- Konu Sahibi gizlianonim
-
Tamam da düzgün açıklama yapmamışsınız ki ,doğru düzgün açıklayıcı şekilde yazarsanız kimse de sizi yadirgamaz .Gerçekten herkes kötü niyetle anlamış olayı kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor tavsiye almak için yazdım. Küçük yaşımdan beri durum bu şekilde hasta dediğim yatalak degil şükür. Ama tek başına birşeyleri yapamıyor. Hem okuyup hem evin yükünü aldım asla şikayet etmem çok şükür Rabbim nasip etti bende yaptım. Babam sağ şükür ama gerekirse annemi yanıma alırım. Lütfen kınamak için yorumlamayın tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim
Herkes kötü niyetle anlamış siteyi ilk kez kullanıyorum bu tür şeylerin böyle anlaşılacağını bilsem daha uygun dille yazardım çok şükür bu yaşıma kadar dilenmedimbende bunu dusundum anne yuzunden calisamiyorsa evlenince anneye ne olacak ?
anne ne hastasiki evden sabah evden cikip aksam eve donemeyecek kadar evden cikilip calisilamiyor. 1 sene calisip evlensen ceyizinin buyuk bir kismini alirsin.konu banada yardim talebi gibı geldi.yas kaç ?
Kabul eden birini bulursanız kendi evinizde çocuk bakın. İyi kötü para geçer elinize. Maalesef durumu dramatize etmek hiçbir işe yaramaz. Somut çözümler bulmaya bakın bir an önce.Evet biliyor ailesi bundan önce bi oğlunu evlendirmiş kız tarafı keyfi çeyiz yapmamış bütün herşeyi aile sırtlamış öyle olunca laf edilmiş. Bana veya aileme laf gelmesini asla istemiyorum
Paranoyak olmuş olabilirimBir tavsiye istemis olabilir,talep edilen birşey yok
Çok teşekkür ederim yorumunuz içintrol soru ama cevap vercem. birine lazım olur.
valla ben nişanlandım, nişanımda ne damat bohçası ne gelin bohçasına giriştik. nişan elbisemi ve ayakkabımı kendim aldım, karşı tarafın alması gerektiğini buradan öğrendim, kim dediyse bu zırvalıkları. sıfır çeyizim var ve umrumda değil. her şeyi nişanlımla iş yükümüz azaldığında çıkacağız alacağız. az sayıda ikimize yeter şekilde. küçük evlere ağır ve büyük mobilyalar sığdırıyorsunuz sonra da ev evden çıkıyor. bütçemiz yettiği kadarıyla her şeyi biz yapcaz. seven adamın ve az buçuk eğitimli bir insanın bunlara takılacağını düşünmüyorum.
sizden böyle şeyler bekleyen hanzoları bırakın. siz de pahalı mobilyalar smeg marka beyaz eşya istemeyin. eşyaların canı yok, borcu ödeyecek sizlersiniz. yeni evliyken borç yüklenmeyin öpüşüp koklaşın.
Maddi durumunuz yoksa evlenince bir anda düzelmeyecek ki? evlendiğiniz zaman daha çok maddiyat gerekiyor. Çeyiz bunun en basitiKesinlikle hayır derdimi açmak burayı kullandım lütfen yanlış anlamayın
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinEvden çalışabileceğiniz işler olabilir, evleneceğiniz insan da durumu bilirse az öz acil lazım olan şeyleri alırsınız, çeyiz çıkarma gibi gösterişlere girmeden olabilir. Su akar yolunu bulur her şeyi dert etmeyin.
anneniz ne hastasi ve siz anneniz yuzunden calisamiyirsaniz siz evlenince annenize kim bakacak ? keske bunlarada cevap verebilsenizHerkes kötü niyetle anlamış siteyi ilk kez kullanıyorum bu tür şeylerin böyle anlaşılacağını bilsem daha uygun dille yazardım çok şükür bu yaşıma kadar dilenmedimTavsiyeniz için çok teşekkür ederim Yaşım 25 bu arada
Ben de bu suç yazacaksın diye beklemedim degilParanoyak olmuş olabilirim
trol soru ama cevap vercem. birine lazım olur.
