Sana tavsiyem imalatçıları internet üzerinden araştırarak numune yoluyla ucuza çeyizini kurabilirsin :)
teşekkürler canımm :)
bu son soruydu ama biliyorum çok soru sordumm
sağolun siz de cevap verdiniz merakta kalmadımm
çeyiz ürünleri satan imalatcilar var imalat fiyatına satıyolar şirketin varmış gibi telefonla arayıp ucuza numune istiyceksin bu numune ürünleride çeyizine koyabilirsin. Sen mesela a firmasısın çeyiz ürünleri satıyorsun öyle taktim et kendini ürünleri görmek istediğini bunları yurtdışına satmak istediğini söyleyerek numune fiyatına alabilirsin. Istoç var imalatçılar çarşısı ordandan alabilirsin :))
çeyiz ürünleri satan imalatcilar var imalat fiyatına satıyolar şirketin varmış gibi telefonla arayıp ucuza numune istiyceksin bu numune ürünleride çeyizine koyabilirsin. Sen mesela a firmasısın çeyiz ürünleri satıyorsun öyle taktim et kendini ürünleri görmek istediğini bunları yurtdışına satmak istediğini söyleyerek numune fiyatına alabilirsin. Istoç var imalatçılar çarşısı ordandan alabilirsin :))
kızlar altıncıcaddeden devamlı alışveriş yapıp memnun olan var mı?
teslimat konusunda falan bi sorun oluyor mu?
ben yeni üye oldum çok güzel şeyler var ama bana yeni üye olduğum halde indirim falan vermediler..
ben mi göremedim acaba?
nolur bi yardımcı olun bileniniz varsa..
henüz yeni başlayacağım internetten almaya.. pek kararsız kaldımm :26:
altıncıcaddede korkmaz tencere var ama pilav tenceresi yok
kuponlar nasıl oluyordu yeni üye olunca 30 liralıkmı veriyordu şu anda tek avea kampanyasımı var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?