- Konu Sahibi ceylin2011
-
ceylin güle güle kullan insaallh güzel günlerde kullanirsin
haziran gelinim ,canım hemşehrim evin çok şık olmuş iyi günlerde mutlulukla huzurla oturasın inşallah..hepsini çok beğendim boncuğumuda takayımöpüyorum tatlım
işte buda banyoda kullanmak için ,duvarı delmeye gerek yok
tatlım onu baumax ta kampanya vardı 19 mu 14 mü neydi çok pratik ve güzel tavisye ederim.dileklerin içinde çok teşekkür ederimcnm ya bunu nerden aldın çok güzel bişey! her şeyin çok güzel, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin! oturma odanın aynısı ben de beğenmiştimben de halıyı nasıl alsam diye düşünüyordum senin halın çok değişik ve çok güzelmiş bi de halını nerden diye sorucam daha fazla uzatmayayım:))))
.çok sağol nur senin dahada güzelleri olsun inşallahhh:79:güle güle kullan canım cok guzel evın var
:78:teşekkür ederim yaptık işte bişiler,amin herkesin olsun inşallahsalonun harika !!! tam anlamıyla bayıldım. güle güle kullan allah herkese nasip etsin böyle güzel şeyler
cok begendim herseyi hepsi birbirinden güzel insallah agiz tadiyla kullanmayi nasip eder Rabbim her sey cok güzelllgüle güle kullan insallah
Güle güle kullan canım,her şey çok güzel
Cnım son eklediklerinde harikaa resim leri büyük yüklesen ayrıntılarınıda görürüz böyle çok küçük olmuşş. Ben misafir çatal bıçak takımı sorayım çok hoşuma gittik sos kepçelerini bile koymuşlarr markası fiyatı nedir cnm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?