çeyizim için beyaz eşyada hangi markayı tercih etsem lütfen fikir verin?

ben arçelik aldm. orbital serisini tamamladım. çok şık duruyorlar. annem ve teyzelerim yıllardır arçelik kulanıyorlar bir şikayet duymadım

bende siemesn ten almayı düşünüyorum..

14 yıllık evliyim beyaz eşyalarım arçelik buzdolabım 12 sene dayandı artık soğutmamaya başladı.fırınım 8 senelik 5.senede termostatı bozuldu sadece ama çok güzel pişiriyor halen. bulaşık makinemde 14 senelik maşşalahı var çokta güzel yıkıyor ama arçelik eski arçelik kalitesindemi onu bilemem.geçen sene yine arçelik buzdolabı aldım şimdilik gayet iyi ama yine beyaz eşya alıcak olsam boschtan yana kullanırdım tercihimi küçük ev aletlerim bosch mutfak robotum blender setim harika sessiz çalışıyor. arçeliğin blender sesi basbas bağırıyor yaa.elektrikli süpürgemde arçelikti 14 sene kullandım 4 gün önce philips aldım yeni eşya alıcaklara duyurulur

Bayanlar merhaba benımde dugune 8 ay var ufaktan alıp ödemeye başlamak istiyorum kendi evimizde
buzdolabımız ariston hotpoint çok memnunuz bulaşık çamaşır makinamız siemens
kendimde ariston almak istiyorum aristonun çamaşır makinasını begendım kurutmalı kullanan varmı

arçaliğin eski kalitesi kalmadı kızlar.biz de evde arçelik kullandık yıllardır.memnunduk ama artık öyle değil.ben size bosch, siemens ve electrolux öneririm.

merhaba arkadaşlar dün beyaz eşya seçtim siemensten alıyorum. bi konuda kararsızım gazlı ocakmı elektirkli ocakmı karar veremedim. satıs elemanı elektrikli tüplüye göre daha tasarruflu falan dedi. kettledan örnek verdi. suyu cabuk kaynatıyo falan filan kafam karıstı sizce hangisini tercih etmeliyim. elektrikli ocak kullanan vermı memnun olan yada memnun olmayanlar yardım edebilirmisiniz

Kızlar beyaz eşya da fikrim değişiyor gibi önceleri bosch diye ısrar ediyordum ama simens ve samsungu sevmeye başladım fiyat olarak da tabi cazip geliyor sizce ?

Ben samsung ve arçelik karışık aldım :)

Arçelik ve Vestel'den uzak dur kullanan arkadaşlarım memnun değil.
Ben evimde bosch ve samsung kullanıyorum ikisindende memnunum.

Ben de bütün beyaz eşyalarımı Arçelik'ten aldım... Arçelik şikayet çok diyorsunuz ama kullanıcısı da çok yani yüzde olarak oranladığınızda rakamlar pek de değişmez bence. İkimizin de aileleri Arçelik kullanmış yıllarca biz de çeyiz olarak bunu tercih ettik.

Şu an bekar evimde bütün beyaz esyalarımı Arçelik kullanıyorum . çok memnunum bi eksiklik görmedim. Hatta bulaşık makinem 15 yıllık. Annem artık modelinden sıkıldığı için bana verdi, sırf kendisine yeni almak için. çünkü beyazdı o, yeni eve geçince bütün esyaları değiştirdi ve inox aldı... ama bulaşık makinesi hala çok güzel çalışıtğı için kıyamıyordu. Bana verince ona da sebep oldu değiştirmek. Gitti gene Arçelikten aldı. bende 15 yıllık makineyi kullanıyorum :) geçenler de benim şansıma bi bozuldu hemen servis geldi 1 saate halletti gitti. Servis açısından da parça açısından da sıkıntı yaşamayacağınız bir marka... Ben ailemden gördüğüm kadarıyla diyorum. Tabi ki karar size ait. Diğer markaları da mutlaka araştırın. Aynı ben nasıl bu markadan memnunsam, diğer markadan memnun olanlarla da konuşmalısınız. :)

lg ve samsung canim ben de yeni aldim cok arastirmistim en iyilerini lg ve samsung derim cok memnunum

ben çamaşır makinamı lg aldım,, inan çok memnunum,,, ankesttre setimi elektolux aldım ama servisi beni delirtti bende geri gönderdim arçelik aldım servisinden memnun kaldım,,,,
buzdolabını arçelik aldım,,, bulaşık makinasını arçelik aldım ama keşke bosch alsaymışım diyorum,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…