Ceylinin çeyizleri ve evi

herseyin çok güsel ii günlerde kullan insallah bende ayakkabı kutularını soracakdım ne kadar hos ne kadar olursa olsun bende alıcam onlardann

herseyin çok güsel ii günlerde kullan insallah bende ayakkabı kutularını soracakdım ne kadar hos ne kadar olursa olsun bende alıcam onlardann

Sağol tatlım,evet o şeffaf kutular çok güzel tavsiye ederim,hatta ben bi tanesinede toklarımı ,ıvırı zıvırı koydum,çok amaçlı

Canım evin şahanee, çeyizin herşeyin çok güzell, çok uyumlu olmuş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Avangard tarzı seçmişsin mobilyalarına bayıldım. İstanbuldamısın bilmiyorum cnm ama Nerden, ne kadara aldın merak ediyorum?? Evin çok güzel canım ağız tadıyla otur inş.

tatlım ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim,sen birde perdeler gelince gör:78: evet avangard tarzı ,istanbul da değilim izmitteyim canım ben,birde bu modeli katalogtan beğenip kumaşına biz karar verdik,mesela yanlarına simli deri koydurduk,kumaşı leke tutmayan ,minderi orta sertlikte gibi,sende o tarz yapabilirsiniz

Burdaki resimlerden belli olmuyo derisi, bizim evdeki koltuklarıda ben beğenmiştim onlarda dediğin gibi knarları kahverengi simli deri. Oturma yerleri beyaz kadifee çok içime sinerek almıştım.
Ben şimdi kendi evimee istiyorum bu tarz avagard çok hoş duruyooo inş. bende içime sinen bişiler bulurumm
Perdelerini de görelim cnm her aşamanıı görelim hatta zevklisin, zevklerimiz benzer o yüzden takipteyim

Cumartesi eve gidicem,koltukları yakından çekerim,yaslanma yerlerinde parlak taşlar var,tam kokoş evi:82erdelerde evlenmeye 20 gün kala falan gelecek ,kirlenmesin diye öyle istedim,
cumartesi günü nevresimlerimi ,geceliklerimi ,diğer şeyleride çeker koyarım fikir olurzevkimiz aynıysa takip et beni pişman olmayacaksın söz veriyorum,hem merak etme arayınca istediğin herşeyi bulursun,ama katalogtanda bak

Canım herşeyin çok güzel Allah güle güle mutlulukla oturmanızı nasip etsin. Ben de beyaz mobilya hastasıyım tarzını kendi tarzıma yakın buldum özellikle salonun çok şık çok modern olmuş. Bi mahsuru yoksa salon takımının ve yatak odanın fiyatlarını da yazar mısın canım çok merak ettim de

tabi canım yazmammı aşk olsun,biz bu mobilyaları bekirpaşadan aldık,salon ve yatak odası yemek odası dahil 8.000 lira verdik

çamaşır makinemde bu

Eklentiler

• $20213710_86f4e557-12d9-492a-9cbe-1bc8091154ea.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 44
tabi canım yazmammı aşk olsun,biz bu mobilyaları bekirpaşadan aldık,salon ve yatak odası yemek odası dahil 8.000 lira verdik

Fiyatta iyiymiş gerçekten, ben de beyaz istiyorum yatak odamı ve salonumu inşallah gönlüme göre bulurum ben de

Fiyatta iyiymiş gerçekten, ben de beyaz istiyorum yatak odamı ve salonumu inşallah gönlüme göre bulurum ben de

inşallah canım çok dolaş,ve bol pazarlık yapın ,hatta pazarlığı kızıştır ben öyle yaptım,dedimki bu ürünün aynısını bir yerde gördük bize bu kadar dedi ve ayırttırdık eğer siz daha indirimli verecekseniz sizden alalım dedim ,oda sağolsun baya indirim yaptı:)

mobilyalarına bayıldım canım salon çok şık, oturma odası çok rahat. her oda ayrı bir tarz olmuş. zaten bekirpaşada seçenek çoktur. rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin canım

Son düzenleme:
mobilyalarına bayıldım canım salon çok şık, oturma odası çok rahat. her oda ayrı bir tarz olmuş. zaten bekirpaşada seçenek çoktur. rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin canım

canımmm çok çok teşekkür ederim,biz bekirpaşaya gitmeden çok dolaştık aslında en son durak orası oldu.
Amin inşallah ,herkes güle güle oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…