E siz ayrılmışsınız işteErkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce
Erkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce
Bide kocanızın haberi var mı sevgiliniz olduğundan ?? Sorry boşanmış farketmedim. Bir tık acele etmiş ilişki konusundaErkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce
Bide kocanızın haberi var mı sevgiliniz olduğundan ??
Erkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce
Saçma sapan yorumlar yapmayın ya tabiki boşandım ve şu an normal olarak bi ilişki yaşıyorumBide kocanızın haberi var mı sevgiliniz olduğundan ?? Sorry boşanmış farketmedim. Bir tık acele etmiş ilişki konusunda
Mesajın hepsini okuduysan eğer boşanmış diye ekledim ???Saçma sapan yorumlar yapmayın ya tabiki boşandım ve şu an normal olarak bi ilişki yaşıyorum
Biz şubat ayında bosandık kendisi geri dönmek istiyordu ve ben istemediğimi son şans verilir mi diye konu açtım düzgün okuyup yorumlayınBu erkek arkadas eski esiniz mi? Malum temmuz ayinda son sans verilir mi diyordunuz? Ne ara sevgiliniz oldu da duramaz oldunuz?
Normalde çok sabırlı ama şu an çok stresli zor bir iş ortamındaAdamı siz tanırsınız.
Küsme huyu var mı,ceza sever mi,kestirip atar mı,sabırlı mı?
ayrılan taraf ben oldum.
böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım
pişmanım
gece onu hep aradım açmadı
yazmadım bi daha aramadım
çok özledim o da duramazdı
bu mu normal iliski?Saçma sapan yorumlar yapmayın ya tabiki boşandım ve şu an normal olarak bi ilişki yaşıyorum
Biz şubat ayında bosandık kendisi geri dönmek istiyordu ve ben istemediğimi son şans verilir mi diye konu açtım düzgün okuyup yorumlayın
Siz evli değil miydiniz? Kocanız ne ara sevgiliniz olduErkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce
Sizlerde okuma anlama sorunu var sanırım ve herkes önyargıyla yaklaşır olmuşbu mu normal iliski?
Evliyken sevgili yaptım ya cidden buradakiler sorunlu çıktıSiz evli değil miydiniz? Kocanız ne ara sevgiliniz oldu?
Ablacığım çok hızlı olmuş olaylar, daha önceki konularda evliydin ya ondan şey ettim ben.Sandığın gibi kıt değilim yaniEvliyken sevgili yaptım ya cidden buradakiler sorunlu çıktıabi az okuyun ya anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?