Ceynimo'nun hazırlıkları :)

güle güle kullan canım hepside çok güzel bardaklarını ve nevresimlerini çok çok beğendim özellikle pembe-gri nevresimini ve kupa bardağını bayıldımmmmm
Teşekkür ederim tatlım Allah sana daha güzellerini nasip etsin

Son aldıklarım Evim.net'den Mink çift kişilik battaniye(umarım güzeldir),markasını hatırlamadığım ve yine evim.net'den aldığım servis setim,Tantioni 4'lü kaselerim,çarşıda bi züccaciyeden aldığım 4lü cam-metal saklama kavanozlarım(makarna,pirinç,mercimek vs için) ve Gürallar Sultan çay takımı 6lı..
Eki Görüntüle 539158

Hepsi de cok guzeller, gule gule kullan. Bornoz takimini ve tefalin fritozunu ne kadara aldin ogrenebilir miyim dugunun ne zaman?

Benim battaniyemde bunun pembesi yumuşuacık ama ben görerek almıştım çok güzell , güle güle kullan

Hepsi de cok guzeller, gule gule kullan. Bornoz takimini ve tefalin fritozunu ne kadara aldin ogrenebilir miyim dugunun ne zaman?

Teşekkürler tatlım Bornoz takımı Jua yanılmıyosam 210 tl idi biyerden indirimden aldım,Tefal Actifry da 1 kg.lik 238 tl sanalreyonum.com 'dan aldım..
Düğün de 15 Hziranda :)

Benim battaniyemde bunun pembesi yumuşuacık ama ben görerek almıştım çok güzell , güle güle kullan

Ben görmedim ama burda çoğu kişinin Mink'ten almış olmasından cesaretlenerek aldım ben de internetten.
Güzel demene de sevindim görmedim çünkü henüz bgün gelmesi gerekiyo kargodan :)

Ben görmedim ama burda çoğu kişinin Mink'ten almış olmasından cesaretlenerek aldım ben de internetten.
Güzel demene de sevindim görmedim çünkü henüz bgün gelmesi gerekiyo kargodan :)
Ben elledim de aldım Bende buradan duymuştum adını o üzden görür görmez begendim :)

güle güle kullan iyi günlerde olsun canım bornoz takımını nerden aldın ben hala begenemiyorum model

Tchibo'dan indirimden aldıklarım.Meyve kaseleri çok şirin
Masa örtüsünü kahvaltı için kullanırım diye aldım ,beğendiğim kahvaltı takımında da mor renkler hakim ama indirime girmesini bekliyorum almak için :)
(Hafif simli şeritleri var içinde ama belli olmuyo)

İnternetten 1v1y.com'dan İpekçe'den aldığım havlular hem fiyatı uygundu hem de çok kaliteli

Englısh Home'da da %50 indirim vardı kaçırmadım 2 yüz havlusu 2 ayak havlusu ve bir de çok tatlı bir pijama takımı aldım ama onun fotosu yok

Vee Arzum katı meyve sıkıcağı

Son düzenleme:
aldıkların çok güzel rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin

beni 2-3 yıl önceki heyecanlarıma götürdün

şimdi evlendik aşkımızın meyvesi bile geliyor zaman okadar çabuk geçiyor ki sevdiğinle beraberken

allahım sevenleri kavuştursun inşallah bunlar hayatın teferruatı yeterki ağzınızın tadı bozulmasın

mutluluklar diliyorum

Bu günleri atlatalım da sıra o zamanlara gelsin inşallah sabırsızlıkla bekliyoum
Teşekkür ederim güzel dileklerin için

Çok çok güzeller aldıkların evet english home da indirim çok iyi bu ara bende kaçırmadım Tchiboyuda sizden yeni yeni duyuyorum üye oliyim bari orayadaa :)

Çok çok güzeller aldıkların evet english home da indirim çok iyi bu ara bende kaçırmadım Tchiboyuda sizden yeni yeni duyuyorum üye oliyim bari orayadaa :)

Englısh Home'dan daha almak istediğim çok şey var ama bir sonraki maaşı beklemem gerekiyor o zmana da indirim beni bekler mi orası muamma
Tchibo da alışveris merkezlerinde mağazaları olan ama çoğunlukla internetten satış yapan ,her hafta da yeni konsept hazırlayan bir marka.
Uygun fiyatta ama aşırı kaliteli olmayan ürünleri var ufak tefek şeyleri ordan alırsan daha iyi edersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…