- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Msiafir yemek takımı çatal kaşık tencere bunlardan oluşan çeyiz setleri var ya ondan aldım. Ama tavsiye etmiyorum. Alacaksanız bile uygun alın.Ne aldınız ki " milyarlar " tuttu
çok pahalı her şey ben de gıdım gıdım almaya çalışıyorumBurdan yeni gelinlere sesleniyorum. Çok pahalı çeyiz seti almayın. Ya da taksidi çok yaptırmayın. Milyarlar döküyoruz tabak çanaklara. Hiç gerek yok. Taksidi uzun süreli yaptırmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Öde öde bitmiyor. Eşim artık dedi ki düğünden sonra toplu öderim.çünkü her ay bunun taksidi diye diye sıkıldık haliyle. Tavsiye de bulunmak istedim kızlar
Her turlu milyarlar tutuyor canim ya . Konu sahibi ben degilim ama misafir gunluk yemek takim catal kasik tencere seti mutfak elektronigi elektrik supurgesi utu ivir zivirlarNe aldınız ki " milyarlar " tuttu
ne kadar tutmuştu?Msiafir yemek takımı çatal kaşık tencere bunlardan oluşan çeyiz setleri var ya ondan aldım. Ama tavsiye etmiyorum. Alacaksanız bile uygun alın.
Her turlu milyarlar tutuyor canim ya . Konu sahibi ben degilim ama misafir gunluk yemek takim catal kasik tencere seti mutfak elektronigi elektrik supurgesi utu ivir zivirlar
Ne iyi yapmışsınız.... Şimdiki aklım olsa bende öyle yapardımGünlük tabaklarımı ikea' dan aldım, bardak çanağı da. Annem kristal takım verdi çeyiz olarak, misafir takımımı da Karaca' dan indirimden aldım 1250 ' den 500'e düşmüştü. Tencereler de öyle pahalı değil zaten fazla mıtfak eşyası hiç sevmem. O kadar para dökülmez günah.
bunlar peşin alınmalıydı ya da evşenmeden once eşinin haberi olmadan odenmeliydi.kız tarafına ait seyler.ya da çalışıyorsan kendin ödemeliydinBurdan yeni gelinlere sesleniyorum. Çok pahalı çeyiz seti almayın. Ya da taksidi çok yaptırmayın. Milyarlar döküyoruz tabak çanaklara. Hiç gerek yok. Taksidi uzun süreli yaptırmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Öde öde bitmiyor. Eşim artık dedi ki düğünden sonra toplu öderim.çünkü her ay bunun taksidi diye diye sıkıldık haliyle. Tavsiye de bulunmak istedim kızlar
ben evlenirken schafer yemek takimi aldim.Burdan yeni gelinlere sesleniyorum. Çok pahalı çeyiz seti almayın. Ya da taksidi çok yaptırmayın. Milyarlar döküyoruz tabak çanaklara. Hiç gerek yok. Taksidi uzun süreli yaptırmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Öde öde bitmiyor. Eşim artık dedi ki düğünden sonra toplu öderim.çünkü her ay bunun taksidi diye diye sıkıldık haliyle. Tavsiye de bulunmak istedim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?