorum dantel mantel derdim .
Evlilik hazırlıkları eksik olan bir arkadaşıma da ben daha bekarken hepsini hediye ettim .

hepiniz sağolun kızlar artık gerçekten bende mi sorun var gerçekten gerekli mi bu çeyiz diye düşünmeye başlamıştım. bi daha çat diye yapıştırcam cevabı bunu söylediği anda
Benim eşimin bi çeyizi geldi, aman Allah'ım gelin çeyizinden beter.
Benim el işi hiçbir şeyim yoktu çünkü estetik bulmuyorum tarz olarak. Yemenileri zaten kullanmam kapalı değilim. Havlular güzel değil. Nevresimler dantelli dantelli saten naylonumsu hayatta kullanmam. Ee ne oldu onca emeğe, yazık oldu. Rafların tozlu saflarında yerlerini aldılar.
Sen de kv'ye şöyle yaklaş, ben zaten sevmiyorum el işi şeyleri, hem de erkeklerin de çeyizi oluyor, siz bir sürü şey yapmışsınızdır diye düşündüm. O kadar hevesliyseniz keşke siz yapsaydınız falan deyiver.

modası geçti onların demode şeyler sevmiyorum diyin

üf ne çeyizmiş ben asla istemedim çok komik geliyor bana evlenirken alırım 2 nevresim takımı bir yemek takımı bitti de gitti. zamanla alınır. saçmalıkya.

Sabır taşı olsa çatlar yarım saat önce yine demiş ya ondan diyorum.
Siz de madem güzellikle anlamıyor,sizi ilgilendirmiyor ben istemedim deyin. Ama azcık daha sert bir üslupla..
Ben de hiç istemedim,yaptırmadım da .. Sevmiyorum,zevk meselesi

off ne sacma salak bir zihniyet ya,varosca kultursuzce, densizce... ceyiz uzerinden deger bicmek.o kaynanaya ,bunun ne kadar sacma oldugu asla anlatilamaz,kafasi basmaz boyle mal gelmis boyle mal gidecek,kdndinizi eksik falan hissetmeyin lutfen,sessiz de kalmayin cevabini verin.o bir derse 10 cevap verin,cunku cahil cesaretine sahip olan insanlar susmandan anlamiyor,hakettigi gibi davranacaksin onlara

Boşverin gitsin ben sevmiyorum istemedim demişsiniz olmuş bitmiş yani ne derse desin eşinizle anlaşmaya bakın. Bu kadar takmayın kafanıza zaten 2.5 senedir evlisiniz yani. Tabii annen ya laf olur deyip bir tane görünmelik yapsa olurdu sonuçta çok bir şey değil. Bizde yaptık öyle çeyizde görünsün yeter ki diye. Duruyor öyle hamile olursam lohusa yatağıma sericem. Siz kendinizi savunmuşsunuz ya yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…