çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

madam cocodan msj var

tüm banyo aksesuarlarında havlı-bornoz paspas vs %50 +%20 indirim 15-21 ağustos tarihlerinde madam coco mağazalarında

yaşasın oldu sonunda!! az önce gizemin topiğinde sordum kızlar sizinde fikirlerinizi alyım lütfen.. markafonide brabantia var ya resimdeki 3lü setlerden hangisini alaym karar veremedim. yani çöp kovası ve baharatlık arasında seçim yapmam lazım. çöp kovası olan 17tl daha fazla sadece.. bu çöp kovaları kullanışlı oluyor mu? baharatlıklar küçük gibi sanki ne dersiniz?Eki Görüntüle 489943

çöp kovalı olanı tavsiye etmem canım

neden canım???bilgilendirirsen çok seviniriiimmm

aslında kendi düşüncem.bu kovalar küçük oluyo genelde ve tezgahın üzerine koyuyo kullanan ben ona karşıyım.boşuna yer işgali ve koku sebebi.mutfakta illaki balkon vardır oraya bi çöp kovası daha mantıklı geliyo bana.bide ben evde çöp tutmam sabahki çöp akşam atılır bizde kova bile kokou yapıyo bazen.o yüzden tavsiye etmem canım ama yinede sen bilirsin

hmmm anladım canım o da doğru.. ancak çöp kovası 12lt sanırım ideal bir büyüklüğü var ama karar veremiyorum iştee

Kargo bedava kodu olan var mı ?
35 TL üzeri Markafoni, bir türlü alamadım Markmosttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…