Çeyizimin Son Hali Kızlar :)

çok güzeller iyi günlerde kullanın özellikle yemek takımınıçok beğendim çok şık :)

cnm maşşallahhhhhh çok güzeller güle güle kullan tatlım..

Son düzenleme:
çok çok çok güzeller bittim yaa bende bernardo istanbul setinin pasta takımı ve kahve fincanı aldımm güzel günlerde kullanırsın inşallahh

Maşallah herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah. Bu arada yemek takımlarımız aynı çok çok beğenerek almıştım bende :)

hepsi çok güzel güle güle kullan

çok hoşuma gitti yaa çok güzel parçalar var çeyizinde.

ben de çok hevesleniyorum çeyiz alışverişi için baya bi şeyler de aldım aslında düğüne yakın ben de koyarım fotoğraflarını belki :) kahvaltı takımlarımız aynı bu arada beğenerek almıştım. porseleni baya kaliteli renkleri de çok hoş henüz kullanmak nasip olmadı. mutlu evcağızlarımızda kullanırız inşallah :)

Canım benim beğenmene çok sevindim :)
Daha Daha Daha güzelleri senin olsun İnşaAllah :)
o kadar severek alıyorum ki hepsini.. Anlatamam..
İstanbul serisini ve marine günlük yemek takımımı Bernardo'dan aldım..
İstanbul serisi epey bir pahalıya geldi bana şuan tam bilemiyorum ama sitesine girince istanbul serisinden fiyatları görebilirsin..
Bu arada Sevgilimle ben istanbul aşıgıyız.. istanbulun ikimiz için ayrı bir ortak sevgisi var.. ve sevgilim Gemici :) evimin bazı eşyalarını boyle bizi anlatacak şeylerden alıyorum :)

çok zevklisin güzel şeyler almışsın düğünün ne zaman yakınmı

çok teşekkür ederim canım ama malesef düğünüm yakın değil daha askerde suan :) nasipse 2013 yazı olacak düğün..

cnm daha öncede görmüştm gerçekten çok güzel ve kendi içinde uyumlu bi çeyiz, iyi gnlerde kullan, kullandıkça mutlan inşşş

gerçekten çok seçerek begenerek alıyorum uyumlu oldugunu düşünmene sevindim :)
Aminn inşaallah canımm.. :)

çok güzeller iyi günlerde kullanın özellikle yemek takımınıçok beğendim çok şık :)

Teşekkür ederim canım :) yemek takımıma aşık olarak aldıgımı söyleyebilirm

iyi gunlerde kullanin cok zarif, cok hos ve de uyumlular

Çok teşekkür ederim canım :)

cnm maşşallahhhhhh çok güzeller güle güle kullan tatlım..

Allah razı olsun.. Çook teşekkür ederim :)

Rabbim ağız tadıyla kullandırsın

Amin.. İnşaallah tatlım.. Rabbim Güzel Sağlıklı Huzurlu Günlerde kullanmayı nasip eder..

çok çok çok güzeller bittim yaa bende bernardo istanbul setinin pasta takımı ve kahve fincanı aldımm güzel günlerde kullanırsın inşallahh

Bernardo'nun çok orjinal takımları var bende birçok parçayı ordan aldımm.. amin. sende güzel günlerde kullanırsın inşaallah :)

Maşallah herşey çok güzel . Allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsn

Amin Canımm İnşaAllah.. :)

Maşallah herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah. Bu arada yemek takımlarımız aynı çok çok beğenerek almıştım bende :)

ben tam bir aşkla aldım yemek takımımı, hatta daha once karacanın almıştım sonra bunu görünce aşık oldum annemi ikna edene kadar tam yarım yıl geçti :)

hepsi çok güzel güle güle kullan

Amin.. İnşallah canımm..

sende koy bakalım bizde, düğünün yakın mı senin ?
inşaallah çok güzel günlerde kullanmak nasip olur..

amin. ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah. 2012 yazına olacak kısmetse tam tarihi belli değil henüz ama ramazandan önce yapmak istiyoruz bakalım

amin. ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah. 2012 yazına olacak kısmetse tam tarihi belli değil henüz ama ramazandan önce yapmak istiyoruz bakalım

anladım canım, hayırlısıyla kavuşursunuz inşaAllah

Bayildimmmmmmm yafff gel sen benimle eflen

o kadar çok mu bayıldın yahu
şaka bi yana, Daha daha daha güzellerini Rabbim sana nasip etsin

Son düzenleme:

bende hem istanbul hem deniz asigiyim o yüzden en cok ceyizinin o parcalarina bayildim
pasabahceninde vardi istanbul serisi, ama cok pahaliydi.
cok begenmeme ragmen alamamistim...
bide bernardoya baktim simdi buda cok pahali yine.
bardaklarin 6li seti 100 tl civari :) yani komple takim icin 1000 tlyi gözden cikarmak gerek sanirim.

Son düzenleme:

evet canım malesef çok pahalı ben tam bir senedir taksitlerini ödüyorum ve birde bernardoyu indirim zamanları çok süper oluyor, ben %50 indirim oldugunda almıştım bir çoğunu yarı yarıya geliyor fiyatları..
Allah'tan daha söz nişan vs. yok düğün yakın değil eğer düğün yakın olsaydı alamazdım, çok üzülsemde düğüne çok vakit olmasına çeyizim için seviniyorum

erken baslamakta fayda var... ben yarim sene icinde hallettim herseyi, baya bi SIKILDIM.
üstüme basima bisey alamaz oldum, gelen para ceyize gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…