Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ya o bildigimiz bir uye birsey anlatmaya calismis ama karismis galiba
Bende anlattigini cok anlayamadim
Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko
Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko kız bır laf soyledın gıttın senı ceylan sandılar :KK70:
Ben ceylan öteki alemlerden gelinliğimle geri geldim lanetim sizi bırakmayacak 👻

Durun yahu ironi yaptıydım aşkolsun beni benzetecek başka üye bulamadınız mı, burada benzemek istediğim tek troll Z zipzip idi o da terk eyledi bizi.

Hani ipliği pazara çıkınca kadın cinayetleri dramı yaptıydı ya ceylan hanım kızımız, hpvyi de mithat abinin üstüne bunları diyerekten yıkar işte demek istemiştim o yorumumda.

o kadar "öldürülebilirim" korkusu olan kadın mı adama tuzak kurup evlendi, evleniyim de bekaretime bahane olsun boşanırım dedi , regl kanını yutturmaya çalışıcaktı ama nikahı regli denk gelemeyince kapıları kitleyip neyse ben anneme gidiyim dedi , altın peşine düştü (ve daha neler neler). Kimse kusura bakmasın resmen ava gidiyodu avlandı.
Ben biraz duygusal bakıyorum ya olaya, öldürülme falan diyince ben bi yumuşadım. En azından ifşa olma konusunda.
Yoksa hala yanlış yaptığını, çıkarcı, plancı ve sadece para için mantık evliliği yapan, karşısındakini resmen keriz yerine koyan biri olduğunun bende farkındayım. Ve şuna eminim, burada ceylan üzülen 3 5 kişi sadece ve sadece ifşalandıktan sonra öldürülme ihtimaline karşı üzülüyordur. Yoksa yaptıklarının tek haklı yanı yok malesef.

Ben ceylan öteki alemlerden gelinliğimle geri geldim lanetim sizi bırakmayacak 👻

Durun yahu ironi yaptıydım aşkolsun beni benzetecek başka üye bulamadınız mı, burada benzemek istediğim tek troll Z zipzip idi o da terk eyledi bizi.

Hani ipliği pazara çıkınca kadın cinayetleri dramı yaptıydı ya ceylan hanım kızımız, hpvyi de mithat abinin üstüne bunları diyerekten yıkar işte demek istemiştim o yorumumda.
Ya diyorum neler oluyor 🤣🤣

Daha bugün 15'te üye olmuşsunuz ve size anlatmış.
Çok enteresan.
Özelini anlatmadı, defalarca yazdım bunu burada.
Beni alıntıladı bende özelden cevap verdim hepsi bu. Daha sonra kendisi eşim beni aradı, konuşması ve ses tonu değişikti dedi. Hepsi bu yani.

Yaş kaç? :D

bir şey okudum az önce 1+1 ev bakıyormuş adam acaba beni sevmiyor mu ? Bu nasıl mantık ya 😂😂😂😂😂 ya kız çok cahil ya da vallahi bizle maytap geçti.
Kız 1+1 olan rezidans olan daireler var 1 trilyondan başlıyor. Okuyorsan eğer bilgin olsun diye dedim. yaralı ceylanım.. :KK69:
Adam Yakuplu'da oturalım diyordu. Kirası 1000tl ev bulucam diye uğraştı.

Özelini anlatmadı, defalarca yazdım bunu burada.
Beni alıntıladı bende özelden cevap verdim hepsi bu. Daha sonra kendisi eşim beni aradı, konuşması ve ses tonu değişikti dedi. Hepsi bu yani.
Geldin zabadanak yangına atladın yani bravo. Ne şans.

Ya arkadaslar yormayin kendinizi ya yazdi bos vakti cok eglendi ki hala disardan egleniyor olabilir

Yada evlilik dolandiricisi saka degil ulkede ailesiyle bu islere girisip bunlari yapanlarda cok oyle
Aman aman korkularida olmuyor

Kimsede ifsa duyari kasmasin
İfsa birinin adini soyadini adresini telefonunu goruntulerini vs lerini aciga cikarmak baska yerde yayinlamak kimlik ortaya cikartmak sonucu olan durum

Kiz geldi yazdi cizdi bir uyede benim esimin yegeninin bilmemnesinin basina yeni geldi boyle bir olay gibi birsey yazmis o uyede eskiymis ve bilinen uye deniliyor
Bunun adi ifsa degil kendi istegiyle
Kendini tanitma kk da kendinide konularinida ucurmus abartacak birsey yok

Olaylar ilerledikce her konuda 3 ayri uyenin asiri tutmasi itelemeside beni cete olarak eglendiklerine daha cok ikna ediyor.
Ben yonetimin bunada bakmasini cok isterdim valla niye bunlar 4 kisi konu goturdu hep
Neyse pandemide gulduk eglendik tartistik epeyidir heycanli bise yoktu kendi adima dagilma vakti herkese sevgiler🌸

Kızlar burda iyi niyetle de yazsanız olayın sonucunda kötü olan siz olursunuz, mağdur edebiyatı yapıp her şekilde yorum yapanlar suçlu bulunur ifşaladınız olur,konuyu uzattiniz olur çok değil daha 1 sene olmadı bir üye ifşa oldu,kendi kendini ele verdi sosyal medya hesaplarına kadar burdaki üyeler buldu.en sonunda hakkımı arıycam dava edicem dedi gitti kalan üyeler birbirini suçladı
Yönetimdekiler daha iyi bilir çok tutarsız şeyler de var eski mesajlarında ama giden gitti olay bitti, hakkında hayırlısı olur inşallah😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X