Güle güle kullan çok şıklar :) Her zaman söylerim birşeye çok para vermek onun çok kaliteli olduğunu göstermez.Çay setine çok para vermek istemedim çok fazla da kullancağmı düşünmüyorum Hisar,Jumbo gibi markalarda 450-600TL arasında değişirken ben seçimimi Nehir'den yana kullandım 120TL aynı parçalar.Ne farkları var diğerlerinin anlayamadım da.Kalite diyecek olursanız 2yıllık evli bir arkadaşımın Jumbo çay seti vardı elinde yıkıyor olmasına rağmen gökkuşağı gibi renk dalgalanmaları vardı çay tabaklarında.Tabi tercih sizin yine de..
Eki Görüntüle 548319
Çaydanlığım Hisar Milano-Porsan.com'dan 115 TL gibi bir fiyata aldım
Eki Görüntüle 548320
Tupper almamaya tövbe ettim annemin önerisi üzerine Bievden bu Glasslock'ların 4-5 farklı boylarından aldım.Tabi ki herşeyde olduğu üzere bunda da indirim dönemini beklerim ve oldukça uyguna geldiler bana..
Eki Görüntüle 548322 Eki Görüntüle 548323
Artık çeyizimin tamamlanmasına çok az kaldı.Kahvaltı takımı alıcam onu da Biev'de beğendim ama indirime girmesini bekliyorum illa ki girerBir takım daha günlük yemek takımı alıcam onun da acelesi yok beğendiğim zaman uygun biyerden alırım.Misafirler için masa örtüsü peçete takımı alıcam ama henüz içime sinen yemek takımımla uyumlu bi model bulamadım diktirtebilirim onu.6'lı ufak baharatlıklardan alıcam,maşa nihale gibi ufak tefek şeylerve gerisi de zevkime kalmış şeyler alsam da olur almasam da.. :)​
Güle güle kullan çok şıklar :) Her zaman söylerim birşeye çok para vermek onun çok kaliteli olduğunu göstermez.
Tabikide öyle :) Zaten en güzelinide alsan insanlar herzaman eleştirecek birşey bulur
Bence de öyle.Hele ki Jumbo gibi bi markada da böyle bi sorunu görünce hiç alasım gelmedi.Kimse evirip çevirip markasına da bakmıcağna göre modeli güzel olsun yeter dedim ve bunu aldım :)
güle güle kullan canım yeni aldıklarını çok güzeller. eğer fikrimi değiştirmezsem ben çay takımı bile almayı düşünmüyorum çok şık çelik tepsim var zaten misafir için onu kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım zaman ne göstericek:))
Çay setine çok para vermek istemedim çok fazla da kullancağmı düşünmüyorum Hisar,Jumbo gibi markalarda 450-600TL arasında değişirken ben seçimimi Nehir'den yana kullandım 120TL aynı parçalar.Ne farkları var diğerlerinin anlayamadım da.Kalite diyecek olursanız 2yıllık evli bir arkadaşımın Jumbo çay seti vardı elinde yıkıyor olmasına rağmen gökkuşağı gibi renk dalgalanmaları vardı çay tabaklarında.Tabi tercih sizin yine de..
Eki Görüntüle 548319
Çaydanlığım Hisar Milano-Porsan.com'dan 115 TL gibi bir fiyata aldım
Eki Görüntüle 548320
Tupper almamaya tövbe ettim annemin önerisi üzerine Bievden bu Glasslock'ların 4-5 farklı boylarından aldım.Tabi ki herşeyde olduğu üzere bunda da indirim dönemini beklerim ve oldukça uyguna geldiler bana..
Eki Görüntüle 548322 Eki Görüntüle 548323
Artık çeyizimin tamamlanmasına çok az kaldı.Kahvaltı takımı alıcam onu da Biev'de beğendim ama indirime girmesini bekliyorum illa ki girerBir takım daha günlük yemek takımı alıcam onun da acelesi yok beğendiğim zaman uygun biyerden alırım.Misafirler için masa örtüsü peçete takımı alıcam ama henüz içime sinen yemek takımımla uyumlu bi model bulamadım diktirtebilirim onu.6'lı ufak baharatlıklardan alıcam,maşa nihale gibi ufak tefek şeylerve gerisi de zevkime kalmış şeyler alsam da olur almasam da.. :)​
Çok şıklar canım. güle güle kullan :)
gerçekten hepsi zevkli seçimler güle güle kullanırsın inş canım
kayınvaliden çok zevkliymiş
güle güle kullan
tüm çehizin kullanışlı ve güzel
nevresimlerine bayıldım
Teşekkürler canım ,sağolsun zevklidir :)İple çekiyorum bunları kullanıcağım günleri
Çok begendim gerçekten çok zevkliymişKayınvalidem hediye almış bize pike takımlı nevresim seti çok beğendim:)
Eki Görüntüle 554800
Ayy yanlışlıkla 3 kere eklemişim aynı şeyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?