hoşbulduk ebruşş
yok gitmedik, aramadılar bizi, sadece o gün dedesine gittiğimizde amcasınız kızı sordu ona, abinle birbirinize gidip geliyormusunuz diye, oda yoo hiç gelmediler dedi. kuzende sordu hayırdır ne olduki, yakınsınız birbirinize falan, sonra eşim suçu bana attı. ben gidecektimde adamın biri beni engelledi diyor. sonra görümcem bana döndü hayırdır carrie senmi engelledin bende evet, ben engelledim çünkü bildiğim kadarıyla yeni evlilerin evine davetsiz gidilmez dedim. sonra yoo ne alaka, gelin bi ara dedi ama o günden sonra görüşmedik, ne ben aradım ne o aradı, demiştim zaten ben aramasam o hayatta aramaz diye. bizde gitmedik işte
düşüncelerini alayım
ben sermıyorum dedım kımsede gelmedı
bizim burdakier çeyiz görmeye giderler.ama sonrada o var bu yok diye.dedikodu yaparlar.ne saçma.ben çeyiz falan sermeyeceğim
Ben senin bu görümceni anlayamadım şekerimSen aramıştın yanlış hatırlamıyorsam müsait olunca haber verin gelelim demiştin ama seni hiç aramamıştı dimi Şimdi de gelin bir ara diyor hey Allah'ım ya keşke " ben senden telefon bekliyorum müsait olunca arıcaktın" filan deseydin Bir ara gelin demiş ya sizde bir ara gidiverin canım ya
Merhaba kızlar, özellikle ablalarım, merak ettiğim bir sorunum var. Örf ve adetler, yörelerimize göre farklılık gösteriyor, bu yüzden bende sormak istedim sizde nasıldır ?
Evlenmeden önce ev döşenir sonra çeyiz serilir. Evlenene kadar ev, çeyiz görülmeye gelinir. Yani ailemden bildiğim ve çevremden gördüğüm kadarıyla böyledir.
Peki evlendikten hemen sonra, düğüne gelemeyen yada evi göremeyen akrabalar, komşular eş dost v.s, davet edilmeden çeyiz görmeye gelir mi ? Benim bildiğim yeni evlenenlere bir müddet misafir gelmez yada en azından haber verilir, yada düğüne gelemeyen yakınlarımız annenin yada eşin ailesine ziyarete gider. Sizde nasıl ?
Merhaba kızlar, özellikle ablalarım, merak ettiğim bir sorunum var. Örf ve adetler, yörelerimize göre farklılık gösteriyor, bu yüzden bende sormak istedim sizde nasıldır ?
Evlenmeden önce ev döşenir sonra çeyiz serilir. Evlenene kadar ev, çeyiz görülmeye gelinir. Yani ailemden bildiğim ve çevremden gördüğüm kadarıyla böyledir.
Peki evlendikten hemen sonra, düğüne gelemeyen yada evi göremeyen akrabalar, komşular eş dost v.s, davet edilmeden çeyiz görmeye gelir mi ? Benim bildiğim yeni evlenenlere bir müddet misafir gelmez yada en azından haber verilir, yada düğüne gelemeyen yakınlarımız annenin yada eşin ailesine ziyarete gider. Sizde nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?