çeyizim için beyaz eşyada hangi markayı tercih etsem lütfen fikir verin?

KUmraLKIs

__Y&U__
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
21
0
16
İzmir
kızlar sözlüm askere gitti ve dönünce hemen evlenmek istiyoruz ee artık yavaş yavaş çeyiz hazırlıklarınada başladık sözlümün ailesi beyaz eşyaları alalım artık diyolar ama ben daha markaya modele karar veremedim bile beyaz eşyada hangi model hangi marka daha kullanışlı olur bana tavsiyelerde bulunurmusunuz lutfen:)

aynen cnm ya arçelik iyi cıkanda var hemen bozulanda var biraz şans işi tabi ama genelde arçelikten çok şikayetçi olanlar var ben siemens le hotpoint ariston arasında kaldım siemens in çok kaliteli olduğuna eminim ama hotpoint aristonun da modelleri çok güzel çok kararsızım yani :)

aynen cnm ya arçelik iyi cıkanda var hemen bozulanda var biraz şans işi tabi ama genelde arçelikten çok şikayetçi olanlar var ben siemens le hotpoint ariston arasında kaldım siemens in çok kaliteli olduğuna eminim ama hotpoint aristonun da modelleri çok güzel çok kararsızım yani :)

yorumlarnız için teşekurler kızlar evet şans işi ama arçelikten çok şikayet var hotpoint ariston yada siemens iyi diye duydum modelleride çok güzel ne dersiniz iyimi sizce ? :)

yorumlarnız için teşekurler kızlar evet şans işi ama arçelikten çok şikayet var hotpoint ariston yada siemens iyi diye duydum modelleride çok güzel ne dersiniz iyimi sizce ? :)

simens gerçekten çok tercih edilen bir marka beyaz eşya da..ben de sanırım tercihimi bu yönde kullanacağım..

bende beyaz eşya markasında kararsız kaldım :) siemens in buzdolabı , ankastre seti ve bulaşık makinesini kullanyoruz tek sıkıntımız ocak geç pişiryor oda demirleri yüksek alabilirsek dökme demirli set üstleri olyor tavsiye edebilirim onları :) buzdolabı iç hazneside çok kullanışlı :) bende nişanlıyım bende şuan samsung ağır basıyor ama kararsızım

aynen canım yaa bende modellerini beğeniyorum buzdolablarıda çok kullanışlı oluyo aynı şekilde bulaşık makineleride ayrıca fiyatlarıda gayet uygun bizde artık siemenste karar kıldık erken alıyoruz ama düğüne kadar modası geçmez inşallah

Benim eşylarımda ariston ben çok memnum hele makınam ucuz aldım ama çok memnumum bilgisayarlı filan değil yanı ama harika yıkıyo

arcelık dusunuyorum bende ama kararsızım

hanımlar, bende bulaşık makinesi önerisi arıyorum hanımlar. özellikle marka olarak, samsung düşünüyoruz biz fakat pek iyi yorumlar okumadım internette

Ben de bütün beyaz eşyalarımı Siemens'ten aldım. Zaten bosch - siemens -beko 3u de aynı fabrikada uretiliyor ama kalite sıralaması siemens-bosch ve beko seklinde,yani en iyisi siemens.

Benim de dugunume 8 ay var ama simdiden aldım,o zaman yeni modelleri cikarsa ustunu odeyip model yukseltebilecegim.

eşyaların aldığın dükkanda kalacak değil mi düğüne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…