valla ben nişanlandım, nişanımda ne damat bohçası ne gelin bohçasına giriştik. nişan elbisemi ve ayakkabımı kendim aldım, karşı tarafın alması gerektiğini buradan öğrendim, kim dediyse bu zırvalıkları. sıfır çeyizim var ve umrumda değil. her şeyi nişanlımla iş yükümüz azaldığında çıkacağız alacağız. az sayıda ikimize yeter şekilde. küçük evlere ağır ve büyük mobilyalar sığdırıyorsunuz sonra da ev evden çıkıyor. bütçemiz yettiği kadarıyla her şeyi biz yapcaz. seven adamın ve az buçuk eğitimli bir insanın bunlara takılacağını düşünmüyorum.
sizden böyle şeyler bekleyen hanzoları bırakın. siz de pahalı mobilyalar smeg marka beyaz eşya istemeyin. eşyaların canı yok, borcu ödeyecek sizlersiniz. yeni evliyken borç yüklenmeyin öpüşüp koklaşın.
Çeyizin ne önemi var evleneceğin kişi çeyizin yok diye seni istemeyecekse zaten o kişiyle evlenilmez. Durumunu bilen adam gibi bir adamla evlenmelisin.Annem hasta ona bakıyorum bu yüzden çalışamıyorum babamın parası eve ekmek almaya zor yetiyor kardeşlerim var okuyorlar evimiz kira napacagımı bilmiyorum
En pahalısı o marka diye onu belirtmiş arkadasSmeg detayına çok güldüm yalnız
sizde paranoyaklık yok. konunun basligi bile bu izlenimi uyandiriyor. ceyiz sorunu , evlenince ne yapicam , ben nasil evlenicem falan degil .Paranoyak olmuş olabilirim
Annemin kronik kalp rahatsızlığı var iki adım atsa direkt nefessiz kalıp olduğu yerde kalıyor , çok şükür babam sağ gerekirse evlendikten sonra bile bakarım benim için yük değilanneniz ne hastasi ve siz anneniz yuzunden calisamiyirsaniz siz evlenince annenize kim bakacak ? keske bunlarada cevap verebilseniz
Ekşide mevzusu dönüyor şu sıra, oradan aklımda kaldı.En pahalısı o marka diye onu belirtmiş arkadas
Evde sigara saranlar, call centerlık yapanlar var. Bu tarz bir iş olamaz mı? Okudunuz mu ne mezunusunuz? İnanın ben maddiyat olarak sıkıntım olmamasına rağmen çeyiz gösteriş zımbırtısı işlerine hiç girmedim, bir ton eşya almadım. Zaten sade ferah bir ev az eşya gibisi yok. 10 takım fincana gerek yok mesela, ya da yirmi çeşit tabağa da gerek yok.Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Evlenmek ihtiyaç şekline göre maliyetli bir iştir. Ama evlilik de kafanızı yorduğunuz şekilde sadece çeyizle bitmiyor. Sizi üzmek ve evlilik konusunda korkutmak istemem ama şuan maddi olarak zorluk çekerken sıfırdan bir ev kurduğunuzda daha da zorluklarla karşılaşacaksınız. Annenizin rahatsızlığını açıklamadığınız için biz de tam olarak anlayamadık. Kafamızda şu sorular oluştu; eğer anne rahatsızsa evlendiğinde kim bakacak, evlendiğinde annene bakacak biri varsa neden çalışmıyorsun? Sitede yeni olabilirsin belki sen uzun uzun anlat biz okuruz yeter ki yanlış anlaşılmalar olmasın.Annem hasta ona bakıyorum bu yüzden çalışamıyorum babamın parası eve ekmek almaya zor yetiyor kardeşlerim var okuyorlar evimiz kira napacagımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?