birden fazla kepçe, nihale, süzgeç gerekiyorbanyo baskülü gerekiyor.şimdilik aklıma gelenler bunlar. bunlar evlilik sonrası alışverişlerde ilk tedarik ettiklerimizden tabi kışlık pijamaları da unutmamak lazım. ben hiç almamışım.
hanımlar çeyiz alırken ev tekstli ve mutfak eşyası vs. alıyolar hep ama ara ara evlendikten sonra güzel güzel giyinirim denilip kıyafette almaları gerekiyor ben alıyorum şahsen
kilo durumumda nasıl bir değişme olur bilmediğimden ben onları sona saklamak istiyorum açıkçası..
ama çok haklısın..bence de çeyizin en önemli parçalarından biri.
bence ilk elımızın altında bulunması gereken şey elbıse askıları:)
ne zamandır askılara taktım kafayı
aklıma geldikçe yazarım:)
arkadaş kılodan bahsetmış ama sanmıyorum dıkkat edınce kılo alınmaz.Sadece şu doğum kontrol ilaçları kullanırsak alınır ben kullanmayacağımdan kılom hep 50 olarak kalacaktır:)
yani yeni evlenenlere özenle bakıyorum normalden daha bakımlı oluyorlar sevdıcegımle ınsallah bızde oyle oluruz tabı dıger her evlılerde
sonrada alsam olurdu denilcek şeyleri sonra almamalarını tavsiye ederim ablam öyle dedi liste çıkardık 1000 tl ye yakın tuttu kızdım tabiki ve beraberce aldık bi kısmını ve almayada devam ediyoruz
eylül başakcığım ilaç konusunu nışanlanınca konuşursun .Aranızda çözüm üretirsiniz merak etme canım.
canım ben doktorlara güvenmıyorum açıkcası çünkü senı en ıyı sen tanırsın.Başımızdan farklı bır olay geçtığı için böyle konuşuyorum.Doktorlar ilaçların yan etkılerını düşünmeden yazıp gönderıyorlar.Bence kendın karar ver bu işe derim belki bırçok kişi bana karşı çıkacaktır böyle yazıyorum dıye ama kendı doktorun kendın ol her zaman.
hanımlar çeyiz alırken ev tekstli ve mutfak eşyası vs. alıyolar hep ama ara ara evlendikten sonra güzel güzel giyinirim denilip kıyafette almaları gerekiyor ben alıyorum şahsen
yaşım itibariyle de bana söylenen hiç bir koruma yöntemini deneme oldu..tabi ne kadar iyi bir düşünce zamanla netlik kazanacak bu.
teşekkür ederim edacım bilgilerin için.
rica ederım canım:)
bende hiçbir yöntemı denemedım daha ama kendımı bıldığım için ondan öyle kendı doktorumuz kendımız olalım dıyorum.Sonuçta bunyemızı en ıyı tanıyan bızlerız doktor 2. sırada gelıyor benım görüşüme göre.
Yıllar önce kız kardeşime doktor depresyon ılacı vermıştı.Vermez olsaydı bırde proföser.kardeşim ilacı kullandıkça 80 kıloya çıktı şaşırdık.Sonra aldığı koloyu veremedi.Onun için ben pek doktorlara güvenmem.Allah onların elıne düşürmesin .
eylül kuzum hayırlı olsun konun tatlımseni takiptyim biliyon ki eş zamanlı düğünümüz var kuzu şu herşei not aldığın defteri nereye koyuyon çalayım ben
edaa ben çeyizime çok tatlı fuşya askı almıştım dayanamayıp hepsini kullandım hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?