- Konu Sahibi ceylin2011
-
eviniz cok guzel özellikle beyaz mobilyalarınıza bayıldım güle güle oturun
eviniz cok guzel özellikle beyaz mobilyalarınıza bayıldım güle güle oturun
.güle güle oturun cnm oturma grubunu çok begendim beyaz saflık demek insanın içini açar yani temizliğinde zorluk çıkarmazsa eğer çok güzel.sade we şık duruyo...
beyaza bayılıyorummm
biz koltuğun kumaşlarını kendimiz çektik,yan tarafları simli deri oturma yerleri leke tutmayan kumaş,temizde kullanabilirim inşallah,hepinize çok teşekkür edeirm:80:
evin çok hoş olmuş rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.çay takımı bakıyodum bende senin takımın çok hoşuma gitti hangi marka ve ne kadara aldın söyleyebilirmisin canım mümkünse?
Mutlulukla huzurla kullan inşallahçok güzel hepsi de
allh mutlu etsın huzur saglık versın tatlım muhtesem olmus en ınce ayrıntısına kadar düşünmmussunüz kovaydı sepettı ınsallah benım de boyle olacak resımlerı bılgısayarma kaydedıyorum kı ben de ne alınacagını unutmayayım dıye ama gıttıgımızde de görur alırız dıye tahmın eıdyorum. allah mutlu etsın tekrardan guzelım saglıkla oturmak nasıp olsun ben de ılk kuranı kerım sokayım evıme unutmadan ıyı demıssın. not alayım ıhtıyacları da akılda kalsın. :82:
tatlım teşekkür ederimmobilyaların çok şık güzel günlerde kullan mutluluklar
inşallaaahhhh Allahhh hepinize nasip etsin ,teşekkür ederimmm:38:Herşeyin çok güzel, özenle seçilmiş ve uyumlular. Allah ağız tadıyla kullandırsın canım, darısı bizlere olsun
canım dileklerin için çok sağol,daha tam bitmedi tabi,şu anda pek düzensiz duruyor ama,az kaldı heğsini düzenlice yerleştiricem hepsininde fotosunu koyucam,hepsi çok güzel yerleşmişsinde sanıım çok hoş olmuş evinde de
bişey sorucam canım şeffaf ayakkabı kutularını nereden ne kadar aldın canım..
bende istiyorum ama pahalıya geliyor sanırım
ömür boyu mutlu ol benden 1 gün önce evleniyorsun nişan tarihimde
İnşallah mutlulukla huzurla oturalım hepimiz,erkenden hır gür olmadan sakin sakin hallettikGüle güle oturun evinizde. Erkenden halletmişsiniz, ne güzel.
Ben de bişi sormak istiyorum. Büfenin içine yaydığınız örtüleri nerden temin ettiniz?
epey tuttu canım ya,evet kendi evimiz çok şükürkiçok tutmuş ama siz oturacaksınız değer benceev kendinizin mi ?
beğenemene çok sevindim,salon biraz daha büyük olsaydı daha güzel duracaktı,bu arada sehpayı değiştiriyorum daha küçük birşey alıcam bu çok kaba duruyorsalondaki koltuk takımına bittim canım yaaa gerçekten çok zevkli ve şık ve bütün güzel sıfatlar iştehuzurla oturun inşallah darısı da başıma artık
inşallah canım ,aminher şey çok güzel olmuş uyumlu ve zevkli ...mevla tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?