- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
herşey çok güzel. mutluluklar... özenle seçilmiş, herşeyy çok şık
herşeyinnnn çok hoşş olmuşş canım güle güle günlerde kullan inşallah
oturma odan benimde tercihim cok hoş güle güle kullanın
hepimiz öyle oturalım,mutlu olalımGüle güle otur mutlulukla sağlıkla...
yapboz halı öncelikle nişanlımın tercihiydi sonra bende beğendimAllah güle güle mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin...çok şık olmuş...bende özellikle oturma odasındaki yapboz halınızı beğendim
bizim evlerimizde eskiden beri kahverengi mobilya vardır,nefret ederim o yüznden kahverengi mobilyadan ,dedim asla almıcam o renkidediğin gibi içeri girince içimiz açılsun dedik:)darısı başınaayrıca mobilyalarının açık renk olması çok güzel eve girince şöyle bir ferahlar içiniz..ben çok beğendim..benim zevkime çok yakın mobilyaların..ayrıca yatak başlığında tam benim istediğim gibi..biz daha mobilya falan bakmadık çıkıp baksak daha netleşicek kafamda her şey ama kısmet bakalım..tekrardan güle güle mutlu huzurlu günlerde sağlıkla kullanman dileğiyle...
bizim evlerimizde eskiden beri kahverengi mobilya vardır,nefret ederim o yüznden kahverengi mobilyadan ,dedim asla almıcam o renkidediğin gibi içeri girince içimiz açılsun dedik:)darısı başına
Siyah beyazı ben de çok beğeniyorum.. Ağız tadıyla iyi günlerde kullan herşeyini canım..
uyumu çok güzel evet bende çok seviyorum ,gelin beyaz ev beyaz tam gelin evi oldu,teşşekkür ederim:87:
canım her şeyin çok güzel özenipte almışsın allah iyi günlerde sağlıklı mutlu kullanmayı nasip atsin allah nazardan korusun ben nazara inanırım felak ve nas sürelerini oku evine girerken
Ayyy bu aralar herkes bunu söylüyor nilüfer 10 dk önce arkadaşımlada konuşuyorduk,evet eve hep girerken felak nas okuyorum,ilk eşya girmedende kuran ı kerim soktum evime,banada zaten çok değiyor inşallah evimizede bizde değmez,burda kimseye değmesin,çok kötü
bu arada beğendiğin için teşşkür edeirm
canım nereye gelin gideceksin haziranda düğün demişsin bende18 haziran 2006 daevlendim ogünde ünüversite sınabları vardı beklediğim arkadaşlar sınavdan çıkıp gelmişlerdi
Güle güle oturun inşallah. Allah tamamına erdirsin :)
Maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?