Bu nasil bi ceyiz ya, BAYILDIM
MasallahHerseyin cok cok cok güzel...
her resme baktigimda "Bende istiyorum, bunuda istiyorum, aha bunuda" diye gecirdim icimden
Hele istanbul cay takimin muhtesem, pasabahcenin sanirim. Toplam kaca geldi?
Ve o deniz desenli takimini nerden aldin?
çok zevklisin güzel şeyler almışsın düğünün ne zaman yakınmı
cnm daha öncede görmüştm gerçekten çok güzel ve kendi içinde uyumlu bi çeyiz, iyi gnlerde kullan, kullandıkça mutlan inşşş
çok güzeller iyi günlerde kullanın özellikle yemek takımınıçok beğendim çok şık :)
iyi gunlerde kullanin cok zarif, cok hos ve de uyumlular
cnm maşşallahhhhhh çok güzellergüle güle kullan tatlım..
Rabbim ağız tadıyla kullandırsın
çok çok çok güzeller bittim yaa bende bernardo istanbul setinin pasta takımı ve kahve fincanı aldımm güzel günlerde kullanırsın inşallahh
Maşallah herşey çok güzel . Allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsn
Maşallah herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah. Bu arada yemek takımlarımız aynı çok çok beğenerek almıştım bende :)
hepsi çok güzel güle güle kullan
çok hoşuma gitti yaa çok güzel parçalar var çeyizinde.
ben de çok hevesleniyorum çeyiz alışverişi için baya bi şeyler de aldım aslında düğüne yakın ben de koyarım fotoğraflarını belki :) kahvaltı takımlarımız aynı bu arada beğenerek almıştım. porseleni baya kaliteli renkleri de çok hoş henüz kullanmak nasip olmadı. mutlu evcağızlarımızda kullanırız inşallah :)
amin. ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah. 2012 yazına olacak kısmetse tam tarihi belli değil henüz ama ramazandan önce yapmak istiyoruz bakalım
Bayildimmmmmmmyafff gel sen benimle eflen
Canım benim beğenmene çok sevindim :)
Daha Daha Daha güzelleri senin olsun İnşaAllah :)
o kadar severek alıyorum ki hepsini.. Anlatamam..
İstanbul serisini ve marine günlük yemek takımımı Bernardo'dan aldım..
İstanbul serisi epey bir pahalıya geldi bana şuan tam bilemiyorum ama sitesine girince istanbul serisinden fiyatları görebilirsin..
Bu arada Sevgilimle ben istanbul aşıgıyız..istanbulun ikimiz için ayrı bir ortak sevgisi var.. ve sevgilim Gemici :) evimin bazı eşyalarını boyle bizi anlatacak şeylerden alıyorum :)
bende hem istanbul hem deniz asigiyim o yüzden en cok ceyizinin o parcalarina bayildim
pasabahceninde vardi istanbul serisi, ama cok pahaliydi.
cok begenmeme ragmen alamamistim...
bide bernardoya baktim simdibuda cok pahali yine.
bardaklarin 6li seti 100 tl civari :) yani komple takim icin 1000 tlyi gözden cikarmak gerek sanirim.
evet canım malesef çok pahalı ben tam bir senedir taksitlerini ödüyorum ve birde bernardoyu indirim zamanları çok süper oluyor, ben %50 indirim oldugunda almıştım bir çoğunu yarı yarıya geliyor fiyatları..
Allah'tan daha söz nişan vs. yok düğün yakın değil eğer düğün yakın olsaydı alamazdım, çok üzülsemde düğüne çok vakit olmasına çeyizim için seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?