canım evlenmeme bir buçuk sene falan var ama çalışıyorum ve herşeyimi kendim almak istiyorum. onun için yavaş yavaş başlamak istedim. etrafımdakilere fikir soruyorum. yatak örtüsü diyorum dur bakalım mobilya yok diyolar. bornoz diyorum banyon belli değil diyorlar nevresimlerden başlıyayım diyorum onlar kolay diyorlar. yemek takımı diyorum her dakka yenisi çıkyor diyorlar anneme kalsa son bi ayda alcaz herşeyi ondan korkuyorumtek çocuğum ne kadar çabuk almaya başlarsak o kadar çabuk evlencem gibisine geliyormuş
bende karar veremedim nereden başlasam diye
cnm öyle şey mi olur bornoz takımıyla banyonun ne alakası var ne güzel bambudan yapılmış takımlar var ayrıca 1 yılda neyın modası değişecek beğendiğini alırsın öyle herşey son zamana bırakılınca daha çok eksiğin olur çoğu şey gözden kaçar o kadar detay var ki kolay sanıyorsunuz siz nevresim takımlarını pikelerini bornozunu havlularını mutfak eşyalarını alabirsin yavaş yavaş
cnm öyle şey mi olur bornoz takımıyla banyonun ne alakası var ne güzel bambudan yapılmış takımlar var ayrıca 1 yılda neyın modası değişecek beğendiğini alırsın öyle herşey son zamana bırakılınca daha çok eksiğin olur çoğu şey gözden kaçar o kadar detay var ki kolay sanıyorsunuz siz nevresim takımlarını pikelerini bornozunu havlularını mutfak eşyalarını alabirsin yavaş yavaş
Bir buçuk yıl hiçte uzun bir zaman değil öncelikle onu söyliyeyim.Böyle söyleyince baya vakit var gibi gözüküyor ama zaman geçince bir bakmışsın bir sürü koşturma içerisindesin.Ve bu inanılmaz yorucu olur.
Hesapladım bundan tam bir buçuk yıl önce çelik tencere takımımla başladım çeyizimi hazırlamaya ve şu an baktığımda alışım dün gibi.Ayrıca modeline bakıyorum hala herkeste olan,herkesin aldığı değişmeyen bir model.Ve şu da var bazı şeyleri içine gerçekten sinerek alırsan o ürünü zaten kullanmadığın için senin açından modası falan geçmiş olmayacak.En basit şey onu almak dedikleri nevresim takımlarının kaliteli olmasını göz önünde bulundurarak en ucuzu 90 lira.Tek bir nevresim takımı alınmayacak öyle değil mi?Bir arkadaş yazmış bornoz takımımın banyoya uymasıyla ne alakası var tenine uysun diye aynen öyle.
Benim tavsiyem yemek takımı,ona uygun bardak takımı,kaşık çatal takımını,tencereleri,nevresim takımını,günlük yemek takımını vs.halletmen.Bir arkadaş küçük ev aletleri demiş ama ben tavsiye etmem çünkü geneli 2 yıl garanti veriyor zaten.Bir buçuk yıl diyorsunuz..E ne kaldı sonrasına?Açıkçası ben ıvır zıvırlar dahil her şeyi halletmek son dakikaya küçük ev aletlerini falan bırakmayı düşünüyorum.Herkesin maddi imkanları farklı farklı ama son zamanlarda kız tarafının nişanı yapması o bu derken bir sürü para gidecek,vakit gidecek..Açıkçası ben gelinliğime odaklanmışken yok bulaşıklık yok tahta kaşık aklıma gelmez.
Aklıma geldi paylaşayım dedim seninle bazı elektronik mağazalar ürünleri bünyelerinde saklıyorlar.. Mesela 2000 tl lik bulaşık makinası aldın senin için saklıyorlar 2 yıla kadar garantisini aldığın zaman başlatıyorlar ve sen alırken ürünün fiyatı 1500 e düştü mesela aradaki 500 tl ye başka bişey alabiliyorsun böyle birşeyde yapabilirsin..Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın yerlerde yapan varmı araştırabilirsin..
kızllaarrrr bunlarda benim ilk aldığım çeyizlerimm :76:
burdan başladım inşallaahh sonra zevkim değişmezzz
çook saolun yardımlarınızz içinn
güle güle kullan cnm sen komple çeyiz setini almışsın.hepsi tabiki çok güzel
ne kadara aldın? bi karşılaştıralım özelden
valla canımm bi oraya bi buraya elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum doldurucam bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?