çeyizimizde ilk alınacaklar son dakikaya bırakılacaklar neler?

canım bende annen gibi düşünüodum baştan amaan modası geçer mobilyaya uymaz die erteliodum ama emin ol bianda alınacak şeyler değil 2yıldır almama rağmen bitiremedim.. renk sorunu yaşamayacağın şeyler war newresim takımları pike battaniye renk renk beğendiğini al tncere tkım çatal bıçak günlük kullanıcağın ıvırzıvır mutfak aletleri elektrikli küçük mutfak aletleri bunlar zamlanıo indirimleri takip ederek kampnyalardan yararlanıp şuan en son modeli alabilirsin.mesela bernardoda şuan çok güzel bi kampanya war aldığının yarısı kadar hediye çeki weriolar ben geçen sene yemek takımımı ve çtl bıçak takımımı bu kampanyayla almıştım 1600 e 800 liralık hediye çekiylede ıvır zıvırı cezvesiydi çaydanlığıydı fincan takımıydı meyve kaseleri salata kaseleri çerez takımları bi çok ihtiyacı tamamladım..halada almaya dwm ediorum emin ol kolay bitmio önce bi liste hazırla kendine önceliklerini tamamladıkça listeden silersin en son yatak örtünü klozet takımını,banyo aksesuarlarını (fırçalık,sıvı sabunluk tkm.) alabilirsin banyona mobilyana uygun ben en sona onları bıraktım havlularda her rengi sewiorum bornoz takımımız banyoya uygun olmk zorunda deil bence kullanıp kaldırıosn sonuçta sewdiğin renk olsun yeter kolay gelsin sana başladığında çok zevkli züccaciyelerden alamıosun kendini benden sölemesi

burda yazılanları okuyunca keyfim yerine geliyor. sanırım şimdiden başlamam gerekiyor yavaş yavaş
canım şimdi baktım bernardonun internet sitesine çok güzel bir kampanya gibi gözüküyor.
kampnyaları gördükçe yavaş yavaş toparlanmak lazım
ama bu kampanya güzelmiş tatlım teşekkür ederim
bi çok şey tamamlanabilir bernardodan hemde kaliteside iyi sanırım

İnternet alışverişi yapmayı seviyorsan limango,trendyol,markafoni ve tchibo takip edebilirsin. Bernardo,biev,karaca güzel ürünleri oluyor...

[sıze="3"][sıze="2"]ılk once tabak takımlarımı.tencerelerımı,catal bıcak takımımı aldım sonra nevresım takımlarımı battanıyemı aldım beyaz esya olarakta fırınla bılasık makınemıde aldım 7 ay sonra ekımde dugunum var sadece yatak odamı perdesını halısını alıcam oda odaya uyumlu olsun dıye ev tutlduktan sonra alıcam mutfak ıvır zıvırını sona bıraktım ben 2 yıldır almama rahmen benımde cok eksıgım var....[/sıze][/sıze]

İnternet alışverişi yapmayı seviyorsan limango,trendyol,markafoni ve tchibo takip edebilirsin. Bernardo,biev,karaca güzel ürünleri oluyor...

seviyorum canım internetten alışverişi. dışarda inceleyip bakıyorum internetten ucuza almak çok hoşuma gidiyor taşıma derdi de yok.

o yüzden şimdi trendyol limango markfonide ki kampanyaları normal debi araştırıcam beğendiklerimi internetten alıcam sanırım. taşımak çok zor geliyor onları bana. internetten alınca hem kapıya kadar geliyor hemde daha ucuza almış oluyorum

AY BU CEYIZ ALMAK COK ZEVKLIDE SON ZAMANLARA GELINCE DARALIYOSUN SIMDI COK HEYECENLIYIM INSALLAH ALDIKTAN SONRA HEYECANLA HUZURLA KULLANIRIM....KULLANIRIZ INSALLAHHHHHHHHH:)

AY BU CEYIZ ALMAK COK ZEVKLIDE SON ZAMANLARA GELINCE DARALIYOSUN SIMDI COK HEYECENLIYIM INSALLAH ALDIKTAN SONRA HEYECANLA HUZURLA KULLANIRIM....KULLANIRIZ INSALLAHHHHHHHHH:)

sen çok kolaylamışsın canım yaa ne güzell 7 ay kalmış ama hiçbir eksiğin kalmamış nerdeyse,
inşallah hepimize öylesi kısmet olur rahat rahat aklım karışmadan geçirmk istiyorum son ayları
bitek gelinliğimle uğraşmak istyorum

hepimizi kolay gelsin mutlu huzurlu gnlerimizde kullanalım aldıklarımızı
çok heveslenerek allıyoruz o hevesle kullanalıminş

bence çatal bıçak takımı tencre yemek takımını modası geçmez ve kalitelisini güzelini alayım dersen 2000 3000 tl yiz gözden çıkarmak grekir... bunları al bence sade şık modası geçmeyecek şekilde çnkü evlednikten sonra da her yıl yenisi çıkacak her yıl yemek takımı mı alacağız bi arkadaş öle demişti katılıyorum.. çatal bıçak tencere jumbo tavsiye ederim hatta benim evlenme tarihim bile yok 24 yaşındayım bende alacağım o setten... sonra nevresimler sarev pamuk saten nevresim takımlarından al bence 6 7 tane olması lazım... ben aylık 250 lira gibi bi taksitle eksiklerimi alıyorum 600 700 lirada biriktiriyorum onlarda son anda alınacaklar için... kalanıda yiyorumm... :))))

amın canm amın ınsallah sana tavsıyem bıran once basla canım .....1,5 sene var dıyosun anca yaparsın olayın maddı acısından bakarsakta epeyde harcıyosun canm allah kolaylık versın ınsallah ....

