Ceylinin çeyizleri ve evi

.güle güle oturun cnm oturma grubunu çok begendim beyaz saflık demek insanın içini açar yani temizliğinde zorluk çıkarmazsa eğer çok güzel.sade we şık duruyo...

eviniz cok guzel özellikle beyaz mobilyalarınıza bayıldım güle güle oturun

.güle güle oturun cnm oturma grubunu çok begendim beyaz saflık demek insanın içini açar yani temizliğinde zorluk çıkarmazsa eğer çok güzel.sade we şık duruyo...

beyaza bayılıyorummm

biz koltuğun kumaşlarını kendimiz çektik,yan tarafları simli deri oturma yerleri leke tutmayan kumaş,temizde kullanabilirim inşallah,hepinize çok teşekkür edeirm:80:

biz koltuğun kumaşlarını kendimiz çektik,yan tarafları simli deri oturma yerleri leke tutmayan kumaş,temizde kullanabilirim inşallah,hepinize çok teşekkür edeirm:80:

evin çok hoş olmuş rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.çay takımı bakıyodum bende senin takımın çok hoşuma gitti hangi marka ve ne kadara aldın söyleyebilirmisin canım mümkünse?

evin çok hoş olmuş rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.çay takımı bakıyodum bende senin takımın çok hoşuma gitti hangi marka ve ne kadara aldın söyleyebilirmisin canım mümkünse?

İnşallah canım çok sağol,çay takımım ,bardak takımım,su takımım, şekerlik falan hepsini aynı model aldım,bu siteler var ya hani,....foni,....yol,...mango gibi siteler orda ,çıkmıştı internetten aldım dur bakayım markası neydi,hıı minor diye bir marka çok güzel tavsiye ederim

allh mutlu etsın huzur saglık versın tatlım muhtesem olmus en ınce ayrıntısına kadar düşünmmussunüz kovaydı sepettı ınsallah benım de boyle olacak resımlerı bılgısayarma kaydedıyorum kı ben de ne alınacagını unutmayayım dıye ama gıttıgımızde de görur alırız dıye tahmın eıdyorum. allah mutlu etsın tekrardan guzelım saglıkla oturmak nasıp olsun ben de ılk kuranı kerım sokayım evıme unutmadan ıyı demıssın. not alayım ıhtıyacları da akılda kalsın. :82:

çok sağol canımmm,evet yaz bende hep liste yaptım unutmamak için,kuran önemli ,bide eve girerken hep nas suresini okuyorum sende öle yap

Herşeyin çok güzel, özenle seçilmiş ve uyumlular. Allah ağız tadıyla kullandırsın canım, darısı bizlere olsun

hepsi çok güzel yerleşmişsinde sanıım çok hoş olmuş evinde de
bişey sorucam canım şeffaf ayakkabı kutularını nereden ne kadar aldın canım..
bende istiyorum ama pahalıya geliyor sanırım
ömür boyu mutlu ol benden 1 gün önce evleniyorsun nişan tarihimde

Güle güle oturun evinizde. Erkenden halletmişsiniz, ne güzel.
Ben de bişi sormak istiyorum. Büfenin içine yaydığınız örtüleri nerden temin ettiniz?

mobilyaların çok şık güzel günlerde kullan mutluluklar
tatlım teşekkür ederim
Herşeyin çok güzel, özenle seçilmiş ve uyumlular. Allah ağız tadıyla kullandırsın canım, darısı bizlere olsun
inşallaaahhhh Allahhh hepinize nasip etsin ,teşekkür ederimmm:38:

canım dileklerin için çok sağol,daha tam bitmedi tabi,şu anda pek düzensiz duruyor ama,az kaldı heğsini düzenlice yerleştiricem hepsininde fotosunu koyucam,şeffaf kutuları izmitte oturuyorum ben annem bir ayakkabıcıdan 3 liraya almış 3,5 muş çok alınca adam 3 e bırakmış,çok güzel derli toplu duruyor::79:
sanada çok çok mutluluklar dilerim canım

Güle güle oturun evinizde. Erkenden halletmişsiniz, ne güzel.
Ben de bişi sormak istiyorum. Büfenin içine yaydığınız örtüleri nerden temin ettiniz?
İnşallah mutlulukla huzurla oturalım hepimiz,erkenden hır gür olmadan sakin sakin hallettik
büfenin içindeki örtülerde ,kumaşçıdan kapitone aldık,bide biye aldık,dikimevine verdik,metresini 0,75 kuruşa diktirdim,156 lira tuttu,mutfak ,yatak odası ,ve salon mutfağınkileri krem yaptırdım hem kir hemde karışmasın diye,çok rahat ütü derdide yok:81:

bu arada bugün elektrik,su,doğalgazı açtırdık 811 lira tuttu

kızlar bugün elektrik doğalgaz su açtırmalarını yaptık 811 lira tuttu.

salondaki koltuk takımına bittim canım yaaa gerçekten çok zevkli ve şık ve bütün güzel sıfatlar işte huzurla oturun inşallah darısı da başıma artık

her şey çok güzel olmuş uyumlu ve zevkli ...mevla tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun inşallah....

çok tutmuş ama siz oturacaksınız değer bence ev kendinizin mi ?
epey tuttu canım ya,evet kendi evimiz çok şükürki

salondaki koltuk takımına bittim canım yaaa gerçekten çok zevkli ve şık ve bütün güzel sıfatlar işte huzurla oturun inşallah darısı da başıma artık
beğenemene çok sevindim,salon biraz daha büyük olsaydı daha güzel duracaktı,bu arada sehpayı değiştiriyorum daha küçük birşey alıcam bu çok kaba duruyor

her şey çok güzel olmuş uyumlu ve zevkli ...mevla tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun inşallah....
inşallah canım ,amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…