ceza evinde yatıp çürük almak

Bence bu konuyu kapat çok tepki alırsın inan ki.
Bizim milletimiz bu konuda çok hassastır kalbin çok kırılır herkes üstüne gelir ben sana söyleyeyim.

Hapis yatıp cezasını çekip çıkmış herkes askere gitmek zorunda.
Bunun hiçbir kaçışı yok.
Suçu terör olmadığı sürece eline silahta verirler, dağda nöbette tuttururlar.

Hayda nerezle okuyosunuz? Paxartesi teslim olcak diorum gidio yani sadece ben böyle ni durum var askeriye napar diorum aklı cok sükür basında ztn

teslim olacaksa bu açtığın konu ne? yoksa sen değil kuzenin mi açtı? teallam ya
sen askerliği, çürüğü boşver de önce terbiyeni takınmayı öğren.
ayrıca birbirinize çok yakışırsınız siz. askerden kaçmaya çalışan hükümlü ve ağzı bozuk sevgilisi.. size mutluluklar

sanırım kimse sormamış,hangi suçtan cezaevinde yattı nişanlınız?
silahla ilgil bir olaydan ise,eline silah vermeden askerllik yaptırırlar..çürük olması da sanırım işlediği suçun mahiyeti ile ilgili..

Hapis yatıp yatmaması kimseyi ilgilendirmez o konuda yorum yapanlara kesinlikle katılmıyorum canım ama bir erkek için önemli bir durum askerlik.
Herhangi bir burada paylaşmadığın sorun yoksa sağlıklı bir bireyse askere gitmesine teşvik et emin ol ona çok şey katacaktır.Sabır,dayanıklılık vs bir sürü şey öğreniyorlar orada.

Adam yaralamadan dolayı yattı birde asırı sinirli. O yüzden silah vermezşer diye düşündüm

Benim nişanlım şu an askerde ve bulunduğu yerde senin nişanlınla aynı durumda olan bir sürü asker var.. askerlik sadece nöbet tutmak değil onun haricinde yapılacak çoooook iş var.. siz şimdiden kendinizi şafak saymaya alıştırın derim.. iyi teskereler

askerlik gelmiş, pazartesi teslim olacakmış ya. çürük raporu alma durumu geç sanırım... benim bildiğim teslimden çok daha önce muayene oluyor... bence gitsin üzülme daha sevin. inş. döndüğünde olgun biri olarak yanına gelir...

......................
konu silmek yasak.sildiğiniz için kibledim.
ayrıca bunu yaparak konunuzun okunmayacağını sanıyorsunuz ama alıntıları hesaba hiç katmamışsınız.
Busecanxxx kullanıcısından alıntı

Meraba benim dertten cok merak ettigim bişey var nişanlım pazartesi askeriyeye teslim olucAk 24 yasında suan 21 yasında cezaevinden cıktı o sürede ev gecindirdiği için askerliği erteledi ergenlik dönemleri genclik dönemleri hapiste gecmiş yAni 4 5 yıl yatmış suan askerlik 12 aya düştügü için gidio bide malum evlenicez gitmesi lazım kendi işini kurucak askerlik yüzünden kurmadı sorum şu ki hapis cezasi yatıpta cürük alan var mı tanıdıgnız?

Birde lütfen vatan seferberliğne baglamayalım olayı sonucta nişanlıma silah verip nöbete gönderceklerini sanmıorum anca gidip söförlük fln yapıcak

bir insanın hapse girmesi askerlikten muaf olmasına sebep değildir. çürük raporuda verilmez.psikolojik sorunları yoksa paşa paşa gider askerliğini yapar

Adam yaralamadan dolayı yattı birde asırı sinirli. O yüzden silah vermezşer diye düşündüm

valla canım sinirli olması askeriyede sökmez inan,hatta başı çok ağrır,öyle ordaki komutanlara falan kafa tutamaz,cezayı yer anında..bence senin için de iyi olur,siniri törpülenmiş olur biraz,akıllanır döner,senin için de iyi olur.:)

Daha muayne olmadi pazartesi askeriyeye gitcek ordan sonra hastaneye gitcek askerlik kagdi yeni geldi zaten

Soyle ki ne bna karsi nede annesine Kizzy kardesine karsi sinirli degildir AMA bi erkek Birdseye dedigi zmn ortalik karisiyo

Dinleyeceğini sanmam ama ablan belki de annen yaşında biri olarak nişanlın askerdeyken bir daha düşün derim.

Gençliği hapiste geçen birinin, bundan sonrası için nasıl bir garantisi olur ki ?

Hapise girdi diye evlenmeyeyim mi, kişiliği demişsinde kişiliği olan yada sağlam olan suç işlemez.

Hayat senin, sen ve nişana izin veren ailen bunu mahvediyor. İnşalllah gözün açılır.

Tam 3 yildir birlikteyiz ailesini 7 yildir taniyorum dedigim Gibi sinirli kavga esnasinda burin I yaralafigi icin ceza yatti 15 16 yasindayken yaptigi bisey icin 24 yasinda ki birini sorgulamaj bna Dogru gelmiyo

Daha muayne olmadi pazartesi askeriyeye gitcek ordan sonra hastaneye gitcek askerlik kagdi yeni geldi zaten

teslim olacak sandım.. sinirliymişte bence gitsin. gelince olgun olur. böle çıkar yol arama... ileride akıllanmış, olgunlaşmış olarak geldiğinde daha çok sevinirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…