- Konu Sahibi ceylin2011
-
herseyin çok güsel ii günlerde kullan insallah bende ayakkabı kutularını soracakdım ne kadar hos ne kadar olursa olsun bende alıcam onlardann
Canım evin şahanee, çeyizin herşeyin çok güzell, çok uyumlu olmuş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Avangard tarzı seçmişsin mobilyalarına bayıldım. İstanbuldamısın bilmiyorum cnm ama Nerden, ne kadara aldın merak ediyorum?? Evin çok güzel canım ağız tadıyla otur inş.
tatlım ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim,sen birde perdeler gelince gör:78: evet avangard tarzı ,istanbul da değilim izmitteyim canım ben,birde bu modeli katalogtan beğenip kumaşına biz karar verdik,mesela yanlarına simli deri koydurduk,kumaşı leke tutmayan ,minderi orta sertlikte gibi,sende o tarz yapabilirsiniz
Burdaki resimlerden belli olmuyo derisi, bizim evdeki koltuklarıda ben beğenmiştim onlarda dediğin gibi knarları kahverengi simli deri. Oturma yerleri beyaz kadifee çok içime sinerek almıştım.
Ben şimdi kendi evimee istiyorum bu tarz avagard çok hoş duruyooo inş. bende içime sinen bişiler bulurumm
Perdelerini de görelim cnm her aşamanıı görelim hatta zevklisin, zevklerimiz benzer o yüzden takipteyim
Canım herşeyin çok güzel Allah güle güle mutlulukla oturmanızı nasip etsin. Ben de beyaz mobilya hastasıyım tarzını kendi tarzıma yakın buldum özellikle salonun çok şık çok modern olmuş. Bi mahsuru yoksa salon takımının ve yatak odanın fiyatlarını da yazar mısın canım çok merak ettim de
tabi canım yazmammı aşk olsun,biz bu mobilyaları bekirpaşadan aldık,salon ve yatak odası yemek odası dahil 8.000 lira verdik
Fiyatta iyiymiş gerçekten, ben de beyaz istiyorum yatak odamı ve salonumu inşallah gönlüme göre bulurum ben de
herşeyin çok güzel mutlulukla kullan. ama kırmızı koltuklarına bayılıyorum:)
Herşey çok güzel güle güle kullan
mobilyalarına bayıldım canımsalon çok şık, oturma odası çok rahat. her oda ayrı bir tarz olmuş. zaten bekirpaşada seçenek çoktur. rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin canım
çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?