çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

çeyiz ürünleri satan imalatcilar var imalat fiyatına satıyolar şirketin varmış gibi telefonla arayıp ucuza numune istiyceksin bu numune ürünleride çeyizine koyabilirsin. Sen mesela a firmasısın çeyiz ürünleri satıyorsun öyle taktim et kendini ürünleri görmek istediğini bunları yurtdışına satmak istediğini söyleyerek numune fiyatına alabilirsin. Istoç var imalatçılar çarşısı ordandan alabilirsin :))

bu çok iyiymiş de, ee ama şirketin gerçek olup olmadığını araştırmıyorlar mı hiç? kolayca yapılıyor mu ki bu?

ama sorup soruşturmuyorlar mı ki.. çok mantıklı aslında da adam ıncığını cıncığını sorarsa takılır kalırım ben...sen denedin mi hiç canım?

Ben dış ticaret firmasında çalıştım internetten bir kaç şirket bul dış ticaret firması her ürünü ihraç ettiğini söyleyebilirsin şirketin bilgilerine internet üzerinden fatura bilgileri adres vs bunları bulup bir kaç ülke seç kendine arabistan mısır suriye gibi yerlerle çalıştıgını ihraçatını yaptıgını söyleyebilirsn yada hiç byle bir şeye grmeden kendi evini iş yeri adresı gibi gösteripte alabilirsin cnm :) pek araştırmıyolar

merhaba, altıncı cadededki avea kampanyasında alt limit olan 150 tl kargoyla birlikte olsa oluyor mu ? misal begendiğim ürün 145 lira, kargoyla birlikte 150yi bulursam alabiliyor muyum ? yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim..

benim çok alış verişim oldu oradan 10a yakın hiç sorun yaşamadım nevresimi uyku setini bile koca karton kutuyla kargolayıp gönderdiler
normalde markafoni falan poşeti geçirip gönderiyor gerçi markafonide de sorun yaşamadım ama altıncıcadde paketleme de çok iyi bi tencereyi koca kartonda gönderiyor içini falan iyi kargolıyorlar ürünlerim hep aynı geldi tefal ürünleri gerçek çekinmeden alabilirsin

westwingde paketleme konusunda çok iyi kupa falan aldım hiç kırık gelmedi birde kargo çalışanınada bağlı bazıları çok hanzo olursa her şey kırık geliyor

12- 15 arası altıncadde de kargo ücretsiz 75 tl ve üzerine

evmanya dan 30 tl+kargo bedava çekim var kullanmak isteyene verebilirim (120tl lik alışveriş istiyor)
bitiş tarihi 8.8.2012 diyor.

Son düzenleme:
altıncıcaddede korkmaz tencere var ama pilav tenceresi yok

kuponlar nasıl oluyordu yeni üye olunca 30 liralıkmı veriyordu şu anda tek avea kampanyasımı var kızlar

altıncıcaddede korkmaz tencere var ama pilav tenceresi yok

kuponlar nasıl oluyordu yeni üye olunca 30 liralıkmı veriyordu şu anda tek avea kampanyasımı var kızlar

yeni üye olunca çek vermıyormuş canım
versede 55 tl çekı kullanamazsın ıkı cek bırlıkte kullanılmıyor
daybuyday da kahvaltı setlerı var 70 fln
cek forumundan herkes daybuyday hesabımı kullanacak olanlara markafonı maohıpo kodu hedıye falan dıye promosyon yapmıslar daybuyday dan bsy almak ısteyen olursa ordan hesap alsın promosyonlarıyla bırlıkte gelen ceklerıde kullanırsınız

Kızlar englısh home dan mesaj geldi pikelerde %25, %50 indirim varmış ihtiyacınız varsa bi uğrayın

bende english home kampanyası diyecektim ama kızlar demiş zaten
bende madame coco kampanyasını söyleyim
madame coco aksesuarda %50+%20 indirim kampanyası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…