- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Busecanxxx
-
Nolcak cnm sende haklısın hapis yatmış filan gayet olağan şeyler..Kişilikle alakası yok tabi hepimiz girp çıkıyoruz hapise her dakka kişiliğimiz yerinde şükür..Valla bu kafayla çok çekersin..Geçmiş olsun şimdiden..
Ne mutlu ki gögsümüzü gere gere Asker yolu bekliyoruz
şu yoruma takıldım kaldım açıkçası... cidden size ne?
yargılamayın başınıza gelmeden ölmezsiniz diye buyurmuş Peygamber Efendimiz...
yarın ne olacağımız bellimi ?
yorum yaparken insanın duygularını düşünün çok acımasızsınız yazıktır.
sizin kafanız iyi olun aman çekmeyin zaten herşey elimizde değil mi şu hayatta bravo size güzel mantık !
---------------
konu sahibi dert etme kendine birşeyleri olacağı varsa yaşayacaksın zaten. Allah hayırlısını versin herşeyin ....
Sevindim sizin adiniza hayirli tezkereler size :)
Amin cok tessekurederim guzel dilekleriniz icin
teşekkür ederim.bu yorumu art niyetle yazmadım gitmesini istemiyorum dediğini okudum da inan asker kıyafetleriyle gördüğün an tüm duyguların değişir evet zor bi dönem ama yavaşta olsa geçiyo .Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun
Evet istemiyorum. Gitmesini AMA gitcek Gibi duruyo alismaya Calisicam Artie mecbur :) buarada tessekurederim
......................
bu hayat senin, seni yargılayanları takma kafana...
tabi herkesin fikrini alabilirsin lakin üzerine gelenleri göze alman gerekebilir.
zamanla geçer herşey , seviyorsan hep yanında ol...
Allah mesut etsin bundan sonraki yoluna hayırlı işler çıkarsın onun da seninde...
Konu silmek yasak.
Gercekten cok sagolun 15 16 yasinda yapilan bisey yuzunden asla nisanlima sirt donmem cok cok tesekur ederim hosgorunuz icin
Konuyu neden sildiniz
konu silmek yasaktır,hem konu açıyosunuz hemde dalga gecer gibi konuyu siliyosunuz
Cunku dalga gecer gibi cevaplar geldi!!!
Ozaman konunuzun kapatılmasını rica edeceksiniz
Kimse babasinin yeri demedi zaten !!!!
Öfkelenince ortalık karışıyor demişsin ya,ondan öyle yazdım.
Kışla öfkelenme yeri değildir,böyle birşeye mahal verirsede alır cezasını oturur.
konuyla alakası yok ama bu "kiblemek" ne demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?