- 28 Haziran 2016
- 779
- 1.253
- 63
- 44
- Konu Sahibi Melahatabla
Kafanıza neyi taktığınızı pek anlayamadım. Takılcak bi şey göremedim. Bence doğru yapmışsınız , bitmiş gitmiş. Maziye gömün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PekiFarklı bir yerden bakmak degil kendinize eglence cikarmak olmuş. Bir de bir telaş içinde oldugumu nereden cıkardın
Pardon ama anlamadığım kısımlarda nasıl beni de problemli buluyorsunuz? Yalan yakaladım diyorum mesela vs.O noktaya gelene kadar ses cikarmadiysaniz siz de onun kadar problemlisiniz demek ki. Bir de karsi tarafa sormak lazim acaba siz nasil davrandiniz? Ben ikinizde de sorun oldugunu dusunuyorum,hic bir kabahat tek tarafli olmuyor
Teşekkür etmek zorunda degil ama etmemesi de bana garip geldi ki o konudaki ufak bir aurontı. Evet çok duygusalım. Evet abartı da olabilir ama içim sanki göndermesem rahat etmezdi gibi geldi ki hemen hesabını atması,da buna işaret benceOkuduğumdan anladığıma göre fazla duygusalsınız, ayrıntılara takılmak yorar insanı sonunda sağlık sorunları bile açabilir.
Arkadaşınızla anlaşamadığınız için yollarınızı ayırmışsınız, daha üstüne çeyrek altını göndermek abartı geldi bana. Hem konuşmadığınız bir kişi neden size teşekkür etsin ?
Klasik olacak ama gerçekten öyle hayat kısa çok fazla takılmayın, evlenmişsiniz çocuğunuz var güzel enerjinizi onlara verin.
Doğru.Merhaba arkadaşlar
Benim şuan görüşmediğim bir çocukluk arkadasım var. Yirmi küsür yıldır birlikteydik. Birlikte büyüdük ve hatta evlenene kadar da hep bir aradaydık. Ancak arkadaşımın son birkaç yıl içindeki tavırları beni kendinden sogutmuştu. Sanki yalnız kalmamak için sürekli hayatında kalmam için benle dost kalıyor gibi geliyordu. Yalanları bencilliği artık tak etti ve sonunda dostluğumuzu bitirdim. Bir de ben ondan beş yaş falan büyüğüm bana yıllarca x abla diye hitap ederdi. Sonra sadece adımla hitap etmeye başlamıştı. ( benim için önemli degil ama değişmesi garipti) Ya da mesela kendisi ilkokul terk, sevgilisi üni mezunu. Sevgilisini etkilemek için benim üni.deki derslerimde bana yardımcı oldugunu söylemiş cocuga ki alakası yok. ( bunu üçümüz bir aradayken bir konuşmada anladım) Bütün bu hızlı değişmeler de hayatına biri girince artmıştı.
Neyse işte sonuç olarak küsmeden önce benim nikahım oldu ve o şehirdışından geldi hatta şahidim olmak istedi kabul ettim ama bu bile kuzenlerime ve ortak arkadaşlara hava atmak içindi. Ben de onun nişanı için şehirdışına gitmiştim. ( bence ödeştik, bu ödeşme mevzusu önemli, ilerisinde anlarsınız)
Ancak birçok şey üst üste geldi ve biz küstük. Ben de onun düğününe gitmedim ki zaten davet de etmedi. Gerçekten bitmiştik
artık birbirimiz için.
Geçen ona yazdım ve takısını göndermek istedigimi söyledim. O da hesabını verdi ve bir çeyrek parası gönderdim. O da bana çeyrek takmıştı.
Bunu yapma sebebim ise kendisi bir arkadası ( çok yakını) ile küstükten sonra bana gelip aynen şöyle demişti " gitti bir çeyreğim"
Evet gitti çünkü onun düğünü olmadan küstüler ve ona çeyrek falan takmayacak doğal olarak. Çünkü düğüne de gitmeyecek. E çünkü küsler.
Neyse ben de bana taktığının de hesabını sağda solda konuşsun istemedim ve gönderdim. Zaten o da yadırgamadı. Teşekkür bile etmedi.
Sizce dogru mu yaptım gereksiz mi olmuş. Uzun süredir bunu kafama takıyorum.
Yazmadiklarinizi kimse bilemez,neyi anlattiysaniz ona gore yorumluyoruz. Oturup yuzlestiniz mi mesela? Neden diye sordunuz mu? Sordugunuzda ne cevap aldiniz? Nasilsa evlenip gidecegiz kusluk olmasin diyen bir insan ortbas eden insandir,iki kisim birbirine uymuyor yani. Hem diyorsunuz sessiz kalmadim,hem de diyorsunuz ki kusluk olmasin dedim. Hangisi dogru? Ben bitip giden arkadasliklara uzulurum,acirim her iki tarafa da. İnsan kazanmak cok kolay degildir,kaybetmek kolaydir. En azindan selamlasilacak kadar bir iliski birakabilirdiniz birbirinize. Birakmadiysaniz iki tarafli da problemlisinizdir bu kadar basit. Madem kim hakli kim haksiz konusu degil,degerlendirmelerimize de alinmayin.Pardon ama anlamadığım kısımlarda nasıl beni de problemli buluyorsunuz? Yalan yakaladım diyorum mesela vs.
