- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Sağol canım inan hiç bi eksiğim yok insanın gözü tok olacak, kuzumu kucağıma alıyım evimi de alıcam umarım.Ne guzel, ne kadar uygun herseyinizhuzur mutluluk olduktan sonra insan iki tabakla bile omrunu gecirir.. insallah en yakin zamanda kendi evinizi de alirsiniz
Sağol canım isteyen herkesin olsun.Maasallah. Allah gonlune gore versin insallah.
Burdan yeni gelinlere sesleniyorum. Çok pahalı çeyiz seti almayın. Ya da taksidi çok yaptırmayın. Milyarlar döküyoruz tabak çanaklara. Hiç gerek yok. Taksidi uzun süreli yaptırmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Öde öde bitmiyor. Eşim artık dedi ki düğünden sonra toplu öderim.çünkü her ay bunun taksidi diye diye sıkıldık haliyle. Tavsiye de bulunmak istedim kızlar
Çeyiz seti diye birşeyim yoktu 2013 de evlendim annem 1996 da misafirlik tabak çanak almış mark hesabıkenara atmış. evlendiğimde onları verdi. zevkime zerre uymayan tabak Çanaklar tencereler, daha kullanmadan eskimiş hepsi. ama ayıp olmasın anneme diye kullanıyorum onları. geçen Karaca'nın önünden geçiyorken dibim düştü tabak çanakları gördüğümde ama alsam evdekileri napıcam?
Artık ben de bir ara yenisini alıp anneminkileri de olmayan çocuğumun çeyizine diye mi kaldırsam diye düşünüyorum
Amin canım. Senin de sağlıkla kucağına almayı ve başarılarını, mutluluklarını görmeyi nasip etsin inşallahevet çok şükür hamileyim allah kucagimiza almaya nasip eder inş. Rabbim sizede bebiş nasip etsin inş..:)
evet bebek kısmetiyle gelirmiş.. hayırlısı olsun:) herşey tez zamani var :)
Ben geçen black friday indiriminden schaferin 2 tava 2 tenceresini 100 liraya aldım :)Kizlar bu orta halli tencere fiyatlari ne kadardan basliyor ?
Birde yemek takimlari ?
Blac friday indirimi nedir acaba ? Hangi siteBen geçen black friday indiriminden schaferin 2 tava 2 tenceresini 100 liraya aldım :)
Bir günlüğüne birçok markada indirim olmuştu geçen hafta ordan almıstım ben :)Blac friday indirimi nedir acaba ? Hangi site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?