Ceylinin çeyizleri ve evi

herşey çok güzel. mutluluklar... özenle seçilmiş, herşeyy çok şık

evet biz kasımdan beri dolaşıyorduk ve iki ay önce büyük olanları aldık:)ve nişanlımla tek anlaşamadığımız halılarla avizeler olduionun dışında hiç tartışmadıkikimseyide karıştırmadık gittik aldık geldik

herşeyinnnn çok hoşş olmuşş canım güle güle günlerde kullan inşallah

tabi daha ev gibi durmuyor çok dağınık perdelerimde gelmedi ve hol antre ve mutfak halılarıda yok onlarda gelsin ,elektirği suyu falanda açtıralım tam eve benzer:)temennilerin içinde teşekkür ederim cnm

Allah güle güle mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin...çok şık olmuş...bende özellikle oturma odasındaki yapboz halınızı beğendim

oturma odan benimde tercihim cok hoş güle güle kullanın

Çok teşekkür edeirm,inşallah seninde olur

Güle güle otur mutlulukla sağlıkla...
hepimiz öyle oturalım,mutlu olalım

Allah güle güle mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin...çok şık olmuş...bende özellikle oturma odasındaki yapboz halınızı beğendim
yapboz halı öncelikle nişanlımın tercihiydi sonra bende beğendim

işte buda banyoda kullanmak için ,duvarı delmeye gerek yok

Eklentiler

• $DSCN0414.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 53
ayrıca mobilyalarının açık renk olması çok güzel eve girince şöyle bir ferahlar içiniz..ben çok beğendim..benim zevkime çok yakın mobilyaların..ayrıca yatak başlığında tam benim istediğim gibi..biz daha mobilya falan bakmadık çıkıp baksak daha netleşicek kafamda her şey ama kısmet bakalım..tekrardan güle güle mutlu huzurlu günlerde sağlıkla kullanman dileğiyle...

bizim evlerimizde eskiden beri kahverengi mobilya vardır,nefret ederim o yüznden kahverengi mobilyadan ,dedim asla almıcam o renkidediğin gibi içeri girince içimiz açılsun dedik:)darısı başına

bizim evlerimizde eskiden beri kahverengi mobilya vardır,nefret ederim o yüznden kahverengi mobilyadan ,dedim asla almıcam o renkidediğin gibi içeri girince içimiz açılsun dedik:)darısı başına

bende sevmem öyle kahverengi tonlarını,koyu tonları..şöyle açık renk olucak içim açılıcak..bende hep açık renk düşünüyorum mobilyalarımı..öyle kaba saba çok yer kaplayan cinsleri de sevmiyorum..kısmet bakalım bir dolaşmaya başlayalım da...dediğin gibi darısı başıma artık:)

Siyah beyazı ben de çok beğeniyorum.. Ağız tadıyla iyi günlerde kullan herşeyini canım..

şeffaf ayakkabı kutularım,çamaşır sepetim özellikle kare istedimki heryere koyulabilsin rahatla,sular kesilince koymak için temiz su kovası,normal kova,ayak havlusu ve annemin aldığı henüz ne yapacağıma karar vermediğim papatyalı hasır kutu,çamaşırt makinası örtüsü

uyumu çok güzel evet bende çok seviyorum ,gelin beyaz ev beyaz tam gelin evi oldu,teşşekkür ederim:87:

canım her şeyin çok güzel özenipte almışsın allah iyi günlerde sağlıklı mutlu kullanmayı nasip atsin allah nazardan korusun ben nazara inanırım felak ve nas sürelerini oku evine girerken

canım her şeyin çok güzel özenipte almışsın allah iyi günlerde sağlıklı mutlu kullanmayı nasip atsin allah nazardan korusun ben nazara inanırım felak ve nas sürelerini oku evine girerken

Ayyy bu aralar herkes bunu söylüyor nilüfer 10 dk önce arkadaşımlada konuşuyorduk,evet eve hep girerken felak nas okuyorum,ilk eşya girmedende kuran ı kerim soktum evime,banada zaten çok değiyor inşallah evimizede bizde değmez,burda kimseye değmesin,çok kötü
bu arada beğendiğin için teşşkür edeirm

canım nereye gelin gideceksin haziranda düğün demişsin bende18 haziran 2006 daevlendim ogünde ünüversite sınabları vardı beklediğim arkadaşlar sınavdan çıkıp gelmişlerdi

Güle güle oturun inşallah. Allah tamamına erdirsin :)
Maşallah :)

Son düzenleme:
canım nereye gelin gideceksin haziranda düğün demişsin bende18 haziran 2006 daevlendim ogünde ünüversite sınabları vardı beklediğim arkadaşlar sınavdan çıkıp gelmişlerdi

tatlım annem mutfakta oturunca benim evimi görecek,o şekilde gelin gidiyorum yakınız yani:))nikah saatimde 17:30 ,düğün yapmıcam nikahtan sonra yakın arkadaşlarımızla eğlenmeye gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…