Bunu da geçtim ben uzamasın diye burada anlatmadım. Anlatmamış olmam sustuğum anlamına mı geliyor? Zaten ben kaç kere bitirme noktasına getirdim sırf bu hareketleri yüzünden. En son ikimiz de evlenip gideceğiz küslük olmasın dedim bin pişman oldum. Son bitme sebebini yazmadım bile çünkü konu hangimiz haklı hangimiz haksız konusu degil. Haklı olduğumdan o kadar eminim ki bu hususta konu bile açmadım.
Yazdığımı iyi olur musunuz en sonunda küslük olmasın çünkü evlenip gideceğiz dedim bunu görüyorsunuz ama defalarca bitirme noktasına geldim dediğim kısmı görmüyorsunuz. Ayrıca kim haklı konusu açmadım dedim bunu da belirttim siz kendi kendinize işi o noktaya getirdinizYazmadiklarinizi kimse bilemez,neyi anlattiysaniz ona gore yorumluyoruz. Oturup yuzlestiniz mi mesela? Neden diye sordunuz mu? Sordugunuzda ne cevap aldiniz? Nasilsa evlenip gidecegiz kusluk olmasin diyen bir insan ortbas eden insandir,iki kisim birbirine uymuyor yani. Hem diyorsunuz sessiz kalmadim,hem de diyorsunuz ki kusluk olmasin dedim. Hangisi dogru? Ben bitip giden arkadasliklara uzulurum,acirim her iki tarafa da. İnsan kazanmak cok kolay degildir,kaybetmek kolaydir. En azindan selamlasilacak kadar bir iliski birakabilirdiniz birbirinize. Birakmadiysaniz iki tarafli da problemlisinizdir bu kadar basit. Madem kim hakli kim haksiz konusu degil,degerlendirmelerimize de alinmayin.
Defalarca bitirme noktasina gelip sonrasinda devam etmissiniz. Konusup mu devam ettiniz? Yuzlesmeden mi devam ettiniz bilmiyoruz elbette. Madem en son geldiginiz noktadan memnunsunuz,hakli oldugunuzu da dusunuyorsaniz bizi ilgilendiren bir durum yok demek ki. Siz de kafaniza takmayin madem. Ne diyelim baska?Yazdığımı iyi olur musunuz en sonunda küslük olmasın çünkü evlenip gideceğiz dedim bunu görüyorsunuz ama defalarca bitirme noktasına geldim dediğim kısmı görmüyorsunuz. Ayrıca kim haklı konusu açmadım dedim bunu da belirttim siz kendi kendinize işi o noktaya getirdiniz
Canım sanırım yanlış anladınE o nisanlanirken çeyrek takmışsın,o da sana evlenirken takmış. Şimdi sen ekstra yollamışsın. Bu durumda arkadasim, senin 'gitti ceyregin'...
Herşey bir yana,iyiki kurtulmuşsun gerisini bosver
Onun nişanında çeyrek takmadımE o nisanlanirken çeyrek takmışsın,o da sana evlenirken takmış. Şimdi sen ekstra yollamışsın. Bu durumda arkadasim, senin 'gitti ceyregin'...
Herşey bir yana,iyiki kurtulmuşsun gerisini bosver
Teşekkür etmek zorunda degil ama etmemesi de bana garip geldi ki o konudaki ufak bir aurontı. Evet çok duygusalım. Evet abartı da olabilir ama içim sanki göndermesem rahat etmezdi gibi geldi ki hemen hesabını atması,da buna işaret bence
Ben göndermezdim bu yüzden bana tuhaf geldi. Ayrıca o laf şaka değildi. Hatta böyle düşünmesinin yanlış olduğu konusunda tepki göstermiştim o zamanlar . Hesap numarası göndermesi demek ki bana taktığının da peşine düşmüş dedirtti bana. Ama huzursuz olduğum ve sebebini bilmediğim şeyler var işte konuda. Düşüncenize saygı duyuyorum teşekkür ederim. Demek ki o da nezaket olarak görmediği için teşekkür etmedi . OlabilirBir arkadaşım bana çeyreğini göndercem hesap numarası gönder dese saçmalama demem. Sanırım ben de gönderirdim. Teşekkür de etmezdim. Çünkü karşıdaki nezaket için yapmıyor ki bunu. Kızardım ona. Siz size yaptığı espriden dolayı rahatsız olmuşsunuz. Boş bulunmuş olabilir. Gereksiz bi laf olmuş. Bence kendinizi doldurmayın. Bebeğinize odaklanın biraz. Ona güzel enerjiler gönderin. Arkadaşınızı da mazide bırakın.
Ben göndermezdim bu yüzden bana tuhaf geldi. Ayrıca o laf şaka değildi. Hatta böyle düşünmesinin yanlış olduğu konusunda tepki göstermiştim o zamanlar . Hesap numarası göndermesi demek ki bana taktığının da peşine düşmüş dedirtti bana. Ama huzursuz olduğum ve sebebini bilmediğim şeyler var işte konuda. Düşüncenize saygı duyuyorum teşekkür ederim. Demek ki o da nezaket olarak görmediği için teşekkür etmedi . Olabilir
Aynı benim lisedeki kankamı anlatmışsınız gibi hissettim huyu aynı böyleydi ve ben arkadaşlığımı bitirdim hiç pişman degilim çok yalancı ve iki yüzlü olduğunu çok sonra anladım..Yalanlarını yakaladığım, bencil oldugunu gördügüm ve koca bulunca değişen biri için neden üzüleyim? Tabiki onun hayatımda olmaması umrumda degil. Daha çok umrumda olan olsa olsa onu tanımadan geçirdiğim yıllar olurdu.
Dostlarına "bir çeyrek" gözü ile bakan birine ben de bir çeyrek kadar kıymet veririm