- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
Beyaz saray gibi çok güzel olmuş mutlu günlerde kullanın
herşey çok güzel olmuş huzurlu ve mutlu günlerde kullanırsın inşaallah :129:
Herşey çok güzel Rabbim ağız tadıyla oturmayı ve eşyaları kullanmayı nasip etsin.Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah
güle güle kullan herşeyini evinde çok hoş olmuş maşallah
tatlım teşekkür ederim,en güzelleri senin ve isteyenlerin olsun
düğüne az kalmış bencede artık ufak ufak yağ, salça, makarna gibi temel gıdaları al :) ne güzel yaa maşallah
inşallahhh canım inşallah:)teşeklür ederim:86:güle güle oturun canım ...herşey çok güzel görünüyor ....ömür boyu mutluluklar
Kızlar cumartesi beklerim topiğime çünkü perdelerim geliyor onları çekip koyucam cumartesi akşamı yada pazar sabahı koyucam,kaçırmayın fikir olcak size beğenceksiniz inşallah
merakla bekliyorum canımm
hepsı cok guzel ama ben ozellıkle sıyah halına ve yatak odana bayıldım Allah huzurla agız tadıyla yasamayı nasıp etsın.
Allah huzurla oturmayı nasip etsin...bizimde salon ve yatak odamız beyaz:)beyaz çok güzel oluyor değil mi? heleki mobilyaları aldıktan sonra koyu renkler iyice içimi karartmaya başladı...kahverengi zaten sevme
m...
herşeyin çok güzel canım,mutluluklar dilerim şimdiden..
güzel druyor canım ben altın renginide seviyorum ikiside zengin duruyor,amin inşallahbende mobilyalarınıza yakın modeller beğenmiştim beyaz üzerine metal ama eve yerleştirince nasıl olur hiç netleştirememiştim kafamda çok güzel oluyormuş meğergülerek oturun inşallah
salon süper süper süper güzel günlerde kullanın...
inşallah bi aksilik çıkmaz ,dükkanda gördüğümüz gibi güzel olur inşallah
evet o halıyı bende çok beğeniorum dokundukça dokunasın geliyor yumuşacıkk,yatak odamıda seviyorum senind eolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?