Çeyiz parası istenir mi bu devirde?

silimo

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
286
563
18
26
Arkadaşlar çeyiz parası istenir mi erkek tarafından tek kız bir de?

Kardeşime baktığımız kızı

kız asgari ücretle çalışıyor kardeşimin durumu iyi iyi de ne kadar iyi olursa istenir mi bu çeyiz parası?

Canim yoreye gore degisen bisey. Sorsaydiniz ya geleneklerinizde mi var? Genelde iki taraf calisiyosa ortak yapilir. Ama kimi erkekte ben herseyi yaparim der. Bu kisilerin anlasmasiyla alakali. Peki ceyiz derken ne istiyo? Yani calisiyosa illaki ceyizi vardir simdiye kadar. Ne alcakmis peki

Yani bir kızın çeyizinde bulunması gereken mutfak eşyaları halı perde gibi şeyler için isteniyor bizden 15 milyar kız şimdiye kadar kazandığını hiç biriktirmemiş ailesine de vermemiş gezmiş tozmuş

Sizden isteniyormuş pardon görmedim. Sakın vermeyin hatta evlenmesine müsaade etmeyin.

Çeyiz parası ile girişi yapıp başlık parası vırt zırt parası ile devam edip nafaka ile biter bu iş..
Aman diyeyim uzak durun,millet çete olmuş resmen ya!
Hayır çeyiz parasını onlara niye veresiniz ki ? O parayı gözden çıkarıyorsanız bile kendiniz alıp koyarsınız ne alınacaksa.
Çok sağlam gelmedi bana karşı taraf,düğün sonrası takıları ve çeyiz parasını alıp kayıplara karışan gelin diye 3.sayfaya düşebilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…