yoğurt makinesine gerek yok belki, kendim yapabilirim zamanla elim alışabilir diye düşündüm... alırsam da bebeğim olunca alırım :))
dondurma makinesi tefalin. diyet tatlı yapma amacıyla düşünmüştüm :) çok da şart değil evet.
kıyma makinesine ilerde gerek duyarsam alırım belki :) ailem yakınımda değil, otobüsle 18 saat uzakta :/
sanırım ekmek yapma makinesi en çok hoşuma giden şey ama ayarını iyi tutturmam gerek.. devamlı kullananlar çoook memnun kalıyor bakalım
ben de bi ekmek yapma makinası istiyorum çeyizime, katı meyve sıkacağımı bile en büyük boydan aldım. seviyorum evimde de o ortamı oluşturmak istiyrum,ben kullanırım ekmek makinasını gibi geliyor.
ancak bunu evlendikten sonra düşüneceğim, nihayetinde evlendikten sonra da ev eşyası hevesim oalcaktır mutlaka bi de biraz yaşayıp görmek istiyorum sanırım.
bende aynı düşünceyle katı meyve sıkacağı aldım çeyizimekızartmayla pek aram olmadığı için fritöz almadım onun yerine kızartma tenceresi aldım
annem ekmek yapma makinesi de al diyor ama ben kararsızım
yoğurt yapmak arkadaşın dediği gibi çok kolay o nedenle tupperın yoğurt kabını almayı istiyorum sırf battaniyeye falan sarmam gerekmesin diye
ama biraz daha araştırmam lazım tupper konusunu
türlü sahtecilik haberlerini dinledikçe kıyma makinesi almak mantıklı gelse de sanırım onu alacaksam da evlendikten sonra bakarım ihtiyaç olursa öyle alırım
dondurma deyince dayanamam ama makinesi herhalde alacağım en son şey :131:
ay erişte makarna vs yapma makinesi bilem var yaaa ağzım açık kalıyorama ekmek yapma makinesi içine ceviz vs koyma açısından mantıklı geldi mis gibi ekmek yapılır sıcacık olur
ev makarnasını çok seviyorum ben buda makinem
sıcacık ekmek kokusu için zaten alırsam alacağım yoksa iki kişi için çok gelir o kadar ekmek
geçenlerde gördüm kek kalıbında ekmek yapmışlardı denemeyi düşünüyorum büyük ihtimalle ondada olur
aslında evde bulunması güzel küçük ev aletlerini de çok seviyorum ama makinelerin boyutu gözümü korkutuyor
Kızlar kullanmayacağım şeyleri çeyizime almak istemiyorum. Katı meyve sıkacağı ve fritöz aldım ama çoluk çocuk olacağını ve hafta sonları kahvaltılarını düşünerek aldım :) Ama bazı şeylerde kararsız kaldım, bi de siz fikrinizi söyleyin bakalım
Ekmek Yapma Makinesi
Yoğurt Yapma Makinesi
Dondurma Yapma Makinesi
Kıyma Makinesi
eneee çok şirin, markası ne canım erişte makinenin?
Evlendikten sora lazım olursa alıncak şeyler ben çeyiz olarak görmüyorumKızlar kullanmayacağım şeyleri çeyizime almak istemiyorum. Katı meyve sıkacağı ve fritöz aldım ama çoluk çocuk olacağını ve hafta sonları kahvaltılarını düşünerek aldım :) Ama bazı şeylerde kararsız kaldım, bi de siz fikrinizi söyleyin bakalım
Ekmek Yapma Makinesi
Yoğurt Yapma Makinesi
Dondurma Yapma Makinesi
Kıyma Makinesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?