oo güselmiş 3 yıl rahat bi zaman
kesinlikle hiçbişeyi son ana bırakma
ama daha erken aman sonra yaparım deme
ben ilk olarak karacanın çeyiz setine taksite girdim
o bitince başka o bitince başka yavaş yavaş 2 yılda
çok zorlanmadan aldım
sana bi tavsiye işe yüksek fiyatlı olandan başla
sonra çok mutlu oluosun
ve her bi taksitin bitince başka bişeye başla
allahım hayırlı etsin şimdiden
Hayırlı olsun inşallah hayırlısıylada tamamlarsınız güzel bir zaman dilimi istediklerinizide rahatlıkla alırsınız planlı aldıktan sonra bütün eksiklerinizde bitmiş oluröncelikle nevresim takımlarından havlulardan başlanabilir sade şeyler tercih edildiginde modası geçmez tabiki sizin zevkinize kalmış ama fazla fazla almayın sonrada farklı bir model begenme durumu var 1-3 adet alınsa kafidir benim fikrimce havlular bornoz takımlarıda aynı şekilde.daha sonra yemek takımı çatal-bıçak-tencere setlerini bir aradan çıkarılabilir onlar ödenene kadar diger ıvırzıvırlarla 1seneyi bulur diye tahmin ediyorum enson senede elektirikli küçük aletlerinizi ve beyaz eşyalardan almanızı öneririm hem farklı modelleri çıkıyor sürekli hemde garantisi açısından son ana bırakmak en güzeli bunun dışındaki herşey alınabilir zevki oturduysa birinsanın kolay kolay değişmez aldıklarınızıda huzurla kullanmak nasip etsin rabbim
Kesinlikle yatak odası ve banyo havlu vs yi önce al çünkü onların modası geçmiyor. ben öyle yaptım ve pişman değilim :) bu sene temmuzda evlenicem ve 4-5 aydır falan mutfağa başladım. iyi ki de son ana bırakmışım çünkü devamlı yeni modeller çıkıyor. özellikle de elektrikli ev aletleri çok hızlı değişiyor... nevresim değişse ne kadar değişecek ki ya da havlu....
Herkese merhaba ben çeyiz hazırlığına yeni başlayanlardanım. 3 yıldır beraber oldugum arkadsım var kısmet evlenmeyi planlıyoruz ancak bazı sebeplerden ötürü önümüzde evlenmek için yaklaşık 3 yıl var gibi duruyor. Ben çalışmaya daha yeni başladım maaşımla da artık çeyiz hazırlıklarına yavastan başlayayım diyorum ama nerden başlasam bilemedim. evlenene kadar aldığım seylern modası gecerse die düşünüyorum bi yandan da herseyi bir kerette almanın hem bütçemi zorlayacagını hem de aceleyle alınmış olacagndan belki pek içime sinmeyeceğini de düşünüyorum sizlern tavsiyeleri neler önce neler alayım ??
canım pahalı ve modası geçmeyen şeylerden basla :) havluların ımmm seramik tencere takımların:) düdüklün güzel şöyle taşlı cicili bicili baharatlıkların lavobalıkların:) ama bardak takmlarını çaydanlklarını kahvaltıklk çtal bçklrı son zamanlarda al çünkü çok değişime uğruolar:) yatak odası örütlerin vs:) sonracıma :) eğer taksitle biyerden alıosan ve tanıdıksa biizm öyle:) şimdiden aL sonra renk değişimi yaptırabilirsin yada model değişimi üzerine para vererek.
ımmm mesela bohça yı halledebilirsin bohça diyip geçme 1000 1500 gitti valla bizim :) annesi babasına dedesine kardeşine kardeşinin eşine çocuğuna:) aile içi yani ee bunu saati krevatı gömleiği kol düğmesi havlusu lifi kesesi kemeri nebiliyim bir sürü bişei var ee bide ailesine alıcan tabi :) sonra bohça süsleri bohçalık örtüler derken biz çok sıkıştık:)
ımm baska ne yapabilirsin ? bunlar bittikten sonra alıcak bişeylerin olmazsa alıo gibi her ay 150 200 bütçe ayır bankaya at zorlanmazsın ben bilseydim böyle çok skışcağmızı öyle yapardım:)
daha aklıma gelirse yazarım :)
merhabalar;
ilk önce hayırlısı olsun çok güzel heyecanlar bunlar bizlerde senin gibiydik ve evlenme zamanı geldi çattı bile allah sanada nasip etsin3 yıl uzun gibi görünsede hemen geçip gidiyor para biriktirebilen biriysen para biriktirmeni öneririm dahja avantajlı ama benim gibi yok biriktiremem diyorsan taksit taksit almaya başla büyük eşyalarını. teflon ve çelik tencerelerin modası geçmez cnm nevresimlerin falanda geçeceğini sanmıyorum
merhabalar bende sizden tavsiye isteyenlerdenim bizimde aynen daha 2 3 yılımız var evlenmeye 2013te başladım bende işe şuanda elimde olanları söylim nevresim takımı var 2 3 tane 3 tane yatak odası battaniyesi tava var 1 takım tencere 1 takım günlük kullanım için bunlar annemin almış yapmış oldukları var havlu kenarı vs vs benim kendim aldığım bşy yok henüz nasıl yapsam para biriktirip sonramı alsam evede alıp doldurmak olurmu bilemedim acıkcası kafam karışık tavsiyelere tecrübelere ihtiyacım var....
ama beğendiğim bşy var bunu almak istiyorum battaniye sizin fikriniz nedir güzelmi yada başka tavsiyeniz ?
Eki Görüntüle 628618
sana da hayırlısı olsun canım :)) nevresim takımlarında battaniyelerde oldukça çeşit var hepsni alası geliyor insanın sarevin modellerini çok beğeniyorum sen de bi göz at istersen :)) bu modelde gayet hoşmuş.
merhabalar bende sizden tavsiye isteyenlerdenim bizimde aynen daha 2 3 yılımız var evlenmeye 2013te başladım bende işe şuanda elimde olanları söylim nevresim takımı var 2 3 tane 3 tane yatak odası battaniyesi tava var 1 takım tencere 1 takım günlük kullanım için bunlar annemin almış yapmış oldukları var havlu kenarı vs vs benim kendim aldığım bşy yok henüz nasıl yapsam para biriktirip sonramı alsam evede alıp doldurmak olurmu bilemedim acıkcası kafam karışık tavsiyelere tecrübelere ihtiyacım var....
ama beğendiğim bşy var bunu almak istiyorum battaniye sizin fikriniz nedir güzelmi yada başka tavsiyeniz ?
Eki Görüntüle 628618
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?