Ceylinin çeyizleri ve evi

haziran gelinim ,canım hemşehrim evin çok şık olmuş iyi günlerde mutlulukla huzurla oturasın inşallah..hepsini çok beğendim boncuğumuda takayım öpüyorum tatlım

haziran gelinim ,canım hemşehrim evin çok şık olmuş iyi günlerde mutlulukla huzurla oturasın inşallah..hepsini çok beğendim boncuğumuda takayım öpüyorum tatlım

esracım çok çok sağoll tatlım,bütün iyi dileklerin için,beğenmenede çok sevindim,boncuğun içinde teşekkrü ederim,evin görünen yerine asıcam

yarın yeni çeyizcikler geliyor,bugünde bir sürü pijama iç çamaşırı aldım:)

işte buda banyoda kullanmak için ,duvarı delmeye gerek yok

cnm ya bunu nerden aldın çok güzel bişey! her şeyin çok güzel, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin! oturma odanın aynısı ben de beğenmiştim ben de halıyı nasıl alsam diye düşünüyordum senin halın çok değişik ve çok güzelmiş bi de halını nerden diye sorucam daha fazla uzatmayayım:))))

tatlım onu baumax ta kampanya vardı 19 mu 14 mü neydi çok pratik ve güzel tavisye ederim.dileklerin içinde çok teşekkür ederimhalıyıda merinostan aldım ama heryerde olan bri halı ben birsürü yerde gördüm,hatta bir dizide bile gördümbaşka sorun olursa dilediğin kadar sorabilirsin
güle güle kullan canım cok guzel evın var
.çok sağol nur senin dahada güzelleri olsun inşallahhh:79:

kızlar en geç yarın koyucam resimleri,evde duramıyorum,sürekli iş çıkıyor

salonun harika !!! tam anlamıyla bayıldım. güle güle kullan allah herkese nasip etsin böyle güzel şeyler

cok begendim herseyi hepsi birbirinden güzel insallah agiz tadiyla kullanmayi nasip eder Rabbim her sey cok güzelll güle güle kullan insallah

salonun harika !!! tam anlamıyla bayıldım. güle güle kullan allah herkese nasip etsin böyle güzel şeyler
:78:teşekkür ederim yaptık işte bişiler,amin herkesin olsun inşallah
cok begendim herseyi hepsi birbirinden güzel insallah agiz tadiyla kullanmayi nasip eder Rabbim her sey cok güzelll güle güle kullan insallah

inşallah canım,çok teşekkür ederim

Cnım son eklediklerinde harikaa resim leri büyük yüklesen ayrıntılarınıda görürüz böyle çok küçük olmuşş. Ben misafir çatal bıçak takımı sorayım çok hoşuma gittik sos kepçelerini bile koymuşlarr markası fiyatı nedir cnm ??

canım ya büyük koyuyorum çok büyük yüklenemez diyor,mecbur küçültüp koyuyorum ,bidahakine denerim yine büyük koymayı,çatal bıçak takımım 2004 yılında almışım içinden not çıktı:)birde yazmışım "bu satırları yazarken evleneceğim kişiyi tanımıyorum, şu anda okuyorsam ,sevdiğim adamla evlenmişimdir ve çok mutluyumdur,sen sevdiğim adam şu an yanımdaysan bana sarıl ve öp çünkü ben seni gerçekten seviyorum" yazmışım:78:ki nişanlım yanımdaydı:)) markası karaca hala aynı model varmı bilemeiyorum:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…