- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Yalanlarını yakaladığım, bencil oldugunu gördügüm ve koca bulunca değişen biri için neden üzüleyim? Tabiki onun hayatımda olmaması umrumda degil. Daha çok umrumda olan olsa olsa onu tanımadan geçirdiğim yıllar olurdu.Onca yasanan tatsizliga karsilikli olarak bir cozum bulamamayi takardim ben olsam. Ceyrek iade olsa nolur olmasa nolur. Bir dostluk bitmis ve iki tarafin da umru degil, ne kotu
Ben de giden ceyreklerime acıdım simdi.Vay iyimiş yalnız , bütün eski dostlara hesap numaramı göndereyim bari .
Yazık oldu vallahi , altın değerli .Ben de giden ceyreklerime acıdım simdi.
Yorumunuz çok faydalı oldu çok teşekkür ediyorumVay iyimiş yalnız , bütün eski dostlara hesap numaramı göndereyim bari .
Evet bu düşünce tarzı zoruma gitti dostluktan daha önemli tutuyor maddiyatı.Gitti bir çeyreğim mi ?
Ne değişik.
İyi yapmışsınız çeyreği göndermekle böyle birine.
Bana yapılsa çok ağırıma giderdi yalnız...
Ah ben teşekkür ederim , asıl konunuz bana çok faydalı oldu .Yorumunuz çık faydalı oldu çok teşekkür ediyorum
Evet, hiç mütevazı olmaya gerek yok. Oldukça faydalı konular açarım. Tam da bdv nin amacına uygunAh ben teşekkür ederim , asıl konunuz bana çok faydalı oldu .
Gönderdiğiniz altını geri istemeyimi düşünüyorsunuz ?Evet, hiç mütevazı olmaya gerek yok. Oldukça faydalı konular açarım. Tam da bdv nin amacına uygun
Ne alakası var ki tam olarak hangi kısımdan bunu çıkardınız? O altından daha önemli olan, benim için, sağda solda "gitti çeyreğim" denmemesi. Kafama taktığım nokta yaptıgım şey ne kadar dogru, ne kadar yerinde veya degil. Mesela bir cevap bile vermemesi şüphelerimde haklı oldugumu gösteriyor bana göre. Demek ki taktığını bekliyor, küsünce arkadas kaybettiği için degil de mala mülke üzülüyor. Bu da beni çok rahatsız ettiGönderdiğiniz altını geri istemeyimi düşünüyorsunuz ?
Bakınca iyi yapmışsınNeyse ben de bana taktığının de hesabını sağda solda konuşsun istemedim ve gönderdim. Zaten o da yadırgamadı. Teşekkür bile etmedi.
Sizce dogru mu yaptım gereksiz mi olmuş. Uzun süredir bunu kafama takıyorum.
Eee tamam işte arkadaşının huyunu bildiğin için , bunu yapmışsın , normal “dost” olan biri bu teklifine saçmalama der . Ayıptır yani bana göre mesela böyle şeyler . Bütün arkadaşlarda bunu yazmışlar zaten , ben konuya farklı yerden bakınca gereksiz bir laf sokma telaşına girdinizde hiç gerek yoktu yani .Ne alakası var ki tam olarak hangi kısımdan bunu çıkardınız? O altından daha önemli olan, benim için, sağda solda "gitti çeyreğim" denmemesi. Kafama taktığım nokta yaptıgım şey ne kadar dogru, ne kadar yerinde veya degil. Mesela bir cevap bile vermemesi şüphelerimde haklı oldugumu gösteriyor bana göre. Demek ki taktığını bekliyor, küsünce arkadas kaybettiği için degil de mala mülke üzülüyor. Bu da beni çok rahatsız etti
Farklı bir yerden bakmak degil kendinize eglence cikarmak olmuş. Bir de bir telaş içinde oldugumu nereden cıkardınEee tamam işte arkadaşının huyunu bildiğin için , bunu yapmışsın , normal “dost” olan biri bu teklifine saçmalama der . Ayıptır yani bana göre mesela böyle şeyler . Bütün arkadaşlarda bunu yazmışlar zaten , ben konuya farklı yerden bakınca gereksiz bir laf sokma telaşına girdinizde hiç gerek yoktu yani .
O noktaya gelene kadar ses cikarmadiysaniz siz de onun kadar problemlisiniz demek ki. Bir de karsi tarafa sormak lazim acaba siz nasil davrandiniz? Ben ikinizde de sorun oldugunu dusunuyorum,hic bir kabahat tek tarafli olmuyorYalanlarını yakaladığım, bencil oldugunu gördügüm ve koca bulunca değişen biri için neden üzüleyim? Tabiki onun hayatımda olmaması umrumda degil. Daha çok umrumda olan olsa olsa onu tanımadan geçirdiğim yıllar olurdu.
Dostlarına "bir çeyrek" gözü ile bakan birine ben de bir çeyrek kadar kıymet veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?