çeyizlere devammm :)))

smy34

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
65
22
18
35
İstanbul
Çeyizime eklenen yeni cicileri paylaşmak istedim kızlar bir önceki topiğimde dağınık olanları da toparlamış olayım dedim tabi daha çoooook eksik var fikirlerinizi yorumlarınızı eksik etmeyin emi

Karacadan 1400 tl ye set olarak aldığım yemek takımım sandıklı çatal bıçak setim tencere setim ve üzerine hediye verdikleri korkmaz çaydanlığım karaca kahvaltı takımım emsan çelik tencere setim bardaklarım
günlük yemek takımım buna benziyo ama mavi desenli ona uygun çatal bıçak seti

tekstil ürünleri

Eklentiler

• evidea-ev-tekstili-nevresim-ve-uyku-setleri-BYO1814_3.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 481
    36,7 KB · Görüntüleme: 348
    36,7 KB · Görüntüleme: 319

Eklentiler

• canim_anneme_havlu.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 747
  • FO,94660,32,ozdilek-ceylin-nakisli-havlu-beyaz-havlu-hamam-seti-ozdilek.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 496
Cok hos, çok begendim ! Güle güle kullan hepsini
Schafer 'ün mavi CKB 'ni bende almak istiyorum ama bir turlu karar veremiyorum, zaten günlük 12 kisilik CKB takimi almistim, bir 6 li alsam çok olacak ... bosuna israf .... ama o mavisleri görünce içim gidiyorrr

İçin gidiyorsa al gitsin

güle güle kullan canım hepsi çok güzel. bende Karacanın tencere takımını almıştım, düdüklü tenceresinden çok memnun kaldım, diğerleri açmadım henüz gerek yok diye :))

güle güle kullan canım hepsi çok güzel. bende Karacanın tencere takımını almıştım, düdüklü tenceresinden çok memnun kaldım, diğerleri açmadım henüz gerek yok diye :))

teşekkür ederim karacanın tencere setinden memnun olan birini görmek çok mutlu etti beni çünkü kullananlardan olumsuz yorum alıyorum genelde

Rica ederim, dediğim gibi sadece düdüklüsünü kullanıyorum umarım diğerlerinde de sorun yaşamam, düdüklü tencereden korkan biri olarak söylüyorum bunu :)

İçin gidiyorsa al gitsin

Oooo ben öyle her begendigim seyi alirsam param kalmaz yaa Bunun daha bohçasi var kinasi var dügünü var ev esyasi var.... Bir de benim hersey bir kaç ay içinde olacak insaAllah, param yetmez vallah

Oooo ben öyle her begendigim seyi alirsam param kalmaz yaa Bunun daha bohçasi var kinasi var dügünü var ev esyasi var.... Bir de benim hersey bir kaç ay içinde olacak insaAllah, param yetmez vallah

Doğru diyosun arkadaşım Allah yuvana huzur versin yeter ki eşya dediğin ne ki dünya malı işte kendimizi oyalama telaşesi

schafer kahvaltı takımı'm :)

12 kişilik yemek takımım :)

Tencere setim :)
Çatal bıçak takımım :)
Yemek takımı çiçekli olduğu için sade tercih ettim ..
Ne düğün var ne nişan Elden teksitle Paramı değerlendirmek için Aldım :)
Ama yorumlarını bekliyorum heveslendiim

Maşallah çok güzel çok şık canım güle güle kullan iyi yapmışşın bencede fiyatlar yükseliyor paranın değeri azalıyor zamanla bende iyiki önceden almışım diyorum

Maşallah çok güzel çok şık canım güle güle kullan iyi yapmışşın bencede fiyatlar yükseliyor paranın değeri azalıyor zamanla bende iyiki önceden almışım diyorum

Çook teşekkür ederiim Çok güzel bi destekti benim için :)
15 ay taksit ayda 120 tlye falan geliyo çok fazla para harcıyorum elde avuçta hiç bişi kalmıyo param değerlenir diye düşündüm
bu bitsin herşeyimi tamamlıcam yavaş yavaş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…