ceza evinde yatıp çürük almak

Bende iyyyyy demiyorum AMA o islerini parayla yapicak birilerini bulsunlar bi zahmet askerlik adii altinda getur gotur islerini yaptiriyolar benim dusuncem bu

Bende bilmiorum :) kibledim Demi's AMA bisey olmadigi icin anlamadim

Solda üçgenin içinde ünlem olan bir buton var.
Tıklıyorsun ve şikayetini bildiriyorsun yönetime.
KİB kötü içerik butonu.

Hımm tamam ya çok teşekkür ederim. bende merak edip duruyodum, burada görünce bir sorayım demiştim. Yani şikayet edildin anlamı taşıyor, kibledim derken. Saolun

Daha muayne olmadi pazartesi askeriyeye gitcek ordan sonra hastaneye gitcek askerlik kagdi yeni geldi zaten

pazartesi teslim olacak dememişmiydin en başta

Şuan onu körü körüne sevdiğin için onu herşeyiyle savunup seviyorsun ama aklın başına geldiğinde kabaca söylüyorum daaannkk ettiğinde çok pişman olursun...Askere gider paşa paşa da yapar gelir

kardeşim diyarbakırda askerlik yaptı neleri var neleri birinin kafası bozulmuş gecenin bi yarısı bahçede havaya 2-3 el ateş atmış çocuğu direk aldılar içeri 12 ay değil artık 25 30 45 ay yapar gelir zavallı.sizinki de en ufak hata yapmasın diye örnek veriyorum !

Sinirli bir erkekle ömür geçmez benden söylemesi

Iste askeriyeye gidicek yanlis bi cumle kurmus olabilirim :) hayirlisiyla bi atlaksak bu seneyi insallah kimse onla atismadikca bisey yapmaz sanmiyorum:)birde balik burcu bana karsi cok duygusaldir :)

Son düzenleme:
Bende iyyyyy demiyorum AMA o islerini parayla yapicak birilerini bulsunlar bi zahmet askerlik adii altinda getur gotur islerini yaptiriyolar benim dusuncem bu

o zaman nişanlın desin ki ben gönüllü olarak doğuda sınırda nöbet tutarak askerlik yapmak istiyorum o zaman silah verirler. bide zaten acemi birliğinde her askere silah veriyolar atış yaptırıyolar diğer askerler ne yapıyosa o da onu yapıcak acemi birliğinde sonra dağıtım iznine çıkıyo 15 gün filan ondan sonra hangi asker nereye ne olarak gidicek belli oluyo

Son düzenleme:

Yargı yok..İşte insanlar böyle düşüncesizce hareket edip sonra ah vah ediyor. Bile bile lades deniyor işte buna..Birileri uyarmalı yazık yani..Kimsenin başına ne geleceğini tabiki de kimse bilemez ama ben şahsen evli olmasam hapse girmiş çıkmış, sora askerden kaçmak için ne dalavere bulsam diye düşünen bir adamla bırak evlenmeyi yanından geçmezdim..Bu mu kişilik..Konu sahibi için kişilik nedir acaba?Mutluluklar..

Askerliği de dert etmeyin kaçar, sahte rapor alır filan bi yolunu bulur zaten sen üzülme sadece evlen...kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…