çeyizlerini çok beğendim canım zevkli seçimler olmuş
mutlu huzurlu günlerde kullan inş
Sağol tatlım Amin inşallahhepside çok güzeller inş mutlu günlerde kullanırsın
Teşekkür ederim tatlım Allah sana daha güzellerini nasip etsingüle güle kullan canım hepside çok güzel bardaklarını ve nevresimlerini çok çok beğendim özellikle pembe-gri nevresimini ve kupa bardağını bayıldımmmmm
Son aldıklarım Evim.net'den Mink çift kişilik battaniye(umarım güzeldir),markasını hatırlamadığım ve yine evim.net'den aldığım servis setim,Tantioni 4'lü kaselerim,çarşıda bi züccaciyeden aldığım 4lü cam-metal saklama kavanozlarım(makarna,pirinç,mercimek vs için) ve Gürallar Sultan çay takımı 6lı..
Eki Görüntüle 539154 Eki Görüntüle 539155 Eki Görüntüle 539156 Eki Görüntüle 539157 Eki Görüntüle 539158
Hepsi de cok guzeller, gule gule kullan. Bornoz takimini ve tefalin fritozunu ne kadara aldin ogrenebilir miyimdugunun ne zaman?
Benim battaniyemde bunun pembesi yumuşuacık ama ben görerek almıştım çok güzell , güle güle kullan
Ben elledim de aldım
Ben görmedim ama burda çoğu kişinin Mink'ten almış olmasından cesaretlenerek aldım ben de internetten.
Güzel demene de sevindim görmedim çünkü henüz bgün gelmesi gerekiyo kargodan :)
güle güle kullan iyi günlerde olsun canımbornoz takımını nerden aldın ben hala begenemiyorum model
aldıkların çok güzel rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin
beni 2-3 yıl önceki heyecanlarıma götürdün
şimdi evlendik aşkımızın meyvesi bile geliyor zaman okadar çabuk geçiyor ki sevdiğinle beraberken
allahım sevenleri kavuştursun inşallah bunlar hayatın teferruatı yeterki ağzınızın tadı bozulmasın
mutluluklar diliyorum
Çok çok güzeller aldıkların evet english home da indirim çok iyi bu ara bende kaçırmadımTchiboyuda sizden yeni yeni duyuyorum üye oliyim bari orayadaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?