canım hemen cevap vermek istiorum :
1- süpürge : 200 tl LG marka toz torbasız foto ekliorum =) eminönü altınhandan aldımm
2- saç kurutma : internetten akakçe veya gg den bi bak ben felix aldım , bir sürü marka model fiyat var sanırım 60 tl civarı
3- banyo takımı : yine internetten ön araştırmanı yapıp eminönüne gitmeni tavsiye ederim bende henüz almadım ama takım almayacağımı biliyorum güzel bi halı , halımsı bişey daa doğrusu klozet kapagına örtüye gerek yok :)
4- 3 nevresim takımını al eminönünden sarev pamuk saten = 125x3 = 375
5- 2 adet pike -> english home , sarev,taç vs internetten bakıp yine eminönünü gezip almanı tavsiye ederim ..
6- 3 yorgan , nevresim takımların hangi marka agırlıklıysa yorganlarını da o markadan alabilirsin şuan yorganlarda indirim var yaz geldi die , sarevler 60 tl civarı ayrıca uyku seti de alabilirsin 200 tl ye hem yorganın hem nevresimin olmuş olur ,
7- döşek hakkında bilgim yok maalesef
8- vitrin seti -> ben henüz almadım ztn vitrinim yok konsol ve tv ünitesi olacak onlara da çerçeve ve mum almak istiyorum sende fil seti falan alabilirsin veya vazo vs , çok ağır setlerden almana gerek yok bence bi de bi sürü hediye gelio diolar biraz bekle istersen =)
9- rengarenk yastıklar ; kuzum bunun içinde pazarlara bak besıktasta cumartesileri oluyor mesela bi eminönü yap elyaf al hazır kılıf al kendin koy içine mesela =)
onun haricinde alacağın ne varsa internet + eminönü fiyat karşılaştırması yap bence , içine sineni al ama gereksiz şeyler alma kampanyaları takip et , şimdiden herşeyini aşkla kullan ..