- 14 Ağustos 2013
- 54
- 2
- 16
- Konu Sahibi Busecanxxx
-
Meraba benim dertten cok merak ettigim bişey var nişanlım pazartesi askeriyeye teslim olucAk 24 yasında suan 21 yasında cezaevinden cıktı o sürede ev gecindirdiği için askerliği erteledi ergenlik dönemleri genclik dönemleri hapiste gecmiş yAni 4 5 yıl yatmış suan askerlik 12 aya düştügü için gidio bide malum evlenicez gitmesi lazım kendi işini kurucak askerlik yüzünden kurmadı sorum şu ki hapis cezasi yatıpta cürük alan var mı tanıdıgnız?
Birde lütfen vatan seferberliğne baglamayalım olayı sonucta nişanlıma silah verip nöbete gönderceklerini sanmıorum anca gidip söförlük fln yapıcak
eee ? anlamadım nasıl yanı ?
gıtmek ıstemıyorsa bastırsın parayı bedellı yapsın yası tutuyorsa
vatan seferberlıgıne baglamayalım ısı vatan sızın vatan ben sonradan geldım buraya eyvallahta
söför aşcı laızm degılmiymiş öylemi düşünüyorsun
30 yAs sınırı vAr onun için yoksa ne kadarsa vericek öyle bişey olsa keske
askerlıktenmı korkuyor?
neden yada ısledıgı suctan otruumu?
yoksa senmı tedırgınsın
Bu kişiyle evlenmeyi düşünüyorsun yani??
Bence de yargılamamak lazım, hapis yatmış olabilir, olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmamak lazım, ki kaldı ki bilsek bile, evlilik kararını yargılamak bize düşmez çünkü arkadaş başka bir konuda akıl danışmış. Şu ülke atmosferinde kim ister ki sevdiğinin, oğlunun, kardeşinin askere gitmesini. Ben de istemem şahsen. Bu da başka bir tartışmanın konusu.
Esas konuya gelirsek çürük raporu alabileceğini sanmıyorum. Çünkü bir yerler de okuduğum kadarıyla 2004 yılında APO'nun tutukluyken askere çağrıldığını, tahliye edilirse askerlik yapması gerektiğini hatırlıyorum.
Hapis yattı diye evlenmicek degilim bnm için önemli olan kişiliği
Hiçbir sağlık problemi olmadığı halde, sahte çürük raporu ile askere gitmeyen erkeğe erkek mi denir?
Ben öyle bir adamı kendime değil koca, yanımda arkadaş diye bile gezdirmem.
Nişanlın neden hapis yattı terör örgütünden falan mı yattı aklıma başka soru gelmiyor üzgünüm.
Böyle bir düşünce tarzını bile şiddetle kınıyorum.
Tüylerim diken diken oldu resmen böyle bir niyetini nasıl dile getirip buraya yazabildin şaşırdım...
Sahte çürük raporunu nerden cıkardınız? Öyle bişe olsa buraya yazman rüşvetle kapanır iş 5 yıl hapis yatııgı için pislolojik olarak alabilr mi diye sordum terörle alakası yok adam yaralama keske terör diyene kadar sordaydınız
hapis yatana niye çürük raporu verilecekmiş. askerlikten kaçan erkeği ben koca diye almam şahsen. hatta bence normal gençlerden çok daha uzun ve zorlu bir askerliğe tabi tutulsunlar da akılları başlarına gelsin.
Yatar yatmaz sizene ya!Nolcak cnm sende haklısın hapis yatmış filan gayet olağan şeyler..Kişilikle alakası yok tabi hepimiz girp çıkıyoruz hapise her dakka kişiliğimiz yerinde şükür..Valla bu kafayla çok çekersin..Geçmiş olsun şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?