- Konu Sahibi ceylin2011
-
gue gule kullan canım herseyin cok guzel cok begendim
canım ya büyük koyuyorum çok büyük yüklenemez diyor,mecbur küçültüp koyuyorum ,bidahakine denerim yine büyük koymayı,çatal bıçak takımım 2004 yılında almışım içinden not çıktı:)birde yazmışım "bu satırları yazarken evleneceğim kişiyi tanımıyorum, şu anda okuyorsam ,sevdiğim adamla evlenmişimdir ve çok mutluyumdur,sen sevdiğim adam şu an yanımdaysan bana sarıl ve öp çünkü ben seni gerçekten seviyorum" yazmışım:78:ki nişanlım yanımdaydı:)) markası karaca hala aynı model varmı bilemeiyorum:82:
tamam birdahakinde öyle yapayım bari,haftaya bir daha yüklicem kısmetse eksik halılarım falan gelecekOyy ne iyi düşünmüşsünn ne güzel, çok romantikkcanım resimlerini Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting canım resimlerini önce bu adresten yüklee sonra resim adresini kopyala bu forma yazarken grafik ekle stunu var yukarki pencerelerde oraya yapıştır büyük çıkarr
inşallah canım çok teşekkür ederimÇok güzelmiş evin güle güle oturun.
güle güle kullan canım
herşey çok güzel çok modern duruyor evini çok begendim çeyizlerinde harika offf offf benimde haziranda düğünüm ve seninkilere baktıkça nekadar çok eksiğimin olduğunu anladım çok gerildim ya bide düğün heyecanı başladı bendeşimdiden mutluluklar Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin
tatlım sağol.iyi günlerde kullan cnm mobilyaların çok hoş. cnm ev kendinizin neden ECA kombi aldınız ki bizde ilk kiraladığımız evde kullandık sıfırdı senesi dolmadan beyni yandı değiştirdiler felan. biz evi alınca araştırma yaptık viessman çok önerdiler çokda ekonomik yakıyor. 4 sene önce aylık 200 veriyorduk şimdi en fazl 180 verdik.
sağol arkadaşım teşekkür ederim.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım hepsi çok güzeller yalnız o siyah halı varya kullanması çok zor benimde halım bibölümü siyah bir nokta bişey düşşe yada saç düşse olduğu gibi gösteriyo üzerinde biraz kullanması zor
tek kelime ile harika ...allah güle güle ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallahhh
cnmmm çok güzellerrr hepsideee inş iiiii günlerde kullanırsınızzzz.mutluluklarr cnmmmm
çookk güzel herşeyinn.. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?