arkadaşlar daha yeniyim konu açamıorum bisey soracağım evi düğünden ne kdr önce yerleştirmeli düğünüm 26 hazran baslasam yerleştrmye erkenmi daha?

arkadaşlar daha yeniyim konu açamıorum bisey soracağım evi düğünden ne kdr önce yerleştirmeli düğünüm 26 hazran baslasam yerleştrmye erkenmi daha?

canm bızde dugunden 20 gun once yerlesır ev son gunlere kalırsa elınız ayagınız bırbırıne gıreer ne cok erken yap ne cok gec bence hazıranın bası gıbı yerlestr

mobilyalarımız geldi onları götrtcez yatak odamda geldi o zmn sadce mobilyalar yerleşsin diğerleri hazirana kalsn nişanlmda bende calşıoruz o yüzden pazarları yavas yavas yerleştirelm demştk bde yerleştikçe eksk cıkar onları tamamlarız die düşündk cnm ama dedğn gbi erken az daha sabredelim

Ev hazır mı yoksa kira da mı oturacakasınız? Sizin se mayısın üçüncü haftasından itibaren yerleştirmeye başlayabilirsiniz ama kiraysa fazladan kira vermemek adına haziran ilk haftası başlamak daha iyi olur sanırım.

Valla cam eşyaları, yükte ağır pahada hafif olanları hep geriye bıraktım ÇÜNKÜÜ EVDEEE YERR KALMADIIII

Eşyaların bir kısmı benim odada yığılı ve oda zaten ufak nefes alamayacam bir gün diye korkuyorum

Bence daha var diyorsan şu anda sadece fiyat marka model araştırmasına gir, sevdiğin istediğin bir şey olursa indirimini de yakalarsan hemen alırsın

canım bende jumbo düşünüyorum çatal kaşık bıçak setimi. kampanya zamanları ne zaman oluyor yada nasıl kampanyalar oluyor. şimdi internet sitesinden baktım. çeyiz kampanyası varmış. çatal kaşık buçak seti-çay seti-tencere seti güzel gibi geldi ama tencereleri pek beğenmedim.

başka kampanyalarda oluyor mu canım biliyor musun acaba??

ahaaha di mi canım ya bide öyle bir durum var
bakalım artık olmadı anneme bıakırım bi kısmını. nerden başlıycağımı kestirebilsem gerisi gelicek ama ona karar veremiyorum tam olarak

cnm ben düğünüm ekimde ve başka bir ilde oturacam eşyalarımı düğüne 1 ay kala göndereceğim yerleştirmeye gitmeyecektim ama gidip sadece büyük mobilyaları yerlerine yerleştirecem arkama zaten yakın çevremden gelecek olanlarla yerleştirmeyi düşünüyorum çünkü ordaki düğünüm iki gün ara ile olacak bende ozaman diliminde yerleşitirim diyorum

Benım evlenmeme 2 sene var ama ben almaya başlayalı 5-6 ay oldu modası gecmıycek seylerı alıyorum sende öyle yapmalısın kafanda renk kombinasyonunu oluştur ona göre karar verıp alması cok kolay oluoyr. küçük mutfak aletlerımı inox kırmızı dusunuyorum mutfagımı kırmızı düşünüyorum oyuzden hep bu sekılde yoğunlaşıp alıyorum ... yavaş yavaş almazsak sonradan hem zorluk çekerız hem de son zamanlara kalınca istedıgın herseyı bulamayabılırsın.. ben her aldığımı içime sinerek alıyorum.. ve hiç pişman olmadım aldıklarımdan =)

ve bir yerden başlayınca çok zevklı bir hal alıyo çeyiz hazırlığı yapmak süreklı bişeyler almak ıstıyosan aldıkcada daha cok heyecanlanıyosun :)

nevresım takımlarını,pikelerini,küçük mutfak aletlerini,bornoz,havlu tarzı seylerı alıp başlangıç yapabılırsın :)

ev kendimizin canım tadilatı bitti yavaştan başlayalım dedik hazır dursun ama erken dediğin gibi

evet canım ya başlamak istiyorum bir yerlerden herşeyi araştıra araştıra almak istiyorum aldığım herşey içime sinsin istiyorum oda kolay olmuyo alıncan çok şey var alternatifler çok araştırıp almak istiyorum en azında araştııp fikir edinip başlıymcam modası geçmeyenlerden almaya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…