Ceylinin çeyizleri ve evi

Oyy ne iyi düşünmüşsünn ne güzel, çok romantikk canım resimlerini Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting canım resimlerini önce bu adresten yüklee sonra resim adresini kopyala bu forma yazarken grafik ekle stunu var yukarki pencerelerde oraya yapıştır büyük çıkarr

tamam birdahakinde öyle yapayım bari,haftaya bir daha yüklicem kısmetse eksik halılarım falan gelecek
Çok güzelmiş evin güle güle oturun.
inşallah canım çok teşekkür ederim

güle güle kullan canım

tatlım teşekkür ederim,hepimiz güle güle kullanalım inşallah

herşey çok güzel çok modern duruyor evini çok begendim çeyizlerinde harika offf offf benimde haziranda düğünüm ve seninkilere baktıkça nekadar çok eksiğimin olduğunu anladım çok gerildim ya bide düğün heyecanı başladı bende şimdiden mutluluklar Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin

ama üzülmeçalışmıyorsan daha rahat rahat yaparsın ben çalıştığım için haftasonları uğraşıyorum bunlarla o yüzden erken erken yapmaya gayret gösteriyorum,sende başla işte artık,,sende çok mutlu ol:13:

iyi günlerde kullan cnm mobilyaların çok hoş. cnm ev kendinizin neden ECA kombi aldınız ki bizde ilk kiraladığımız evde kullandık sıfırdı senesi dolmadan beyni yandı değiştirdiler felan. biz evi alınca araştırma yaptık viessman çok önerdiler çokda ekonomik yakıyor. 4 sene önce aylık 200 veriyorduk şimdi en fazl 180 verdik.

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım hepsi çok güzeller yalnız o siyah halı varya kullanması çok zor benimde halım bibölümü siyah bir nokta bişey düşşe yada saç düşse olduğu gibi gösteriyo üzerinde biraz kullanması zor

tatlım sağol.
ben belediyede açlışıyorum fen işlerinde elini attığın mühendis makina mühendisleri ve yönlendirdikleri kombici bizim evimizin m2 sine göre ve kombinin kalitesine göre vede parasına göre bize bunu önerdi,annemlerin evide eca biz senelerdir kullanıyoruz sorun çıkmadı...sizin şansızlığınız olmuş 10 da 1 olur oda size denk gelmiş canım,İnşallah olmaz bizde öle bişey:)
sağol arkadaşım teşekkür ederim.
ben diyorum zaten ya koltuk tepesinde ya yerde sürünücem elimde bezle:)allah tan leke tutmayan şeyler yaptırdık:)halıda başka model denedik hiçbiri siyah kdr güzel durmadı maalesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…