Benzer konular daha önce açılmış ama aradığım cevabı tam olarak bulamadım lütfen yardımcı olun. Çeyizimi erkek tarafı gelip alıp eve çıkardıktan sonra bırakıp gideceklerini düşünüyordum ama nişanlım annemler de gelecek bizde böyle dedi. Benim çok akrabam yok o yüzden abla yenge hala teyze gelmeyecekti kendi annem bile vakit çok sen rahat rahat ser yardıma ihtiyacın olursa sona doğru gelirim demişti.
Benim yaptığım işe karışıldığında, olumlu bile olsa bir yorum yapıldığında rahatsız olan biriyim bu yüzden her işimi kendim görürüm. Huyumu bildiğimden çeyizimden soğuyup stres olmak istemiyorum.
Eğer onların gelmesi adettense lütfen nasıl organize olup stressiz serebileceğimi söyleyin.
İkinci sorumda erkeğin kıyafetleri eşyaları ne zaman gelir kim serer? :26:
canım erkek tarafındanda gelen olur çeyiz sermeye bizde adet öyleydi ama pek karışmazlar genelde kız tarafı serer erkeğin kıyafetleri sonrada gelebilir kullanmadıklarını yerleştirebilirsnz ama sana şimdiden kolay gelsin
Mecbur gelicekler yaniMutfak iyi fikir aslında evet oyalar onları peki herşeyi yıkayıp mı goturceksın yoksa orda mı yıkanır bardak tabak sonuçta hepsi kolilerde duruyor...
cnm bizde çeyiz sermeye cümbür cemaat gidilirerkek tarafı tabikide gelir cnm ama kız tarafı daha baskın olmalı bence erkek tarafından kayın validen ve görümcen gelse yeter başka birine gerek yok zaten çok stres yapma cnm sen görümcen ve k.v denin gelmesini istemiyormusun. bende eltimi gelse bile kapıdan içeri sokmayacağım
canım bizde ev yerleşirken yıkanır kurulanır yerleşir boşver yerleştirsinler onlar gittikten sonra sen istediğin gibi düzeltirsin zaten ev senin bunu unutma
kabaca yerleştirin tamam.fazla uzatmaya gerek yok yıkmadır falandır sen kendin yaparsın sonra yavaş.yoksa işin içinden çıkılmaz.onlarda gelsinler sen tek bir yere odaklanma her yer senin kontrolünde olsun bunu buraya dürelim tencereler burda olsun diye arada gezersin.onalrında gelmesi en doğal hakkı oğullarının evi sonuçta.e birde görmeleri gerek dimi gelinin neyi var neyi yok.fazlada kalabalık olmıcakmış zaten sonra evde adım atcak yer kamıyor insandan.çocuk falanda getiren olmaz inş
yani gidebilir bu karşı tarafa kalmış bir şey.bizim dairelerimiz karşı karşıyaydı ama biz düzerlerken girmedik yemek hazırlanır bizde hazrladık ve çağardık.hani ihtyaç eksik bir şey olur diye belki gelebilirler ama kalabalık olarak asla değl.ayrıca karışma konusunda karışması yanlış olur diye düşünüyorm.o ev sizin istediğiniz gibi serileceği için senin ailende en ufak şeyi sana sorarsa nereye koyalım vs dip senin işine karışmazsa kayınvalidende karışma hakkını bulamaz kendinde.
Umarım dediği gibi olur canım
çeyizi kız tarafı serer canım erkek tarafı sadece yardımcı olur :) sen fikir danışırsın yardım etmesini istersin ama onlar sersin ben düzelteyim olmaz yani :)Gelmelerini istemiyorum evet onları seviyorum çok anlayışlılardır ama ben çok gerginim bizim söz nişan herşey çok uzun ve gergin geçti sonuç olarak bende huysuz biri oldum çıktım sabrım yok denecek kadar az. O yüzden aslında kendimi tutamam diye korkuyorum. kimseyi de incitmek istemem olmazsa onlar sersin sonra ben düzelteyim o ayıp olur mu peki sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?