cnm öncelikle ne zaman evleniyorsun onu sorayımbence ilk önce bir renkte karar kıl.mutfak eşyalarının hangi renklerde olmasını istiyorsan evlenmene 7-8 ay kala almaya başla.eğer bir renk kararlaştırırsan hepsi tamamlandığında ortaya harika bir çeyiz çıkıyor.zor ama çok zevkli bir alışveriş oluyor.şimdiden kolay gelsin:)))
son zamanlarda yetiştirmen zor olabilir ben 1,5 sene oldu nişanlıyım düğünümde bu yazın sonuna ancak olacak gibi daha da bitiremedim canım bir çok eksiğim var hemen hemen önemli olanları hallettim sadece bulaşık makinem kaldı onuda bir iki ay içinde alacağım geriye ufak tefek eşyalar kalıyor yani senin için sonradan zor olmazsa bir yerden başlamalısın ben neresi için ne alacağıma hangi renk olacağına karar verdim ne alırsam o konsepte uygun olarak alıyorum gerçekten bir araya gelince çok uyumlu ve çok güzel oluyor mesela diyorumki mutfağım turuncu gümüş olsun salonum siyah beyaz olsun ona göre beğenip alıyorum hadi hayırlısı olsun..
kolay gelsin canım sanada mutlulukla huzurla oltur evinde
bakalım çok zor geliyor banada çok kararsızım herşey istediğim gibi olsunn diye başlamak istiyorum
pişma olurum dye kokuyorum zor işler zorr
erkek arkadaşımda alalım sen o kadar strese dayanamazsın başlayalım aklımızdan birer birer çıksın diyo
teşekkür ederim canım benimhaklıdır o zaman her şey gönlünce olsun..:)
nBende çeyizimi bir senedir yapıyorum ve kendim alıyorum herşeyi..Öncelikle bir liste yap kendin için internette buna benzer çok liste bulabilirsin kendine göre düzenle bunu..Daha sonra küçük elektronik eşyalardan başlayabilirsin..Onları saklamak kolay oluyor..Eğer evinde bir bütünlük olsun istiyorsan yani bir iki rengin dışına çıkmak istemiyorsan mevresim takımı yatak örtüsü havlu halı vs en sona bırak..Ama yok renk o kadar sıkıntı değil her odamı değişik renk düşünüyorum dersen bunları almaya başlayabilirsin..Ben göze görünecek yemek takımı,tencere takımı vs onları en sona bıraktım çünkü her gün yeni bir model çıkıyor.
n
bende kendm yapmak istiyorum canım herşeyimi onun için kendimi zorlamadan yapmk istiyorum
senin evlilik ne zaman canım ne kadar vaktin var daha ??
neler aldın şimdiye kadar acaba
Temmuzda düğünüm benim..Biz nişanlımla aldık sayılır herşeyi..İlk küçük ev aletlerini aldım.. Küçük ev aletlerinde çok fazla değişiklik olmuyor çünkü..Önemli olan gücünü kalitesini tercih etmek o kadar.. Mutfağımı inox tercih ettim ben küçük ev aletlerimde kırmızı ve inox.. Küçük ev aletlerinden sonra beyaz eşyalarımızı aldık..Daha sonra mobilyalarımızı,avizelerimizi aldık en son halı ve perdelerimizi alıcaz eve göre.. Sadece bir tane halı aldım şimdilik..Renge karar ver evinde öncelikle eğer evim aynı renk bütük olsun diorsan bu önemli biz ilk ona karar verdik ona göre aldık herşeyimizi.Fikir olması açısından benimkini söyleyim mutfak inox ve kırmızı,yatak odası siyah beyaz ve lila,oturma odası ve yemek odası da siyah beyaz misafir odası yapmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?