- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Postmodernik
Yok ya o bildigimiz bir uye birsey anlatmaya calismis ama karismis galibaCeylan ?
Bende anlattigini cok anlayamadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya o bildigimiz bir uye birsey anlatmaya calismis ama karismis galibaCeylan ?
Öldürülsun diyen kim ki .Bunları ben de söyledim zaten Ceylan’a kapatılan konusunda. Kesinlikle haksız ve çok acımasızca buluyorum yaptıklarını. Kimse öldürülsün istemiyor ya da haketti ölsün demiyor tabii ki. Yaptıkları yanına kar kalmasın istiyor ama ya öldürülürse? Mesela yüzde 95 ihtimal sizin dediğiniz gibi adamın öldürme ihtimali olmasın ancak farzedelim ki yüzde 5 öldürülme ihtimali olsun? Kestirememiş ifşa olacağını paylaşmış demek ki. Hiçbir sebep öldürülmesini haklı çıkaramaz öyle değil mi?
İyi de ifşa falan yok ki. Kimse adını soyadını, fotoğrafını vs paylaşmadı burada. Sadece bir üye tanıyorum galiba dedi. Bu ifşa mı? Eğer öyleyse ifşa eden konu sahibinin bizzat kendisi oluyor çünkü. Tanınmasına sebep olacak bilgileri kendisi verdi zira...Acındırma yok ortada. Bu kız ifşa olsaydı başına bi şey gelseydi vebali kimin boynuna?
Yok yahu nasıl bu arkadaşı biliyoruzCeylan ?
Benı zerre ilgilendiren konu değil buNasıl bu kadar emin oluyorsunuz? Ergün ne haberler görüyoruz saçını boyatan kadın öldürüldü geçenlerde. Tamam ben de çok apır bir şekilde eleştirdim ama kimsenin ölğmğne sebep olmak istemem. Vicadanınız bununkaldırır mı?
Üyelik tarihi eski baktım bayağı eski hemde.Bende aynısını düşündüm de değildir herhalde
Aynen bu konu mahkemeye kadar taşınmalı. Tek isteğim şiddet görmesinÖldürülsun diyen kim ki .
Adama hakkını iade etsin.
Düğün faturasını karşılasin.
Evin kira giderini, eşya ücretlerini.
Aklınıza ne gelirse.
Yok ya o bildigimiz bir uye birsey anlatmaya calismis ama karismis galiba
Bende anlattigini cok anlayamadim
Mihail Zoscenko
Benim de bildiğim bir üye olunca şaşırdım bir anYok yahu nasıl bu arkadaşı biliyoruz
Aynen öyle.İfşa ihtimali oldu.
Belki de ihtimal bile değildi.
Onu yazan üye boş beleş ortaya öyle bir iddia atacak insan değil çünkü.
Sitenin uzun zamandır müdavimi
Abladir yani.
Neyse elinde patladı öyle de ya da böyle.
Ders olsun ona.
Kimsenin hayatı öyle oynanacak kadar ucuz değil.
Ya ben haklı mı dedim? Konuya neler yazdım görmğşşsğnğzdür. Kız haklı değil orada hem fikiriz ama yaşadığımız coğrafya gereği her şey olabilir. Bunu düşğnerek yorum yapmamız getek? O kişi ya gerçekten akrabasıysa bu biz bilemeyiz kimse kimseye sebep olmamalı.Benı zerre ilgilendiren konu değil bu
Ceylanın adama yaptığı ne olacak?
Ay hep kadınlar kutsal evet ama insan olmak kutsal aslında
Banlandı mı?Peki suan tanidik cikan uye nerede ???
Kendi eski esi icinmi yazmis bu kizin baska bir yerde yazdiginimi yazmis anlamadim saolsun sadece bdv ye yetmemis gelinler ceyizler falan her topikte adami ezip soranlara bilgi gectigi icin oralardan birseymi diye dusundum bende anlamadim pekBenim de bildiğim bir üye olunca şaşırdım bir an
O kişiye kalmıs o konu ceylan bir şekilde bedelini ödeyecek adama kalmış bu konuYa ben haklı mı dedim? Konuya neler yazdım görmğşşsğnğzdür. Kız haklı değil orada hem fikiriz ama yaşadığımız coğrafya gereği her şey olabilir. Bunu düşğnerek yorum yapmamız getek? O kişi ya gerçekten akrabasıysa bu biz bilemeyiz kimse kimseye sebep olmamalı.
Nickini yanlis hatirlamiyorsam banlanmis.Peki suan tanidik cikan uye nerede ???