- Konu Sahibi Postmodernik
Öldürülmesin tabıkı bunu istemem ama kocası öğrensinne ceylanmıs
burda bıle herkesı bırbırıne dusurdu mıkser gıbı ortalıgı karıstırdı gıttı ceylan gıbı seke seke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öldürülmesin tabıkı bunu istemem ama kocası öğrensinne ceylanmıs
burda bıle herkesı bırbırıne dusurdu mıkser gıbı ortalıgı karıstırdı gıttı ceylan gıbı seke seke
Dark Zeynep konusunda ben cok fena keklenmistim.Kesinlikle♥
kanepeyi yakan manyakla ayni sogukkanlilikla hatta
Yok ya o bildigimiz bir uye birsey anlatmaya calismis ama karismis galiba
Bende anlattigini cok anlayamadim
Mihail Zoscenko
Ben ceylan öteki alemlerden gelinliğimle geri geldim lanetim sizi bırakmayacak
Ben biraz duygusal bakıyorum ya olaya, öldürülme falan diyince ben bi yumuşadım. En azından ifşa olma konusunda.o kadar "öldürülebilirim" korkusu olan kadın mı adama tuzak kurup evlendi, evleniyim de bekaretime bahane olsun boşanırım dedi , regl kanını yutturmaya çalışıcaktı ama nikahı regli denk gelemeyince kapıları kitleyip neyse ben anneme gidiyim dedi , altın peşine düştü (ve daha neler neler). Kimse kusura bakmasın resmen ava gidiyodu avlandı.
Ulan hala gülüyorum aklıma geldikce sanaDark Zeynep konusunda ben cok fena keklenmistim.
Ya diyorum neler oluyorBen ceylan öteki alemlerden gelinliğimle geri geldim lanetim sizi bırakmayacak
Durun yahu ironi yaptıydım aşkolsun beni benzetecek başka üye bulamadınız mı, burada benzemek istediğim tek troll Z zipzip idi o da terk eyledi bizi.
Hani ipliği pazara çıkınca kadın cinayetleri dramı yaptıydı ya ceylan hanım kızımız, hpvyi de mithat abinin üstüne bunları diyerekten yıkar işte demek istemiştim o yorumumda.
Özelini anlatmadı, defalarca yazdım bunu burada.Daha bugün 15'te üye olmuşsunuz ve size anlatmış.
Çok enteresan.
Senden hic beklemezdimDark Zeynep konusunda ben cok fena keklenmistim.
Ben ceylan öteki alemlerden gelinliğimle geri geldim lanetim sizi bırakmayacak
Durun yahu ironi yaptıydım aşkolsun beni benzetecek başka üye bulamadınız mı, burada benzemek istediğim tek troll Z zipzip idi o da terk eyledi bizi.
Hani ipliği pazara çıkınca kadın cinayetleri dramı yaptıydı ya ceylan hanım kızımız, hpvyi de mithat abinin üstüne bunları diyerekten yıkar işte demek istemiştim o yorumumda.
Adam Yakuplu'da oturalım diyordu. Kirası 1000tl ev bulucam diye uğraştı.bir şey okudum az önce 1+1 ev bakıyormuş adam acaba beni sevmiyor mu ? Bu nasıl mantık yaya kız çok cahil ya da vallahi bizle maytap geçti.
Kız 1+1 olan rezidans olan daireler var 1 trilyondan başlıyor. Okuyorsan eğer bilgin olsun diye dedim. yaralı ceylanım..![]()
Geldin zabadanak yangına atladın yani bravo. Ne şans.Özelini anlatmadı, defalarca yazdım bunu burada.
Beni alıntıladı bende özelden cevap verdim hepsi bu. Daha sonra kendisi eşim beni aradı, konuşması ve ses tonu değişikti dedi. Hepsi bu yani.
Ajkım unut bu detayları artık litfen. Beynin çok fazla ceylana maruz kalmış.Adam Yakuplu'da oturalım diyordu. Kirası 1000tl ev bulucam diye uğraştı.
Bu kadar detaya kadar yazip sonra... neyse ben bir sey demeyeceğim.Adam Yakuplu'da oturalım diyordu. Kirası 1000tl ev bulucam diye uğraştı.