- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
- Konu Sahibi Busecanxxx
-
Hayda nerezle okuyosunuz? Paxartesi teslim olcak diorum gidio yani sadece ben böyle ni durum var askeriye napar diorum aklı cok sükür basında ztn
sanırım kimse sormamış,hangi suçtan cezaevinde yattı nişanlınız?
silahla ilgil bir olaydan ise,eline silah vermeden askerllik yaptırırlar..çürük olması da sanırım işlediği suçun mahiyeti ile ilgili..
konu silmek yasak.sildiğiniz için kibledim.......................
Adam yaralamadan dolayı yattı birde asırı sinirli. O yüzden silah vermezşer diye düşündüm
askerlik gelmiş, pazartesi teslim olacakmış ya. çürük raporu alma durumu geç sanırım... benim bildiğim teslimden çok daha önce muayene oluyor... bence gitsin üzülme daha sevin. inş. döndüğünde olgun biri olarak yanına gelir...
Adam yaralamadan dolayı yattı birde asırı sinirli. O yüzden silah vermezşer diye düşündüm
valla canım sinirli olması askeriyede sökmez inan,hatta başı çok ağrır,öyle ordaki komutanlara falan kafa tutamaz,cezayı yer anında..bence senin için de iyi olur,siniri törpülenmiş olur biraz,akıllanır döner,senin için de iyi olur.:)
Onun aşırı siniri askeriyede sökmez. Bir de konu silmek nedir Allah askına?
Askerlik degilde hapis yatti diye soylenenler icin sildim
Soyle ki ne bna karsi nede annesine Kizzy kardesine karsi sinirli degildir AMA bi erkek Birdseye dedigi zmn ortalik karisiyo
Yatsın. Yatmıştır. Herkes hata yapar, önemli olan hatalarından ders alması. Arkasında durun.
Orada ortalık karıştırırsa sittin sen askerliği de bitmez... Malum komutanlar falan hep erkek...
Alırlar onun sinirini merak etme sen....
Dinleyeceğini sanmam ama ablan belki de annen yaşında biri olarak nişanlın askerdeyken bir daha düşün derim.
Gençliği hapiste geçen birinin, bundan sonrası için nasıl bir garantisi olur ki ?
Hapise girdi diye evlenmeyeyim mi, kişiliği demişsinde kişiliği olan yada sağlam olan suç işlemez.
Hayat senin, sen ve nişana izin veren ailen bunu mahvediyor. İnşalllah gözün açılır.
Daha muayne olmadi pazartesi askeriyeye gitcek ordan sonra hastaneye gitcek askerlik kagdi yeni geldi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?